Ishrana

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Neutral
Kontakt:

Re: Ishrana

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 13:01

Emir_ZENICA je napisao/la:Joj kako sam to mogao zaboraviti....Kebab turski specijalitet....to nikako nisam smio zaboraviti....jest da je skup ali je dobar...samo ovi nasi u BiH ne znaju napraviti,jer tu ne ide luk...ali jbg....Jeo sam u Njemackoj dobar je ali kad ga Turcin napravi :mrgreen:

@Malimemo

Ma kakav Zeljo :)

U Njemačkoj kada izvadi onu sablju ili katanu ahhaha, jao mirisa, jao ukusa, Cacikija stavio, u nas jogurt i bijeli luk, ali hajde skoro pa isti je.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 26 mar 2010, 13:02

Sudeci po ovim komentarima mi se prilicno nezdravo hranimo.
× Plava krv ispod koze ×

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 13:08

Naravno, no moja omiljena hrana uz Čevape, Kebab je Sarma. :mrgreen:

O kako je volim , to je nešto nenormalno, a i grah je čudesan. Hvala Bogu na ovim blagodatima.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 mar 2010, 13:09

Što se tiče ćevapa, meni su naj naj u Zmaju.
A što se tiče ishrane, volim bukvalno sve kad je lijepo servirano i kad je raznovrsno. Nebitno šta je za stolom.

@Emir_ZENICA
Samo se ti zahebavaj. I ja sam prije pio nenormalno gazirana pića, al opet ni blizu ko ti i jednom odem doktoru zbog toga što me stomak bolio i tako slučajno vadeći nalaze otriju mi da mi se naki enzimi ogromno povećali i kaže doktor, ako nastavim toliko piti gazirano da se pozdravim sa jetrom. Još ako i ako si alkoholičar :o
Zato moraš jedno izbaciti alkohol ili gazirano, bgm ti fino govorim bez zezancije :roll:
Strauss Junior

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2010, 13:14

BlueSharks je napisao/la:
@Emir_ZENICA
Samo se ti zahebavaj. I ja sam prije pio nenormalno gazirana pića, al opet ni blizu ko ti i jednom odem doktoru zbog toga što me stomak bolio i tako slučajno vadeći nalaze otriju mi da mi se naki enzimi ogromno povećali i kaže doktor, ako nastavim toliko piti gazirano da se pozdravim sa jetrom. Još ako i ako si alkoholičar :o
Zato moraš jedno izbaciti alkohol ili gazirano, bgm ti fino govorim bez zezancije :roll:
Sve ja to znam,stara mi je doktorica i ona mi govori,ma nisam ja alkoholicar,popijem ali umjereno (piva-dvije..ali ne svaki dan)jedino ako je neki rodjendan ili Nova Godina :mrgreen: Ma bice sve u redu,nadam se...Uglavnom hvala na upozorenju ;)

@ Neutral

Ma kod njemaca valja samo ka Turci prave jer su oni majstori za to...a ima kod nas u Zenici...pojedes ih deset,jedanaesti gratis :mrgreen:
A C A B !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 13:17

Ja sam ih jednom pojeo tri i to je to haha.

No za gazirana pića, ja sam ovisnik bio o Coca-coli, sada sam Coca-cola Light hehehe. No , zaista su štetni, ali čovjek ovisnik postane kao Coke (zna se na što mislim). Naziv je specifičan kada se zna ko ih proizvodi. No , smanjio sam dosta to, i ponekad popijem neki energy, ili Koktu i to je to.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2010, 13:21

ja sam malo vise :mrgreen:

Ma ja znam momke,nece da piju Colu jer kad naopako okrenes nesto pise protiv Muhammeda a.s :mrgreen: ali sta ces ... ;) ;) ;)
A C A B !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 26 mar 2010, 13:22

Emir_ZENICA je napisao/la:ja sam malo vise :mrgreen:

Ma ja znam momke,nece da piju Colu jer kad naopako okrenes nesto pise protiv Muhammeda a.s :mrgreen: ali sta ces ... ;) ;) ;)
:mrgreen: smjesno
× Plava krv ispod koze ×

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 26 mar 2010, 13:25

Emir_ZENICA je napisao/la:ja sam malo vise :mrgreen:

moj brat, inace vjernik, nikad ne pije kolu upravo radi toga, valjda nesto kad u zrcalu gledas pise nesto protiv Allaha.

meni su to gluposti ciste, obicne teorije zavjere.

neko je spomenuo kebab gore, jeo sam ga jednom, kad sam bio u njemackoj, i to davno, mozda 4 godine prosle. remek djelo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 13:32

Kebab je čudo, a da, kada staviš ogledalo i naopaka Kolu, onda piše No Mekkah no Muhammed. Prestao sam je i ja piti, no onda sam sebi rekao ne mislim loše u vezi toga, tako da je opet pijem. Nije to teorija zavjere, to je vjeruj mi istina. Opet kažem, zna se ko proizvodi kolu, i ko je vodeći u svim proizvodnji svih malo boljih stvari u svijetu. Mislim naravno na kompanje. ;)

[youtube][/youtube]

I usput na koli ima nacrtan coke man, malo je bolje pogledaj pa vidi.

I da li ste znali Pepsi=pay every peny save Israel ;)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2010, 13:38

@Neutral

Ovo za pepsi nisam znao,ali za kolu jesam...ma mislim da je sad glupost prestati piti,pijem je od malena jos kad sam u Njemackoj bio :mrgreen: pa evo i do dan danas ;)

P.S Pobjednicima ss.ba lige idu kebabi u vrijednosti 200 km hahaha..pa neka podijele :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2010, 13:43

najvise volim pite pogotovo sirnicu, bureka nemogu ocima gledat. :roll: :D na kasiku voli kakve corbe i supe. 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 13:44

Hehe, eto sada znaš. Ima tu još mnogo stvari, no ako ne misliš loše u vezi toga, što da ne. No Kola nije zdrava, stavi zahrđan šaraf u kolu, pa vidi šta će se desiti, ja se pomalo kanim gazirana pića. Ne može čovjek najednom da prestane.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2010, 13:58

Znam da kola nije zdrav,nisam ovisnik,ali nekako mi prija :mrgreen: I ja sam se jedno vrijeme odvikavao,pijo Ledeni caj...ali opet krenulo :mrgreen: Kad Ti jedas brzu hranu neces gusti sok uz to hehe :mrgreen:
A C A B !

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 26 mar 2010, 13:59

Neutral je napisao/la:Kebab je čudo, a da, kada staviš ogledalo i naopaka Kolu, onda piše No Mekkah no Muhammed. Prestao sam je i ja piti, no onda sam sebi rekao ne mislim loše u vezi toga, tako da je opet pijem. Nije to teorija zavjere, to je vjeruj mi istina. Opet kažem, zna se ko proizvodi kolu, i ko je vodeći u svim proizvodnji svih malo boljih stvari u svijetu. Mislim naravno na kompanje. ;)

[youtube][/youtube]

I usput na koli ima nacrtan coke man, malo je bolje pogledaj pa vidi.

I da li ste znali Pepsi=pay every peny save Israel ;)

Ovo nisam znao dosad. Kola=ćao!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 26 mar 2010, 14:06

[youtube][/youtube]

Pogledajte i ovaj.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 14:10

@Emir

Okanim se Kole, pijem Kiselu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, znam na pto misliš, veoma gadno, nekako i meni kola najbolje prija poslje pržene hrane, a to je bomba za želdac.

@Butmiran

Mogu o Koli još mnogo toga da napišem. Rekao sam već COKE, kao droga. Neki čak smatraju da se prije stavljao neki prah ili šta li je već da bi ljudi postajali ovisni o tome. I sam naziv je čudan, ali pogledaj ovo. ;)

Ima još mnogo toga, kao onaj satanistički pozdrav na koli :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=c2iSlr90 ... re=related

Zanimljivo je vidjeti da su ovi klipovi urađeni od različitih ljudi ;)

Taman sam htio da taj postavim kad ti prije mene

Iluminati ;)

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 26 mar 2010, 14:13

[youtube][/youtube]

Evo jos jedan.Koliko sam skontao ovo na spanskom, slovo O predstavlja 666, a ovo drugo sto zumira nisam shvatio.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 mar 2010, 14:18

Emir_ZENICA je napisao/la:Joj kako sam to mogao zaboraviti....Kebab turski specijalitet....to nikako nisam smio zaboraviti....jest da je skup ali je dobar...samo ovi nasi u BiH ne znaju napraviti,jer tu ne ide luk...ali jbg....Jeo sam u Njemackoj dobar je ali kad ga Turcin napravi :mrgreen:

@Malimemo

Ma kakav Zeljo :)
U Zelji su dobri, ali ja tamo ne jedem iz principa vec nekih 10-ak godina, moja je Mrkva

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 mar 2010, 14:19

[youtube][/youtube]
:D :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.