Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

kengur
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la kengur » 18 dec 2014, 16:17

I ja se nadam da ce Juka doci pameti i ignorisati sve osim grba svoje zemlje. Zato sam i glasao za njega kao rookie godine ali me je razocarao sto popljuva kolege iz repke onim o "privatnoj repci ......."

Mala digresija :
Sjecam se treninga gdje Bosa vrisne na Kindzeta a on gleda pred sebe ko mala maca. A bio je sto kazu "bigger than life". Osim sportskog genija bio je i jos veci covjek. Dva puta su u ratu helikopteri Real Madrida dolazili po njega a on ih vracao da ne narusi moral raje i branilaca u okruzenju.

Juka je mlad ali mu je ovaj brzi uspjeh malo iskrivio pogled na zivot kakav je prije imao.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 dec 2014, 16:18

Vama dvojici bi bilo bolje da malo birate riječi.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la velez_mostar » 18 dec 2014, 16:24

DukeOfWellington je napisao/la:Vama dvojici bi bilo bolje da malo birate riječi.
Nije valjda da izjednacavas stvari?Momak, ako se moze nazvati tako, je zasluzio ekspresni ban.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 18 dec 2014, 16:24

Ovu izdaju mogu samo podrzavati polupismeni,, i osobe bez mozga.
Dok je haruna imacemo mi jos igraca prvi je mali musa.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 dec 2014, 16:27

velez_mostar je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Vama dvojici bi bilo bolje da malo birate riječi.
Nije valjda da izjednacavas stvari?Momak, ako se moze nazvati tako, je zasluzio ekspresni ban.

Slažem se, ali nisi se ni ti proslavio svojim prvim postom. Postoje mnogi civilizovaniji načini da se izrazi nezadovoljstvo Nurkićevim ponašanjem, tvoj nije jedan od njih, a upravo to će privući one koji se s tobom ne slažu da odgovore na još gori način. Zar je tako teško izraziti nezadovoljstvo i neslaganje bez riječi koje vas dvojica razmjenjujete?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 dec 2014, 16:31

tuzlak1987 je napisao/la:Hocemo smjeniti citav savez zbog jednog jedinog igraca od 20 godina koji misli da je ovo privatni savez? :lol: :lol:

Uzivajte gledajuci ga u dresu Slovenije za par godina jer na to se i ide od strane njegovog menadzera.
ko martin po diviziji :facepalm:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 dec 2014, 16:35

nerminh74 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Hocemo smjeniti citav savez zbog jednog jedinog igraca od 20 godina koji misli da je ovo privatni savez? :lol: :lol:

Uzivajte gledajuci ga u dresu Slovenije za par godina jer na to se i ide od strane njegovog menadzera.
Sta nije jasno? Jedan Teletovic moze igrati niz godina koji je svojevremeno bio ponajbolji igrac Eurolige i Spanske lige, a jedno seljance nece da igra.

Menadzer mu je sve Bosance odveo pod Slovenacku zastavu, jos uvijek ne moze da prezali Peldzica koji nije pod Slovenskom zastavom..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 dec 2014, 16:35

nerminh74 je napisao/la:

jeko Martin :? Vanjak :?:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 dec 2014, 16:36

DukeOfWellington je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:

Slažem se, ali nisi se ni ti proslavio svojim prvim postom. Postoje mnogi civilizovaniji načini da se izrazi nezadovoljstvo Nurkićevim ponašanjem, tvoj nije jedan od njih, a upravo to će privući one koji se s tobom ne slažu da odgovore na još gori način. Zar je tako teško izraziti nezadovoljstvo i neslaganje bez riječi koje vas dvojica razmjenjujete?
Vidi, forumase ne vrijedjam...temu ne sjeb.ajem time sto cu se vrtiti oko uvreda nekome koga ne poznajem..dok za javnu licnost, bivseg reprezentativca moje zemlje koji ju je prodao za saku dolara imam sta i ruzno reci, jer takve ne postujem, i nagledao sam ih se kroz zivot jako puno.

Izdajnike ne volim, prodane duse ne volim, lazove ne volim, licemjere isto tako, a ne volim ni fukare(mada nije fukara onaj koji radi s mandarinama kao sto je polupismeni forumas naglasio).

Uvrede ovakvog tipa mogu tolerisati samo od sakrivenih iza tastature, uzivo bi isla vaspitna samarcina.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 18 dec 2014, 16:44

velez_mostar je napisao/la: Vidi, forumase ne vrijedjam...temu ne sjeb.ajem time sto cu se vrtiti oko uvreda nekome koga ne poznajem..dok za javnu licnost, bivseg reprezentativca moje zemlje koji ju je prodao za saku dolara imam sta i ruzno reci, jer takve ne postujem, i nagledao sam ih se kroz zivot jako puno.

Izdajnike ne volim, prodane duse ne volim, lazove ne volim, licemjere isto tako, a ne volim ni fukare(mada nije fukara onaj koji radi s mandarinama kao sto je polupismeni forumas naglasio).

Uvrede ovakvog tipa mogu tolerisati samo od sakrivenih iza tastature, uzivo bi isla vaspitna samarcina.

Zasto reves? Jer sam rekao istinu da ste fukara. Jusuf nije izdao nista, o cemu bulaznis, vidis u buducnost? Naprotiv, uveo je dvije reoke u A diviziju i odbio Slovence kad mu je bilo 16 i kad je sjedio po klupi Laskog zbog toga...ali gdje bi ti to znao, na tebi je da lijecis frustracije zavidnog kokuza, Jusuf te moze kupit za svoju dnevnicu. Sljedeci ugovor mu je oko Pekovicevog, 60 miliona minimum, a ti ces se gusit u bijedi i mrznji. Jusufcina(jel ovo pokusaj uvrede?? :urnebes: ) ce se puno nasekirat za nekim odmostarcem sto bi hare reko :lol: prepunim mrznje i zavisti.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 18 dec 2014, 16:47

UnSub je napisao/la:Ovu izdaju mogu samo podrzavati polupismeni,, i osobe bez mozga.
Upravo si opisao sve vas vjerne patriJote koje vjeruju Harunu i kompaniji. ;)

Ubaci Harun malo patetike, malo rata, malo Jedne i Jedine i Bošnje se odma prime. Evo ovaj veležovac je pravi primjer toga, baliluk onaj pravi. Ovdje je izgleda toliko nevjerovatno da neko u stvari radi svoj posao (za koji je plaćen) da ga gledaju kao čudotvorca.

Kada shvatite da Jusufu niko u ovoj Bosni nije pomogao, čak štaviše odmogli su mu, da nikome nije dužan ništa i najvažnije da njemu reprezentacija nije potrebna nego je on njoj prijeko potreban, biće vam lakše.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 dec 2014, 16:48

velez_mostar je napisao/la:Rasprave oko toga ko je kriv su preglupe, i nebitne.
Ono sto je najbitnije istaci je to da Jusuf nema osjecaj pripadnosti Bosni i Hercegovini, i da ne zeli da igra za tu zemlju, i njen narod..tu se prica zavrsava!

Samo bi mu neko trebao reci da ce svi oni koji vole ovu zemlju prezivjeti i bez njega.

Jusufe, promjeni ime, mogao bi neko pomisliti da si Bosanac, ili Bosnjak..gdje ce to sebi dozvoliti NBA zvijezda
Lakse malo momak. Prvo ne razumjes se u kosarku. Drugo rat je davno zavrsio i Jusuf je posljeratna generacija i nemoze imati isti osjecaj patriotizma kao neko ko je to sve prozivljavao. Imas masu NBA igraca Crne Gore i Srbije koji ne zele igrati za svoju drzavu. Jusuf jeste prepotentan i zeli malo povlasten status samo je jos uvijek patriota. Glavni sukob je nastao oko onog prvog dopisa sto je uvrijedilo Juku. Da se je sacekalo par dana vjerovatno bi se Juka vratio sa nalazima ili nesto javio. Po meni ili nalazi nisu bili spremni ili se Juka nije fizicki osjecao spreman da nastavi treninge. Vjerovatno je uzeo time-out. Mislim da nije zelio da napusti pripreme a da se ne javi na kraju. Mada niko od nas ne zna 100% osim njih samih. Gubitak Juke bi bio nenadoknadiv za ovu selekciju. Cak ni Srbija i Hrvatska si nebi mogle priustiti gubitak jednog takvog igraca. A kamoli Bosna gdje je jedini pravi centar Kikanovic koji moze biti samo backup centar ne EP.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 dec 2014, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 18 dec 2014, 16:49

baglama je napisao/la: Idi po nadnicu u Citluk, ne smaraj ovdje. Valja ti strucu kod latina zaradit... :lol:
ovo o čemu ti pričaš 99% rade raja i Bosne, koja idu trbuhom za kruhom. Tako da ti ne stoji teza da Mostarci idu da rade za anamo njih. Malo se zaputi po zap. Hercegovini pa ćeš vidit odakle su radnici.

Drugo tim radnicima ja skidam kapu jer ljudi zarađuju za život, nije svakome mama i tata na nekoj funkciji, a ni ovi nazovi naši političari se nisu pretegli da im obezbjede uslove da rade u Bosni.

Uglavnom ovo nije tema za ovaj forum, a i prijavio sam te moderaciji jer te mama i tata nisu naučili da komuniciraš sa ljudima.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 dec 2014, 16:50

23.12. ce biti interesantan.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 dec 2014, 16:54

Ajax je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Rasprave oko toga ko je kriv su preglupe, i nebitne.
Ono sto je najbitnije istaci je to da Jusuf nema osjecaj pripadnosti Bosni i Hercegovini, i da ne zeli da igra za tu zemlju, i njen narod..tu se prica zavrsava!

Samo bi mu neko trebao reci da ce svi oni koji vole ovu zemlju prezivjeti i bez njega.

Jusufe, promjeni ime, mogao bi neko pomisliti da si Bosanac, ili Bosnjak..gdje ce to sebi dozvoliti NBA zvijezda
Lakse malo momak. Prvo ne razumjes se u kosarku. Drugo rat je davno zavrsio i Jusuf je posljeratna generacija i nemoze imati isti osjecaj patriotizma kao neko ko je to sve prozivljavao. Imas masu NBA igraca Crne Gore i Srbije koji ne zele igrati za svoju drzavu. Jusuf jeste prepotentan i zeli malo povlasten status samo je jos uvijek patriota. Glavni sukob je nastao oko onog prvog dopisa sto je uvrijedilo Juku. Da se je sacekalo par dana vjerovatno bi se Juka vratio ili nesto javio. Mislim da nije zelio da napusti pripreme a da se ne javi. Mada niko od nas ne zna 100% osim njih samih.
" ne razumijes se u kosarku" ti je uvod!?wtf?
Usput, ko ovdje prica o kosarci?

Rijec je o izdaji, o prodaji drzave, o sprdanju na racun iste, o licemjernom izvlacenju, i milion drugih stvari koje bi normalan navijac reprezentacije trebao kritizirati.

Usput, tebe znam sa nekih drugih tema, i ne bi trosio puno rijeci na tebe, ali ovo "ne razumijes se u kosarku" je cudesno :-D

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 18 dec 2014, 16:56

stokton je napisao/la:
baglama je napisao/la: Idi po nadnicu u Citluk, ne smaraj ovdje. Valja ti strucu kod latina zaradit... :lol:
ovo o čemu ti pričaš 99% rade raja i Bosne, koja idu trbuhom za kruhom. Tako da ti ne stoji teza da Mostarci idu da rade za anamo njih. Malo se zaputi po zap. Hercegovini pa ćeš vidit odakle su radnici.

Drugo tim radnicima ja skidam kapu jer ljudi zarađuju za život, nije svakome mama i tata na nekoj funkciji, a ni ovi nazovi naši političari se nisu pretegli da im obezbjede uslove da rade u Bosni.

Uglavnom ovo nije tema za ovaj forum, a i prijavio sam te moderaciji jer te mama i tata nisu naučili da komuniciraš sa ljudima.
Znam ja druze dobro da je dole hrpa Bosanaca koja ceka da im neko ponudi bilo kakav honorarni posao, vjerovatno je najmanje Mostaraca//bosnjaka ili ih nema nikako. Medjutim ja hocu namjerno da pisem te stvari i prevulicavam i generaliziram jer je ovaj hamelj svojom mrznjom to zasluzio.

Ako sam ga pogodio u zivac, a po reakcijama jesam, drago mi je. Nek govori UŠA svojim kravama....i nek proziva cacu svog izdajnikom

nemam vise sta reci, ostavljam temu kretencicima da lijece frustracije

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 18 dec 2014, 16:58

Hombre je napisao/la:
UnSub je napisao/la:Ovu izdaju mogu samo podrzavati polupismeni,, i osobe bez mozga.

Ubaci Harun malo patetike, malo rata, malo Jedne i Jedine i Bošnje se odma prime. Evo ovaj veležovac je pravi primjer toga, baliluk onaj pravi. Ovdje je izgleda toliko nevjerovatno da neko u stvari radi svoj posao (za koji je plaćen) da ga gledaju kao čudotvorca.

Kada shvatite da Jusufu niko u ovoj Bosni nije pomogao, čak štaviše odmogli su mu, da nikome nije dužan ništa i najvažnije da njemu reprezentacija nije potrebna nego je on njoj prijeko potreban, biće vam lakše.
Stani bola pa šta je reprezentacija ili država pomogla Džeki,Markoviću, Teletoviću, Alihodžiću, Pjaniću, da ne nabrajam druge svijetske zvijezde.
Za reprezentaciju se igra srcem a ne zbog koristi.

Nije niko od naših šehida pitao šta ova zemlja je učinila za nas nego su dali svoje živote da bi mi zajedno sa Jusufom postojali i bi ti i taki ko ti mogli ovakve gluposti pisati i tako se odnositi prema svojoj zemlji :puke:

John F. Kennedy

Moji sugrađani, nemojte pitati šta vaša zemlja može učiniti za vas. Pitajte šta vi možete učiniti za svoju zemlju!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 dec 2014, 16:59

baglama je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Vidi, forumase ne vrijedjam...temu ne sjeb.ajem time sto cu se vrtiti oko uvreda nekome koga ne poznajem..dok za javnu licnost, bivseg reprezentativca moje zemlje koji ju je prodao za saku dolara imam sta i ruzno reci, jer takve ne postujem, i nagledao sam ih se kroz zivot jako puno.

Zasto reves? Jer sam rekao istinu da ste fukara. Jusuf nije izdao nista, o cemu bulaznis, vidis u buducnost? Naprotiv, uveo je dvije reoke u A diviziju i odbio Slovence kad mu je bilo 16 i kad je sjedio po klupi Laskog zbog toga...ali gdje bi ti to znao, na tebi je da lijecis frustracije zavidnog kokuza, Jusuf te moze kupit za svoju dnevnicu. Sljedeci ugovor mu je oko Pekovicevog, 60 miliona minimum, a ti ces se gusit u bijedi i mrznji. Jusufcina(jel ovo pokusaj uvrede?? :urnebes: ) ce se puno nasekirat za nekim odmostarcem sto bi hare reko :lol: prepunim mrznje i zavisti.
"Jer sam rekao istinu da ste fukara", je li me persiras, ili svrstavas sve Hercegovce u fukare?Vjerovatno si mislio na ovo drugo, pa cu te informisati da svakodnevno nailazim na baustelce poput tebe iz Bosne kako prose za posao.

To sto naglasavas koliki je Josipov ugovor dovoljno govori o tebi, i kakav bi ti bio, vjerovatno bi za dinar uze clanove familije prodao cim cijenis ljude po tome koliko novca imaju.

Nemoj cekati, objesi se, i dokazao si da si fukara(drustvo te smatra fukarom pa je prvo sto si napisao drugome da ga uvrijedis ta fraza).

Ne bi se dalje spustao na nivo jednog analfabete, pusticu te da sanjas o Nurkicevim milionima, mozda ga sretnes nekad i odradis mu blowjob za neku sicu.

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 18 dec 2014, 17:01

Meni je samo zao ovih sto do 6 sjede i gledaju ga a on se popiso na njih, a valjda kontaju prati juka forum udijelice sta dolara :D

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 18 dec 2014, 17:02

Hombre je napisao/la:
Ubaci Harun malo patetike, malo rata, malo Jedne i Jedine i Bošnje se odma prime.
Evo ovaj veležovac je pravi primjer toga, baliluk onaj pravi. Ovdje je izgleda toliko nevjerovatno da neko u stvari radi svoj posao (za koji je plaćen) da ga gledaju kao čudotvorca.

Ima dosta istine u svemu tome - ljudi kod nas još uvijek žive u tom bivšem emocionalno-mentalnom sistemu koji je odavno mrtav, pa teško prihvataju ovakve pojave. Sve se je poremetilo, ne samo kod nas, nego generalno u svijetu, a mi smo posebice zapaljivi.

otišlo je ovo previše daleko, a dobrim djelom je kriv harun i tko je sve uz njega, jer nema mudrosti i djeluje poput kakve puberterke koja je raskinula sa momkom.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edbh21 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []