Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:PAS Giannina-PAOK 1/2 25
ovi prelazi u 99% slučajeva ne prolaze pa tako vjerojatno neće ni ovaj,ja ću probati na sitno zbog sumnjive prošlosti a bome i morala![]()
vidi mamicu im **** fakat ce namjestit hahahazgmiky je napisao/la:PAS Giannina-PAOK 1/2 25
ovi prelazi u 99% slučajeva ne prolaze pa tako vjerojatno neće ni ovaj,ja ću probati na sitno zbog sumnjive prošlosti a bome i morala![]()
ma kakav ništa od toga, nisam se previše ni nadao ma da sam se ponadao kad je na pol. bilo 1-0, jbgtribalhardcore je napisao/la:zgmiky je napisao/la:PAS Giannina-PAOK 1/2 25
ovo ce ti 99 % proci
mislim da Giannina vraca dugove PAOK-u jer je Paok je izgubio 2 utakmice za redom kako bi izvukao prijateljski klub od te krize.Jedan poraz je bio sa preokretom 2/1 u korist Gianine a druga utakmica se zavrsila sa rezultatom 4-0 u korist Gianine,a danas PAOK-u trebaju bodovi
Evo Turci pišu yok Erceg tako da Arroyo ima vece šanse da prebaci 13p.adis30 je napisao/la:Galatasaray - Olympiakos 152,5 manje
Olympiakos u gostima ove sezone igra dosta tvrdo i ubacuje 70p.Galata uz dosta problema u klubu igra must win mec i ako zele nesto napraviti morace se muski potuci sa grcima
C.Arroyo 13,5 više
Ocekujem da Arroyo veceras preuzme odgovornost na sebe,uputi dosta suteva i prebaci ovu granicu.
Galata u rotaciji svega 6-7 igraca tako da bi trebao igrati više od 30 min.Erceg je upitan jer se povrijedio na zadnjem treningu i ako ne bude igrao onda je ovaj tip još izgledniji.
hvala ti na informaciji za Ercega jer sam njega mislio igrat over,a sad sam pronašao članak o njegovoj ozljedi,pa bi se kao logičan odabir nameće Arroyoadis30 je napisao/la:Galatasaray - Olympiakos 152,5 manje
Olympiakos u gostima ove sezone igra dosta tvrdo i ubacuje 70p.Galata uz dosta problema u klubu igra must win mec i ako zele nesto napraviti morace se muski potuci sa grcima
C.Arroyo 13,5 više
Ocekujem da Arroyo veceras preuzme odgovornost na sebe,uputi dosta suteva i prebaci ovu granicu.
Galata u rotaciji svega 6-7 igraca tako da bi trebao igrati više od 30 min.Erceg je upitan jer se povrijedio na zadnjem treningu i ako ne bude igrao onda je ovaj tip još izgledniji.
fanatic1991 je napisao/la:2.5/Larissa - Fokikos manje /1.85
U 7 odigranih meceva ove sezone larisa i fokikos su samo po jednom presli ovu granicu tako da mi se cini super kvota da se odigra manje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.