nadam se da Rovcanin krece od prve minute
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nema mesanovica sutra 
vakat je da i on krene od prve kada se sjetim jos kada su ga ozlijedili...Baltazar je napisao/la:nema mesanovica sutra
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
u koliko je veceras trening ?
moglo bi se otici pogledat to
moglo bi se otici pogledat to
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Alen ne igra najvjerovatnije ali se vraca Visca. Ima napadaca, barem ove godine to nije problem.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Zasto Alen ne igra ?Stole iz Bora je napisao/la:Alen ne igra najvjerovatnije ali se vraca Visca. Ima napadaca, barem ove godine to nije problem.
× Plava krv ispod koze ×
U 7 je trening veceras
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
alen ne igra radi povrede... ali ko da gledam da ce osim stavit lazara u napad -.-
najvise bi volio da rovcanin krene od 1. minute i daje gol 1000%
Čekaj malo, ako sam dobro razumio, odnosno shvatio onu gore vremensku prognozu, onda je u subotu , to jest sutra ako Bog da kiša, ali u nedelju opet sunce. Jesam li u pravu ?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nesto sa koljenom, kako kazu.MaliMemo je napisao/la:Zasto Alen ne igra ?Stole iz Bora je napisao/la:Alen ne igra najvjerovatnije ali se vraca Visca. Ima napadaca, barem ove godine to nije problem.
"Mešanović je lakše povrijeđen i sutra sigurno neće biti u kombinaciji, dok Svraka ima tri žuta kartona. Višća i Stanić su bili u pogonu na posljednja dva treninga, no nisam još siguran da li će biti u kombinaciji", rekao je Amar Osim ..
AMAR OSIM
cuj ako bog da, gdje to zivis...u sahari pa ti treba kise 
Protiv Zrinjskog se povrijedio, izasao na kratko da ga pregledaju.. i opet se vratio u igru.Stole iz Bora je napisao/la:Nesto sa koljenom, kako kazu.MaliMemo je napisao/la:Zasto Alen ne igra ?Stole iz Bora je napisao/la:Alen ne igra najvjerovatnije ali se vraca Visca. Ima napadaca, barem ove godine to nije problem.
"Mešanović je lakše povrijeđen i sutra sigurno neće biti u kombinaciji, dok Svraka ima tri žuta kartona. Višća i Stanić su bili u pogonu na posljednja dva treninga, no nisam još siguran da li će biti u kombinaciji", rekao je Amar Osim ..
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Seyo_TM je napisao/la:cuj ako bog da, gdje to zivis...u sahari pa ti treba kise
Nisi shvatio na šta sam mislio sa tim ako Bog da.
No, očigledno je da sam dobro ono razumio.
Prognoziraju je sutra popodne, al nadam se da ce da promase ovu prognozu, pa da kisa pocne padati nekad posle utakmice... Ne bi bilo prvi put da se napravi takav proomasj, tesko je to s vremenomNeutral je napisao/la:Čekaj malo, ako sam dobro razumio, odnosno shvatio onu gore vremensku prognozu, onda je u subotu , to jest sutra ako Bog da kiša, ali u nedelju opet sunce. Jesam li u pravu ?
Mešan je lakše ozljeđen i nece ga biti u sastavu protiv Slavije.
Ocekujem Popovića u prvom sastavu ili možda Rovcanina ,momak se polako vraca u forumu i namece svojim igrama.
Ocekujem Popovića u prvom sastavu ili možda Rovcanina ,momak se polako vraca u forumu i namece svojim igrama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
rtm86 je napisao/la:Prognoziraju je sutra popodne, al nadam se da ce da promase ovu prognozu, pa da kisa pocne padati nekad posle utakmice... Ne bi bilo prvi put da se napravi takav proomasj, tesko je to s vremenomNeutral je napisao/la:Čekaj malo, ako sam dobro razumio, odnosno shvatio onu gore vremensku prognozu, onda je u subotu , to jest sutra ako Bog da kiša, ali u nedelju opet sunce. Jesam li u pravu ?
Da, hvala na objašnjenju.
Bajro haUbica 
Najvise bi volio da Bajro pocne od navedena tri igraca,a najmanje Lazo jer on sam u spicu previse uspori igru. 
AMAR OSIM!
Ma nije važno ko će početi, nek počnu Sejo i Pile ako treba samo da damo go na vrijeme 
Ja bogme necu moci, aduktor me zeza, valjda ce me Lojo za sljedece kolo osposobit 
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 22 gosta.