FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

macahz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 18 dec 2014, 23:55

lafomamone je napisao/la:Treba tu Dzamiju liferovati negdje drugo, ili malo je pomjeriti desno i imas brate prostora mozes dva stadiona napraviti, ha ja :kafa:
Pa nisu domine HAHAHAHAHHA....

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 19 dec 2014, 00:13

Lijepo je sanjati i maštati ali od toga u doglednom periodu nema ništa iz više razloga: dug kluba još uvijek nije anuliran, već se ulaže u trening centar, napravili smo tek neke pozitivne pomake u sportskom segmentu.. Ogromna je to investicija i mnogo stvari se mora riješiti i poklopiti prije ulaska u nju. Realnija opcija jeste da se postigne neki dogovor sa opštinom Centar i CSR o nastavku renoviranja i modernizacije Koševa da izganjamo tu četvrtu kategoriju i to bi po meni bilo sasvim zadovoljavajuće u trenutnoj situaciji.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Petronas
Kontakt:

Post Postao/la Petronas » 19 dec 2014, 00:20

http://www.klix.ba/sport/nogomet/mirosl ... /141219001" onclick="window.open(this.href);return false;
eto da jednog prekrižimo, a i začepimo usta ovim insiderima :D , za ovo sam danas napisao post, polako će se iskristalizirati moguća pojačanja i lupanja pojedinaca na forumu ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 dec 2014, 00:26

Petronas je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/mirosl ... /141219001
eto da jednog prekrižimo, a i začepimo usta ovim insiderima :D , za ovo sam danas napisao post, polako će se iskristalizirati moguća pojačanja i lupanja pojedinaca na forumu ...
Nek mu je sa srecom! Nadam se pojacanjima u defanzivi, a gore smo svakako popunjeni dobro sada sa Benkom.
Bahati, bahati Željkan!
1946

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 19 dec 2014, 00:29

Ako misli da ce mu biti bolje u devetoj ekipi madjarskog prvenstva, sretno mu.

Petronas
Kontakt:

Post Postao/la Petronas » 19 dec 2014, 00:34

cobefks je napisao/la:Ako misli da ce mu biti bolje u devetoj ekipi madjarskog prvenstva, sretno mu.
da se mene pitalo, davno bih ga prekrižio, nit je ime , niti neka zvijezda kao što umišlja, a pokazao je da mu inteligencija nije jača strana, jer bi se iz Sarajeva, puno lakše prodao. Sretno u Gyoru , ako se baš pokažeš Mićo možda te prebace u Haladaš :lol:

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 19 dec 2014, 00:54

Razlika izmedju kavalitetnog igraca koji je napravio karijeru i kvalitetnog igraca koji je fula teska je samo u tome sta ima na tavanu (mozgo) i nevjerovatno je koliko je propalo velikih talenata samo sto nije dovoljno razvio svoj intelektualni potencijal, a ovo ti je jedan od njih nazalost!!!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 dec 2014, 00:58

Ma ja nikako, ali apsolutno nikako nisam bio za ovoga cupu, jer bi Duljevica, koji je tristo puta bolji od njega, samo gusio bezveze. A Hare ce da explodira na proljece, to ce da bude masinerija

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 dec 2014, 01:15

Nemojte sad suplje. Stevanovic da je dosao bio bi strasno pojacanje za nas. Nije nas odabrao, Boze moj, idemo dalje. Samo jos jedan dokaz koliko je tesko bilo koga dovesti u ovu nasu ligu.
Nema potrebe zato sto nije dosao da se sad hvatate one "ma i onako je grozdje kiselo bilo". Miroslavu sva sreca u daljoj karijeri.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 dec 2014, 01:16

AA i realno sto ce nam, imamo Sevku koji je po meni trenutno najbolji nas igrac, pa imas Duljuu koji ce biti najbolji nas igrac iducu godinu ili ovu polusezonu. Said ako dodje, i ovaj Kuadio kad dobije papire imace strasna krlika i taco ce te glava boliti koga ostaviti na klupi. Realno ovaj nije mogao igrati ni u Elceu ni u ovom drugom klubu, nije mogao naci aganzman u cvajti i spavo je na madjarsku ekipu koja je 9. u prvenstvu...
Karijera mu ide silaznom putanjoj i ne moze se porediti ni sa jednim od ovih gore nabrojanih... moje skromno misljenje....
Zadnja izmjena: macahz, dana/u 19 dec 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 dec 2014, 01:17

lafomamone je napisao/la:Ma ja nikako, ali apsolutno nikako nisam bio za ovoga cupu, jer bi Duljevica, koji je tristo puta bolji od njega, samo gusio bezveze. A Hare ce da explodira na proljece, to ce da bude masinerija
Ja ti sad price :o

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 19 dec 2014, 01:19

terabajt je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Ma ja nikako, ali apsolutno nikako nisam bio za ovoga cupu, jer bi Duljevica, koji je tristo puta bolji od njega, samo gusio bezveze. A Hare ce da explodira na proljece, to ce da bude masinerija
Ja ti sad price :o
A ti jedva doceko, ja se slazem sa momkom, Dulja je sada za nejga ucitelj fudbala a i mnogo je mladji. Steva je napuhan jer je igrao u repci a vidjet cemo sada Duljevica u kakvog ce igraca izrast. Tu bi dodao i Sefku koji je nevjerovatan igrac, mene podsjeca na C. Ronalda

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 19 dec 2014, 01:19

Aragon je napisao/la:Nemojte sad suplje. Stevanovic da je dosao bio bi strasno pojacanje za nas. Nije nas odabrao, Boze moj, idemo dalje. Samo jos jedan dokaz koliko je tesko bilo koga dovesti u ovu nasu ligu.
Nema potrebe zato sto nije dosao da se sad hvatate one "ma i onako je grozdje kiselo bilo". Miroslavu sva sreca u daljoj karijeri.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Ok ali on vjerovatno i danas ima ambicije da se opet okusa u nekoj od liga 5, i trebao je da sam skonta da je izlog FK Sarajeva puno veci i blistaviji u Evropi nego od Gyora, upravo za to sto iz godine u godinu igramo dobro u Evropi i naredne odine su nam u toj istoj Evropi velike ambicije, ali ne on je vjerovatno potrcao za parama a tek mu 24 godine...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 dec 2014, 01:22

Aragon je napisao/la:Nemojte sad suplje. Stevanovic da je dosao bio bi strasno pojacanje za nas. Nije nas odabrao, Boze moj, idemo dalje. Samo jos jedan dokaz koliko je tesko bilo koga dovesti u ovu nasu ligu.
:thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 19 dec 2014, 04:46

Neko je dobro rekao. Da Sarajevo ne igra na Kosevu onaj stadion bi se za 2 godine raspao. Onaj stadion odgovorni ne odrzavaju. Sarajevu je dato za male pare pod uslovom da ga klub odrzava odgovorni ne zele platiti radnike da odrzavaju isti. Jos jedna stvar OK i opstina su krivi sto se taj stadion nije usminkao.

Ono sad renovirati je bacanje para. Zajebite vi te price ima amidza. Ima ali nije on veslo sisao. Nije on fanatik kao navijaci u BiH da sanja kako ce od Sarajeva napraviti evropski klub. To ostaje raji da sanja. On je biznismen. On drugacije gleda na svaki potrosen dinar sto bi se reklo. Nije on Dini i Adbulahu na stand by pa kad oni nazovu on salje pare. Da je tako Miske i Stevanovic bi vec paradirali carsijom. Ako je tako i ako je on spreman da potrosi 15tak miliona necega u stadion onda samo novi stadion dolazi u obzir.

Kosevo je lavor. Ne zato sto je Olimpijski nego sto je komunisticki. Bio sam ja u Rimu na olimpijskom stadionu pa sa zapada sve vidis. Na kosevu one tribine ko je planirao i crtao treba mu ime zaboraviti. Najnepregledniji stadion. Gdje god da sjednes nista ne vidis. I lud je onaj ko milione u njega ulozi. Onaj kanal, pa staza, pa udaljenost tribina bez zajebancije dvogled treba.

E gdje sad u ovome gradu napraviti stadion to samo Bog dragi zna. Jedina ideja ako vec Tan ima zelju je da se srusi Kosevo i napravi novi stadion. Ja znam da je on gradski, olimpijski i svasta nesto ali ja bih ga sad poklonio klubu Sarajevo ako ce ga srusiti i napraviti stadion kakv glavni grad zasluzuju. Nista protiv Zenice nemam imam familije tamo i drag mi je grad ali BP i Zenica meni nisu reprezentativni grad iako su se pokazali bolje nego Sa kada je to u pitanju. Ova drzava i njen glavni grad trebaju taj moderni stadion. Zeljo ga nece dobii dok je SDA a i Fahro se vrtio i raspitivao za onu lokaciju a ako je Tan spreman na tu avanturu odma pokloniti Kosevo ali cisto sumnjam iako ova djeca ovdje mlataraju i pisu ima se moze se a...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 dec 2014, 05:59

Bosniacum Lilium je napisao/la:
:thumbup:
+1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 dec 2014, 07:04

Nadam se da su sad neki svjesni da nijedan transfer nije siguran dok se ne stavi potpis.
#divovi

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 dec 2014, 09:03

Stevanovic bi nama dobrodosao u svakom slucaju, trenutno bi bi kvalitet u odnosu na druge igrace drugih klubova, sto znaci da bi pravio razliku na terenu. Hbga, nije dosao, boze moj.. doci ce neko drugi. Nema potrebe sad da budemo protiv njega, nije dosao.. shvatit ce kroz neko vrijeme jel pogrjesio il ne..
Bitno da se mi povezujemo sa jakim igracima, imali smo srece s Benkom i Jajalom, malo manje srece s Misketom i Stevanovicem..
Da bar Said dodje, mislim da bi to bio veliki pogodak prije svega jer je on takav kakav jeste, ljubimac.. i sigurno da on moze da navuce bar 500-100 0 navijaca visee u prosjeku..

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 19 dec 2014, 09:20

Vule uplivao u trenerske vode, nek mu je sa srećom :salut: :salut: :salut:

šteta što ga nismo mogli vrbovati u Akademiju, pa da uložimo u njega i napravimo trenera. Izrazito drag igrač i momak :salut:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 09:48

slika
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], senad82, supervizor, TETRAPAK i 56 gostiju.