FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 26 mar 2010, 16:22

Seyo_TM je napisao/la:Ja bogme necu moci, aduktor me zeza, valjda ce me Lojo za sljedece kolo osposobit :mrgreen:
Ja sam malo virozan, pa ....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 mar 2010, 16:23

ŽELJEZNIČAR SUTRA BEZ MEŠANOVIĆA I SVRAKE

slika
U okviru 20. kola Premijer lige BiH sutra na Grbavici snage će odmjeriti Željezničar i Slavija, a šef stručnog štaba plave momčadi Amar Osim na ovoj utakmici neće moći računati na usluge Mešanovića i Svrake.

"Mešanović je lakše povrijeđen i sutra sigurno neće biti u kombinaciji, dok Svraka ima tri žuta kartona. Višća i Stanić su bili u pogonu na posljednja dva treninga, no nisam još siguran da li će biti u kombinaciji", rekao je Amar Osim i dodao:

"Što se tiče odbrambenog reda, nakon mnogo vremena svi igrači su mi na raspolaganju, ali još uvijek ne znam ko će istrčati na teren. Vidjet ću malo još večeras kako se ponašaju na treningu pa ću donijeti konačnu odluku."
slika
"Većina naših igrača nije navikla na ovaj tempo igranja utakmica", rekao je Osim na današnjoj press konferenciji

U prvom dijelu prvenstva utakmica u Istočnom Sarajevu iza sebe je ostavila ružan trag, odnosno pojedini igrači Slavije nisu se podnijeli sportski, a Osim smatra da i ova činjenica može biti dodatni motiv njegovim izabranicima.

"Većina naših igrača nije navikla na ovaj tempo igranja utakmica", rekao je Osim na današnjoj press konferenciji"Pojedini igrači Slavije nisu se podnijeli sportski na utakmici u Istočnom Sarajevu, i ja se nadam da će to biti dodatni motiv mojim igračima za sutrašnji duel", ističe Osim.

Osim se osvrnuo i na doista paklen ritam Željezničara, odnosno konstantno igranje na dva fronta.

"Do prije godinu dana većina igrača u Željezničaru je igrala svake dvije sedmice, dok danas igraju svaka tri dana. To je drastična razlika, i mentalno i psihički i ja se iskreno malo bojim te činjenice. Međutim, do sada smo znali odgovoriti na tu situaciju i nadam se da će tako i biti sutra". rekao je šef stručnog štaba Željezničara i dodao:

"Sve ekipe u Premijer ligi se međusobno poznaju, a pogotovo treneri i tu nema nikakvih tajni. Moj kolega na klupi Slavije, Milomir Odović, u kojim god ekipama da je radio imao je svoj stil i tako je i sada."

Željezničar je u velikoj seriji, a navijači momčadi s Grbavice očekuju titulu, dok Amar Osim ne želi ići tako daleko i dalje tvrdi da je jedini cilj izlazak na evropsku scenu.

"Uprkos dobrim igrama i rezultatima naš glavni cilj je izlazak na evropsku scenu. Dakle, trenutno smo drugi i želimo što prije osigurati tu poziciju, a onda ukoliko budemo u igri za titulu, učinit ćemo sve da do iste i dođemo", zaključio je Osim.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 mar 2010, 16:25

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ja bogme necu moci, aduktor me zeza, valjda ce me Lojo za sljedece kolo osposobit :mrgreen:
Ja sam malo virozan, pa ....
Desetkovani smo!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 mar 2010, 16:32

slika
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 mar 2010, 16:36

Opao nam prosjek, zadnji put kad sam provjeravao bio je 7.5k . Može li se negdje provjeriti ukupan broj navijača dosad u cijeloj sezoni?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 mar 2010, 16:39

tanzla je napisao/la:Opao nam prosjek, zadnji put kad sam provjeravao bio je 7.5k . Može li se negdje provjeriti ukupan broj navijača dosad u cijeloj sezoni?
Ne znam kako je mogao opasti prosjek kada nije isao ispod 6500 a bio je 9 protiv celika
vermalen je napisao/la:zna li ko ukoliko ima danas trening??????????????????
Pise.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 26 mar 2010, 16:40

Seyo_TM je napisao/la: Ne znam kako je mogao opasti prosjek kada nije isao ispod 6500 a bio je 9 protiv celika
Ne znam ni ja, osim da je opao u odnosu na zadnji put kad sam ja provjeravao :)
Najbolje bi bilo uzeti sve novinske izvještaje, svaku tekmu smanjiti po milju navijača i izračunati :D
Strašno me zanima ukupan broj ljudi koji su pohodili stadion ove sezone, tj. do ovog trenutka.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 mar 2010, 17:13

Ništa ne smanjuj živ bio :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 26 mar 2010, 17:21

Svi koji imaju zastave ljiljanke neka ponesu sutra na tekmu ! ;)
Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 26 mar 2010, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 mar 2010, 17:23

Seyo_TM je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Opao nam prosjek, zadnji put kad sam provjeravao bio je 7.5k . Može li se negdje provjeriti ukupan broj navijača dosad u cijeloj sezoni?
Ne znam kako je mogao opasti prosjek kada nije isao ispod 6500 a bio je 9 protiv celika
vermalen je napisao/la:zna li ko ukoliko ima danas trening??????????????????
Pise.
gdje provjeravas prosjek

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 mar 2010, 17:26

jedino ako racunaju i kup, jer je bilo oko 5k
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 26 mar 2010, 17:40

Amar Osim: "Moramo pobijediti kod kuće"

Kod: Označi sve

FK Željezničar dočekuje FK Slaviju sutra u 20.15 sati na stadionu Grbavica povodom odigravanja 20. kola Premijer lige BiH.
''Želji'' odgovara samo pobjeda, ali upitno je imaju li igrači trenera Amara Osima snage da izdrže ritam takmičenja koji im je nametnut nakon što su se uključili u borbu za osvajanje Kupa i titule prvaka BiH.

Osim smatra da u taboru plavih pripremaju igrače na takav tempo igranja koliko je to u mogućnosti kluba, dok o tituli i Kupu još ne razmišlja jer je ''Željin'' primarni cilj nastup u nekom od evropskih takmičenja.

''Mi moramo pobijediti kod kuće s kim god da igramo. Jedino brine ritam takmičenja koji nam je nametnut jer igramo utakmice svakih par dana, dok ekipa Slavije dolazi na Grbavicu rasterećena i odmorna. O osvajanju titule ili Kupa možemo razmišljati ako na vrijeme ispunimo ovogodišnji plan izlaska u Evropu'', kazao je Osim na pres-konferenciji.

''Željin'' veznjak Samir Bekrić kaže da su naredne četiri utakmice najbitnije, nakon čega će se situacija na tabeli Premijer lige razjasniti.

Šef stručnog štaba Amar Osim neće moći računati na Muamera Svraku koji ne može nastupiti zbog tri žuta kartona i Alena Mešanovića koji je povrijedio ligamente. Edin Višća i Srđan Stanić su trenirali zadnja dva dana, ali Osim kaže da nije sigurno hoće li biti u kombinaciji za sutrašnji ogled.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 mar 2010, 17:44

defender je napisao/la:Amar Osim: "Moramo pobijediti kod kuće"

Kod: Označi sve

FK Željezničar dočekuje FK Slaviju sutra u 20.15 sati na stadionu Grbavica povodom odigravanja 20. kola Premijer lige BiH.
''Želji'' odgovara samo pobjeda, ali upitno je imaju li igrači trenera Amara Osima snage da izdrže ritam takmičenja koji im je nametnut nakon što su se uključili u borbu za osvajanje Kupa i titule prvaka BiH.

Osim smatra da u taboru plavih pripremaju igrače na takav tempo igranja koliko je to u mogućnosti kluba, dok o tituli i Kupu još ne razmišlja jer je ''Željin'' primarni cilj nastup u nekom od evropskih takmičenja.

''Mi moramo pobijediti kod kuće s kim god da igramo. Jedino brine ritam takmičenja koji nam je nametnut jer igramo utakmice svakih par dana, dok ekipa Slavije dolazi na Grbavicu rasterećena i odmorna. O osvajanju titule ili Kupa možemo razmišljati ako na vrijeme ispunimo ovogodišnji plan izlaska u Evropu'', kazao je Osim na pres-konferenciji.

''Željin'' veznjak Samir Bekrić kaže da su naredne četiri utakmice najbitnije, nakon čega će se situacija na tabeli Premijer lige razjasniti.

Šef stručnog štaba Amar Osim neće moći računati na Muamera Svraku koji ne može nastupiti zbog tri žuta kartona i Alena Mešanovića koji je povrijedio ligamente. Edin Višća i Srđan Stanić su trenirali zadnja dva dana, ali Osim kaže da nije sigurno hoće li biti u kombinaciji za sutrašnji ogled.
Razumijem ovo rasterećena, ali od kuda im ideja da su oni odmorni, a igrali su s Borcem u srijedu??

tadre
Kontakt:

Post Postao/la tadre » 26 mar 2010, 17:48

Ma Osim lupeta, al u svakom slucaju 3 boda moraju ostat na Grbavici :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 mar 2010, 17:50

tadre je napisao/la:Ma Osim lupeta, al u svakom slucaju 3 boda moraju ostat na Grbavici :D
Jojj tadre prvi ti post i ko iz topa Osim lupeta :o
1921-2011

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 mar 2010, 17:52

Poceo sam sanjati Želju i to svaku noc,taktike,varijante,postavke...u podsvijesti je samo Željo.
Željo je jaci od svih droga i opijata.Ovo je istina živa :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 mar 2010, 17:55

drop je napisao/la:Poceo sam sanjati Želju i to svaku noc,taktike,varijante,postavke...u podsvijesti je samo Željo.
Valjda bi nas anam oni trebali sanjati a ne ti :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 26 mar 2010, 17:58

Nadam se da cete pobjediti Slaviju i zadrzati svoje mjesto na tabeli.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 mar 2010, 17:59

bistrikboy je napisao/la:
drop je napisao/la:Poceo sam sanjati Želju i to svaku noc,taktike,varijante,postavke...u podsvijesti je samo Željo.
Valjda bi nas anam oni trebali sanjati a ne ti :P
Sanjaju i oni sigurno,ali kod njih su košmari a kod mene rapsodija u plavom ;) :mrgreen: to je velika razlika.
Ja sam vrlo sretan...na poslu ja i ovi moji željovci samo pricamo o Želji,dok su se maleni posakrivali u mišije rupe.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 26 mar 2010, 18:07

Ja moderatora ccccc nije mi jasno ko ti dade da budes moderator ti bi primjer trebao bit al et pozz ;)
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Dofu, Levin, Proximic, WeekendOffender i 57 gostiju.