pratim te na peticuadis30 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pratim te na peticuadis30 je napisao/la:
SPY je napisao/la:pratim te na peticuadis30 je napisao/la:![]()
![]()
Druže ja sam tri puta u zadnje dvije sedmice ove kineze analizirao nešto, statistiku gledao, međusobne duele, trte mrte.. I sva tri puta sam padaoConvicts1988 je napisao/la:Ima'l šta za ove kineze ?
jos lik igra protiv philadelphie; zabit ce 20 easyzlatnakoka je napisao/la:premier drzi big ala na 17.5 dok je u ostalim dosta visa pa ako nekog zanima bujrum vjerovatno ce i oni podignuti granicu![]()
Bolje ga odigrat po 18,5 u singlu, vec jos nesto izvlaciti nazor pa i iz tog razloga vjerovatno pasti SVE.zlatnakoka je napisao/la:premier drzi big ala na 17.5 dok je u ostalim dosta visa pa ako nekog zanima bujrum vjerovatno ce i oni podignuti granicu![]()
mozes skoro pa napraviti single na premieru; jer ne igra stephenson a oni ga imaju u ponudi (znaci odigras to, to je kvota 1). i moze se dodati bayern daje gol.dr.van nostrand je napisao/la:Bolje ga odigrat po 18,5 u singlu, vec jos nesto izvlaciti nazor pa i iz tog razloga vjerovatno pasti SVE.zlatnakoka je napisao/la:premier drzi big ala na 17.5 dok je u ostalim dosta visa pa ako nekog zanima bujrum vjerovatno ce i oni podignuti granicu![]()
![]()
Al˙ fina margina, nema kalkulacija, Hornetsi moraju dobiti + nema Stephensona.
Nije 40, ali lagan prolazClutch je napisao/la:Russel noćas na 40+
pišanje po sirotinjiSPY je napisao/la:
![]()
ko je jamio jamio nema ga vise u ponudizlatnakoka je napisao/la:premier drzi big ala na 17.5 dok je u ostalim dosta visa pa ako nekog zanima bujrum vjerovatno ce i oni podignuti granicu![]()
BenjooJutub je napisao/la:Druže ja sam tri puta u zadnje dvije sedmice ove kineze analizirao nešto, statistiku gledao, međusobne duele, trte mrte.. I sva tri puta sam padaoConvicts1988 je napisao/la:Ima'l šta za ove kineze ?
Tako da ću danas uzet 3-4 para, onako nasumično, pa šta bude
Evo ga
ja ne bih igrao vise na vucevica jer ga cuva Kanter; skoro pa najmanje primaju koseva po tekmi na poziciji C; ali eto sretno i nadam se da ce proci tiket.Iskodee je napisao/la:Bayern - gg1 1.03
Robben daje gol 1 1.85
Philadelphia - Charlotte(-4) H2 1.85
N.Vucevic (-17.5+) 2 1.85
R.Westbrook (-27.5+) 2 1.85
P.Jankunas (Zalgiris) (-9,5+) 2 1.85
Landshut - Ravensburg (-5,5+) 2 1.50
Eisberen - Straubing 1-1 1.85
Ingolstadt - Mannheim(-1,5+) zt2 1.75
Auxerre dg1 1.25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.