FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 16:48

neutralni, ne poznajem te koje si nabrojao. :( za 2-3 sam cuo, a da li sam nekog i gledao..hmm..
ok, pjana je nas, na njega ne mislim. diega(werder) sam gledao par puta. mislim, ako je to taj diego.

hari(tb), ustani kad spomenes kinga! jedan je king!
nego, ovo mi sve smrdi na gerino(tb) maslo..
izgleda da ste se urotili protiv mene i non-stop mi handrite po zivcima.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:58

secer je napisao/la:neutralni, ne poznajem te koje si nabrojao. :( za 2-3 sam cuo, a da li sam nekog i gledao..hmm..
ok, pjana je nas, na njega ne mislim. diega(werder) sam gledao par puta. mislim, ako je to taj diego.

Taiwo je lijevi bek Marseilla, momak je jako brz, odličan u defenzivi i sjajan igrač. Aly Cissokho je igrač Lyona i igra također na lijevom boku. Lyon ga je masno kupio i Milan se kaje što ga nije doveo. Pokazao se i dokazao svojim nastupima za Lyon, posebno protiv Reala, također brz, sjajan, i veoma jak igrač.

Toulalan također član Lyona, i sjajan igrač koji jw to nekoliko puta već pokazao.

Miguel veloso je član Sportinga i tražen je bio od strane Uniteda, no oni su onda kupili Andersona.
Joa Moutinho je kapiten Sportinga, te sjajan veznjak, koji kao i Miguel može povući prema naprijed.
Htio sam Lucha Gonzalesa, no on je otišao u Marseille sa velike pare, no šteta.
Aguero, Bayern ga je htio dok je imao 17, 18 godina, ali Atletiko ga je preoteo, pa je Bayenr umjesto njega nakve Sose (šteta što nije uspio u nas, sjajno izvodi slobodnjake), te Julie Dos Santose.

Villa je član Valenicije, i Španski reprezentativac. Ako si nedavno gledao utakmicu sa Bremenom, onda znaš ko je. ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 17:07

za tog cissoka sam cuo. mislim a se spominjao i na nasoj temi.
vila iz valencije(nisam vidio da si i njea uvrstio)? naravno da ga poznajem.
uh, taj bi nam sjeo k´o kec prije dvanestke. sta uradi bremenu u pm :lol:
samo sto je sansa za nj. dovodjenje ravna nuli.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 17:11

Hehhe, ma znam da si čuo za njih. Osjetio sam tvoj sarkazam , ne brini. No on i Aguero su svjetska elita, s tim da ovaj Aguero dosta promašuje :mrgreen:

Meni je Taiwo potpuno isti kao Aly. Nevjerovatno kako po stilu igre mogu dva igrača biti tako slični. S tim da Taiwo zna i slobodnjake pucati . Ima jak šut, jači od Van Buytena. :mrgreen: Crni Roberto Carlos.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 17:29

Wallahi ne salim se.
diega sam gledao par puta ali bi se i to moglo nabrojati na prste jedne ruke.
vilu sam gledao u reprezentaciji i protiv bremena. ne sjecam se da li sam ga jos nekad gledao.
spansku ligu ne gledam. prvo, skay ne prenosi, a i da prenosi ne vjerujem da bih gedao.
sto se tice eng. lige, pogledam par utakmica godisnje. mozda 3-4 i to nikad citave. cca. 10-15 minuta prvog i toliko drugog poluvremena.
oni, tulalan, taiwo, aly.. Bog mi je svjedok da nemam pojma ko su.
Bogami, ne pratim ja to toliko. vjeruj da ne bih nao nabrojati prvih 11. salkea, m´gladbaha, frankfurta, stutgarta..
ako i bude neka utakmica odma se hanuma nacrta i pita da li je vazna? ak´ nije gleda se film. :D
jedino kad bayern igra onda niko ziv ne smije uci u sobu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 17:31

Hahahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Okej, razumijem te.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 mar 2010, 17:39

Samo hocu da se zna da sam ja najveci baja na ovom forumu...
Volim te Zeljo!!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 26 mar 2010, 18:20

zlatandr je napisao/la:Samo hocu da se zna da sam ja najveci baja na ovom forumu...
Potpis te demantuje... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 mar 2010, 23:13

secer je napisao/la:neutralni, ne poznajem te koje si nabrojao. :( za 2-3 sam cuo, a da li sam nekog i gledao..hmm..

:lol: :mrgreen: :lol: :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2010, 00:08

secer je napisao/la: kolega geronimo(tb) me handri sto u idealnu postavu bayerna slazem igrace koje bayern ne moze dovesti. evo tima koji je prilicno lahko sloziti. povuci par pametnih poteza i trampiti ova dva igraca uz neku doplaticu.

-------------butko(od 2011 neuer)---------------
lahm-----boyten(demiklis)---badst.-----schäfer
---------------------kap´ten-----------------------
-------------krooso--------------svajni------------
--robben---------------------------------a. turan--
------------------------müller------------------------
:lol: :lol:

ne moze on bez turcina. :D vidim buttko bi trebao ostati, haj neka ga, dalje...posto sam za radikalne promjene :? prodati michu dok se jos moze koji pinez uzeti za njega. tarzan je produzio, njega moramo gledati jos neko vrijeme (al' ne mora znaciti). schaefera za lijevog beka, hmm, moram priznati da je "lepi" imao dobru proslu sezonu, ove sezone ga malo povrede izhandrile. ali momak nije los, naprotiv.
ali gdje ono tvoje, da ce contento u sljedecoj sezoni biti standardan? treba tu biti pametan pa odluciti, da li pruziti sansu svom djetetu (koji obecava..al mrzim ovaj izraz :evil: ) ili kupiti nekog koji (mozda) nije puno bolji.
ja bih izabrao prvu soluciju. ali zbog tanke klupe...daj i schefera 'vamo! :lol:
k'ten ostaje gdje je i bio, mozda malo povucenije. jer mu se zna desiti da milimetarski pogodi igraca u trepavicu, sa nekih 50-60 metara.
trazis misketa, pa eto ti ga u kroosu. gotov potpuno isti igrac. smijem se kladiti da si zaboravio na njega kad si trazio veznjaka. :mrgreen:
turcin dobar igrac, dijelim tvoje misljenje da bi bio pun pogodak. a je li realna opcija....
"ovi" vise vole provjerenu robu, tj. onu koju su gledali iz kola u kolo. tako da bi i ovom slucaju mogli ostetiti lucane sa sjevera njemacke. mada ja vise ne vjerujem u onu poznatu....oslabi konkurenciju kupujuci njihove igrace.

i gdje smo ono stali seceru (dz.b), ah ja u spicu napada. tu si postavio mulca. :lol:
ko biva nista od dzeke, marija ne mogu smisliti, klose u prekomandu...olic na klupu i imamo naseg decka koji moze sve igrati u napadu, ali ga ti zelis vidjeti u samom spicu. :(

dobro herr lattek, bice od tebe nesto. sad samo pokusati naci sredinu, niti cemo maicone a vala nit schefere.

ps: evo ja i hare se konsultovali i dosli smo do zakljucka da ne treba zaliti za riberyjem.
nista nam nije pruzio u ovoj sezoni, za razliku od pravog kinga koji nas nosi sam na svojim plecima. :D
Vom Jäger zum Gejagten

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 mar 2010, 00:17

Isnar je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Samo hocu da se zna da sam ja najveci baja na ovom forumu...
Potpis te demantuje... :mrgreen:
Ma malo je reci da sam baja, ja sam NADBAJA ;) i zamisli neki mi kazu da imam ozbiljnih psihickih problema, stvarno ne znam sto :?
Volim te Zeljo!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 mar 2010, 00:46

jos kad bih znao o cemu vas dvojica pricate bilo bi dobro. :roll:

morgen teska utakmica protiv grossovih pulena, nisam sigaran ali mislim da su to dvije najuspjesnije ekipe proljecnjeg dijela sezone.
g(j)eronimo cacau :mrgreen: bi se mogao naci na klupi, posto se u zadnje vrijeme dosta spekulise oko njegovog imena. povezuju ga sa raznim ekipama, njemu ugovor istice na ljeto a svabe ga zele zadrzati pod svaku cijenu.

micho ce biti na klupi, sa specijalnom maskom, pa za ocekivati je da udje u drugom poluvremenu. gomez bi trebao poceti trenirati (sa ekipom) od nedjelje, pa se i njegov nastup protiv djavola moze ocekivat (isto u II polovici :lol: )

al' bi bilo fino da se konacno utakmica rano rijesi, tako da se pojedini igraci mogu izvesti prije iz igre.
a riberya pustiti da igra vollzeit. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 mar 2010, 00:51

Bayo bi mogao biti ko biva umoran.A stutgart je inace ha-za ekipa.
Felix je vijerovatno one svoje naguzio sa treninzima i ostalim mucenickim aparatima.
Tako da bi Bajer trebao da legne pod rudu.
U tom slucaju bi bilo vrlo zaebano.
P.S U subotu,kandjiju i ''kVinga po guzici udarati cijeli mec ako bude sta vrdao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2010, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 00:56

Švabe dosta neugodan protivnik, no nemaju šanse protiv nas . Igrači su već mislima na utakmici sa Unitedom, no to ne smije biti prepreka da ne uzmemo sva tri boda protiv mljekara vollmilch. ja bih na klupi zadržao i Bilala i Arjena, ne bih riskirao, ali eto. Jao kada bi Martin nekako bio u potpunosti spreman protiv Uniteda, tako da igra Holger beka, ali eto, ni to nema veze. Evo šanse Talijanu da me uvjeri da ima potencija za prvih jedanaest, te da je dosojan da nosi dres Bayerna. Neka pokaže svoju brzinu protiv Valenci(j)e iz Uniteda. New opportunity for him. :mrgreen:

Holger je prespor za beka. ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 mar 2010, 07:50

geronimo je napisao/la:dobro herr lattek, bice od tebe nesto. sad samo pokusati naci sredinu, niti cemo maicone a vala nit schefere.
a koga bi ti?
zar bl ima jaceg lijevog beka od sefera?
cuj, ako im ode dzeko(90% da hoce) poslati im kloze-a i 5 miliona, dovesti sefera.
takodje bi se mogla napraviti trampa arda-hamit. ;)
geronimo je napisao/la:ps: evo ja i hare se konsultovali i dosli smo do zakljucka da ne treba zaliti za riberyjem.
nista nam nije pruzio u ovoj sezoni, za razliku od pravog kinga koji nas nosi sam na svojim plecima. :D
znam ja da vas dvojica niste najcisci.
pazite, ordinacija dr. müller wohlfahrt prima i "obicne" gradjane. pitam se da nece nekom trebati maska ala ona koju nosi micho?! :evil: :lol:
ustanite na noge, dolazi kralj, sultan!

slika

kako okrenu dvojicu salkaca :o i to na kocki secera.
fiorentinci su mu tovarili po cetvericu na ledja...

ps
ako ovako umorni dobiju stutgart, niko ih vise ne zaustavi.
nadam se da ce ribi ali i roben bljesnuti barem 3 puta u prvom poluvremenu. prvenstveno ribi.
onda ih fino zamijeniti da se odmore za mance-ser.

jah, ona postava bi bila za slijedecu sezonu(10/11) jer bomelcina i butko imaju ugovore i siguran sam da ih lvg nece ostavljati na klupi. dzeko? tu bi se, takodje, moglo nesto napraviti, samo sto su nam glavonje iz uprave previse glupi da bi povuki takav potez. dati klozea i 20-25 miliona, ili marija zamijeniti 1:1..hm.. drze nezadovoljnog igraca koji ne daje vise od 60%. nas mario ne moze izaci na kraj sa pritiskom. to bi bilo idealno 8-)
cuj mulac? :evil:
on je trenutno nas jedini napadac koji je u stanju pratiti robberija. njegova tehnika vs. mario-krampon i kloze-rentner? :lol:
aBd kad nabaci 6-7 kg bice kao dzeko.
malac ima 20 godna. ;)
igra lp, igra u prvom timu jednog od najjcih klubova na svijetu. ja, herr geronimo, 35 mil. euro mann se muci da ostane u prvih 11.
gdje je bio dzeko sa 19 ili 20?

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 mar 2010, 10:31

secer je napisao/la:najvise od svega boli cinjenica da nas king napusta. :cry: svak je mogao primjetiti da vise nije dio ekipe.
ono, igra toliko koliko mu treba da bi se moglo reci kako je do kraja ispostovao ugovor.
upravo ****, otjerali ste ga, a trazio je tako malo.
oprosti im ribi, ne znaju sta cine :cry: :cry: :evil:
O cemu pricas momak? Ako ijedan klub u Evropi ima dobar odnos sa svojim igracima (posebno onim najboljim), onda je to Bajern. Bajern je izgradjen na najzdravijim temeljima (legendama kluba) od svih klubova u Evropi. Da Riberi zeli ostat u Bajernu pod bilo kakvim uslovima (koji su u granicama zdravog razuma), njega bi Henes za bonus noso na ledjima. Ali, svakom je jasno da Riberi zeli da ide i da je osnovni razlog za to - ambicija. Jednom je izjavio da nije tako mlad i da zeli osvojit ligu prvaka. Svakom realnom je jasno da Bajern sada i u blizoj buducnosti, ima jako male sanse za takav poduhvat. Bajern je veliki klub, jedan od u Evropi, ali igra u nikad slabijoj njemackoj ligi, tako da je i njima tesko u takvoj konkurenciji napravit veliki tim. Veliki igraci ne zele igrat u takvoj ligi, kada su engleska i spanska (pa i talijanska) puno zanimljivije, atraktivnije i kvalitetnije lige. Ako realno pogledate, u Njemackoj imaju tri velike zvjezde... Riberi, Roben i Lam. To je premalo za ligu sa tako slavnom prosloscu. Da stvar bude gora, njemacki fudbal u posljednjih 10 godina ne proizvodi ekstra kvalitetne igrace, a ni ova sto dolazi ne obecava nista posebno. Zbog toga ce i ubuducnosti (ako se nesto ne promjeni), igraci kao sto je Riberi, odlazit iz njemacke i srecu trazit u jacoj ligi. Slicno je bilo sa Balakom. Bajern je svakako veliki klub, ali je konkurencija za klasu ili dvi losija. Nijedan klub iz bilo koje lige nije favorit za titulu kao sto je Bajern u Njemackoj. Bajerna ne moze niko pobjedit u Njemackoj, osim oni sami sebe. To nije zanimljivo, posebno velikim igracima. Kada Stutgart, Hamburg ili Dortmund pocnu dovodit ekstra kvalitetne igrace, onda ce i Bajern biti jak kao nekada. Sada je nezamislivo da bilo koji klub osim Bajerna izdvoji 20 i vise miliona eura za nekog igraca, sto npr. nije nikakav problem za klubove kao sto su Valensia, Atletiko, Totenhem, Lion, Zenit, Juventus, ManSiti,... U Njemacoj je za takve transfere sposoban jedan klub, dok je u ostalim liga sposobno mnogo vise klubova. Veliki transferi znace i veliki igraci. Bajern je istreso za Riberija i Robena velike pare i sada ima dva velika igraca. Hamburg kupuje Berga i Eliu, Salke Baumjohana i Edua, Dortumnd Zidana i Humlesa... i zato i jesu tu gdje su, nemaju velike igrace, a samim ti ni velike rezultate. Ja poce sa Riberijem a ode u sirinu, mada je se povezano. Isti slucaj je bio i sa Ronaldom, samo sto su motivi malo drugaciji. Ronaldo je u MU imo velike rezultate, ali se nije prilagodio na zivot u Engleskoj. Njemu je smetala kisa, a Riberiji 'losa' liga u kojoj igra. Ja da sam navijac Bajerna, bio bi ponosan na upravu kluba. Rade perfektno, najbolje sto mogu trenutno.

P.S. Valjda mi Geronimo nece obrisat post :mrgreen: . Nemojte komentarisat nista, iskulirajte, tjesite se :mrgreen: ...

Crno vam se pise za par dana, teski dusevni bol ce preplavit vase tijelo :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 mar 2010, 11:13

Mogu misliti kako se osjecaju kad ih se stalno podsjeca koliko su losi. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 mar 2010, 11:30

Trasimaco je napisao/la:Mogu misliti kako se osjecaju kad ih se stalno podsjeca koliko su losi. :lol:
Ma svi smo na apaurinima :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

hordas77
Kontakt:

Post Postao/la hordas77 » 27 mar 2010, 11:32

Dali će Bayern dobiti igro sam ga na kladari :!: :!: :!:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 mar 2010, 11:34

hordas77 je napisao/la:Dali će Bayern dobiti igro sam ga na kladari :!: :!: :!:
Znat ces za nekih 6 sati. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.