nemoj da se svađamo jer te smatram pozitivcem, a za razliku od mene (imaš moj post na temi nurkića) ja nisam uzeo ničiju stranu (možda malo naginjem, ali ništa pretjerano), ali ti žestoko braniš Haruna (a nije ni on cviječka objasnio sam) i ja sa ovim portalom nemam skoro nikakve vezeMrMuscle je napisao/la:Ja te nisam nazvao licemjerom, samo sam rekao da to ne budes... A to su totalno 2 razlicita pojma.... Pametan si covjek mozes shvatiti ovo za srpsku djecu da vecina njih ne zeli igrati za BiH vec za maticu... A Harun je to u velikoj mjeri obustavio (cak im i top prospekta uzeo, i par ovih sto su ih Srbi ganjali a koji i nisu toliki potencijali)... A problem je sto sad sve gledas kroz prizmu Nurkica.... pa i ovo za srpsku i hrv djecu....
I lafo niste ni na cijoj strani.. Pa na to se moram samo nasmijati... 5 ljudi na forumu je stalo na stranu Nurkica.. Od toga 4 moderatora... Dovoljno sabrati 5 i 5.... Da je sportsport.ba na strani Nurkica i onog zla Trnovcevica a sve iz razloga sto KSBiH i nema bas dobre odnose sa sportsport.ba....
Ne brini se ti za Musu... Nema on za menadzera zlo koje samo nanosi stetu BH kosarci... A i pametan je momak da sa njim ne mogu manipulisati i upravljati sumnjivi likovi....
A to za posao i politiku... Svacija privatna stvar... Ti ne volis politiku, ne volim je ni ja... Neko je voli... Zavisi od individue do individue... Ne sudim nikom na osnovu tog.... A bilo bi bezobrazno.... Ti si to odbio, mozda bi i ja, mozda i ne bi, neko bi pristao... Svacija privatna kategorija...
PS
koje top prospekte smo im uzeli?