RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 18 dec 2014, 14:20

FairBet je napisao/la:veca cifra je dug,manja je kamata,ukupno je 211 milja
pa onda i nestoje solidno! cifra prosle godine je bila sve ukupno ok 150 000 km duga a oni su je znaci povecali za jos pedesetak... ako je bio prioritet igracki kadar kao sto sipakulicar kaze onda su se dobro zajebali... samo jedno pojacanje je u sustini bilo pojacanje a to je nikolic, i eto mozda barisic... ostala "pojacanja" su sve bacene pare i to predpostavljam velike pare za nase uslove! vladavic i haurdic svakako nisu jeftini a nista nisu pokazali! popovic sigurno nije bio jeftin a dao je 2-3 gola za 15-20 utakmica kad saberes i ligu i kup.... skahic je dosta grijesio ali se vidi da momak ima potenciala pa se mozda na kraju isplati kao perspektivan i mlad igrac.. hodzic ono sto je igrao nije nesto pokazao a ostatak bio povrijedjen i uzimao platu.. dokic najgori golman koji je mozda ikad bio u velezu.. znaci 6 igraca na koje si bacio pare u jednom prelaznom roku a ocekivalo se da bi se mogli bolje nego ikad pojacat radi odlicni partija prosle sezone! od ocekivanog najboljeg prelaznog roka ispalo je da je najgori a jos se vise zaduzili...

FairBet

Post Postao/la FairBet » 18 dec 2014, 15:09

Nisam bio upucen koliko su duga imali prosle godine,ovo sam napisao kao opasku na ostale klubove iz drzave.
Ovo Velez moze platiti u toku 2015 godine

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 dec 2014, 15:12

Pa Vladavić nam je glavni samo izgleda da mu u ugovoru stoji da piskara po facebooku što on i radi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 dec 2014, 15:10

Evo danas sam u štampi pročitao da pripreme kreću 12 januara, najvjerovatnija destinacija je Crna Gora početkom februara. Što se tiče igračkog kadra, tražit će se jedan stoper, lijevi bek i naravno NAPADAČ.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 19 dec 2014, 15:48

AlemC85 je napisao/la:Evo danas sam u štampi pročitao da pripreme kreću 12 januara, najvjerovatnija destinacija je Crna Gora početkom februara. Što se tiče igračkog kadra, tražit će se jedan stoper, lijevi bek i naravno NAPADAČ.
Slazem se (ako je istina) da nam trebaju pojacanja na tim pozicijama. Sramotno je da informacije moramo traziti na svim mogucim portalima umjesto da redovno budemo obavjesteni putem zvanicne stranice. Veliki minus za upravu. Zalosna je vasa nosalantnost prema navijacima.
Prkosni i Ponosni od 1922

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 dec 2014, 16:08

@SipakUlicar1922 znas i sam da je mrtvi dio sezone,sta ce nas to informisati ?
Nisam ni ja zadovoljan kao u ostalom i ogromna vecina navijaca,sa mnogo cime u klubu.Kasnjenje sa izgradnjom pomocnog i neadekvatan rezultat na kraju polusezone su svakako minus ove uprave,ali ako cemo biti realni i posteni hajmo se zapitati sta smo to mi navijaci uradili za nas klub u prosloj polusezoni.Nista osim sramotne posjete koja u historiji naseg Veleza nije bila losija.Kad se sve sabere i oduzme ovo je trenutno objektivno stanje,koje se pod hitno mora promjeniti.Ovakva letargija je nezapamcena i nista nam dobroga nece donijeti.Ja sam za radikalne akcije ili jednih ili drugih.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 dec 2014, 16:09

SipakUlicar1922 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Evo danas sam u štampi pročitao da pripreme kreću 12 januara, najvjerovatnija destinacija je Crna Gora početkom februara. Što se tiče igračkog kadra, tražit će se jedan stoper, lijevi bek i naravno NAPADAČ.
Slazem se (ako je istina) da nam trebaju pojacanja na tim pozicijama. Sramotno je da informacije moramo traziti na svim mogucim portalima umjesto da redovno budemo obavjesteni putem zvanicne stranice. Veliki minus za upravu. Zalosna je vasa nosalantnost prema navijacima.
najvjerovatnije ne žele da se ponovi slučaj Purović, kada su izletili bez da je prvobitno bilo išta dogovoreno :!:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 19 dec 2014, 16:35

AlemC85 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:
najvjerovatnije ne žele da se ponovi slučaj Purović, kada su izletili bez da je prvobitno bilo išta dogovoreno :!:
Ma netrebaju izlaziti sa imenima i detaljnim planovima ali ima tona drugih stvari u vezi kojih nas moraju informisati. Ako misle imati ikakvu posjetu/podrsku vrijeme je da se probude. Neka nas informisu u vezi igralista koje se (ne) gradi, kako je Jankoviceva operacija prosla, koji su nas igraci napustili. Zasto moram preko fb i raznih portala citati koji su nas igraci napustili? Napraviti kakav intervju sa domacim igracima u toku zimske pauze......bilo sta!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 19 dec 2014, 17:25

Veceras je crvena noc u Sarajevu.

Forza Velež.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 dec 2014, 17:30

ljudi moji, za 10-ak dana je nova godina, a ovi naši valjda čekaju da prođu ti praznici, pa će valjda odmah iza nove godine prionuti u akciju. :roll:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 dec 2014, 18:24

Radi li iko ista od njih,izludit cu vise nijedna informacija nema nistaaaaaaaaaaaaa kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 dec 2014, 19:20

1922VFC1981 je napisao/la:Radi li iko ista od njih,izludit cu vise nijedna informacija nema nistaaaaaaaaaaaaa kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
bezveze se prenemažeš, možeš umrijeti ali vijesti nema, kriju ih k'o zmija nogare. :rol:

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 20 dec 2014, 00:30

Sa dontorske veceri u Sarajevu
slika
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 dec 2014, 05:13

rodjenisa je napisao/la:@SipakUlicar1922 znas i sam da je mrtvi dio sezone,sta ce nas to informisati ?
Nisam ni ja zadovoljan kao u ostalom i ogromna vecina navijaca,sa mnogo cime u klubu.Kasnjenje sa izgradnjom pomocnog i neadekvatan rezultat na kraju polusezone su svakako minus ove uprave,ali ako cemo biti realni i posteni hajmo se zapitati sta smo to mi navijaci uradili za nas klub u prosloj polusezoni.Nista osim sramotne posjete koja u historiji naseg Veleza nije bila losija.Kad se sve sabere i oduzme ovo je trenutno objektivno stanje,koje se pod hitno mora promjeniti.Ovakva letargija je nezapamcena i nista nam dobroga nece donijeti.Ja sam za radikalne akcije ili jednih ili drugih.
kako labo Rodjeni Sa nista :roll:
-izvadio clansku
-kupio dres
-ucestovao u prikupljanju sredstava za pomocno igraliste
-ucestovao prilogom za crvenu vece
-poguro malo i RA u nekim akcijama
-uz klub sam na svakoj utakmici bilo da je to preko radija ili TV-a posto nisam u mogucnosti da ih gledam uzivo inace bi bio na svakoj domacoj utakmici i po kojoj gostujucoj.Od mene mislim da je dosta,ali uvjek moze bolje. :cool:
Velez je zivot moj :tokralju:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 20 dec 2014, 10:32

Divi Bake, orilo- gorilo.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 dec 2014, 11:09

rodjak je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:@SipakUlicar1922 znas i sam da je mrtvi dio sezone,sta ce nas to informisati ?
kako labo Rodjeni Sa nista :roll:
-izvadio clansku
-kupio dres
-ucestovao u prikupljanju sredstava za pomocno igraliste
-ucestovao prilogom za crvenu vece
-poguro malo i RA u nekim akcijama
-uz klub sam na svakoj utakmici bilo da je to preko radija ili TV-a posto nisam u mogucnosti da ih gledam uzivo inace bi bio na svakoj domacoj utakmici i po kojoj gostujucoj.Od mene mislim da je dosta,ali uvjek moze bolje. :cool:
Velez je zivot moj :tokralju:
Sto me @rodjak naruzi
Drug,kad sam spominjao navijace nisam mislio na malu grupu ljudi koji bezuvjetno pomazu Velez u svakoj akciji.Ti ljudi medju kojima si i ti imaju moj respect i veliko postovanje.Ponesto od gore pobrojanog sam i ja ucinio i kad sam spomenuo los odziv navijaca mislio sam i na sebe ali posebno na ogromnu vecinu Velezovaca koji nisu ni milimetar pogurali Rodjene u prosloj polusezoni.Vjerujem da ces se sloziti sa mojim misljenjem o posjeti na nasim domacim tekmama,lose,lose, lose
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 dec 2014, 14:01

12. novembar 2014.
Poslije nekih problema i vracanja vec poslatog novca na firmu "MIP",novac je napokon dosao na pravu adresu.Radi se o sumi $10 000 koju nu navijaci i simpatizeri Veleza sakupili sa Crvenih noci u Cikagu i Luivilu.Inace svrha slanja novca je za pripremne radove pomocnog terena sa umjetnom travom i pratecim objektima.Iz jutrosnjeg razgovora sa direktorom firme MIP gospodinom Jusom Husicem(inace graditeljem mnogih radova na stadionu u Vrapcicima)obavjesteni smo da ce drenaza i ostali pripremni radovi biti gotovi za 20-tak dana i narucena trava novije generacije.
Kada smo kod Crvene Noci,duznost nam je da obavijestimo raju sirom Amerike i Kanade da je odredjen datum odrzavanja iste za 2015 godinu,a to je subota 4 Aprila dan prije uskrsa(vaskrsa)

Izvor: facebook stranica - Crvena Noc Velez
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 20 dec 2014, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 dec 2014, 14:07

VELEŽOVA NOĆ

U restoranu „Prava priča“ na ilidži sinoć je održana „Veležova noć“. Adnan Šteta, veliki navijač Veleža i prijatelj kluba organizovao je druženje sponzora, prijatelja i navijača kluba. Na jednom mjestu okupili su se i družili ljudi iz svijeta sporta Dušan Bajević, Blaž Slišković,.. i svijeta politike i biznisa Nermin Nikšić aktuelni premijer FBiH, Edin Mušić predjednik Parlamenta FBiH, Alija Behmen, Dragan Markovina, Emir Zlatar, Zoran Mikulić. Tomislav Bajević,... i brojni drugi.

Na početku svečanosti, u ime kluba, prisutnim se obratio i zahvalio na podršci u radu sve ove godine predsjednik Veleža Adis Čevra. Potom je u ime svih, kako je rečeno Veležovaca, Dušan Bajević, legendarni mostarski Princ uručio poklon Nerminu Nikšiću, za ogromni doprinos u radu Veleža u proteklom periodu.

- Drago mi je da nas ima u ovako velikom broju koji smo uz naš Velež. O „Rođenim“ su ispričane hiljade priča, a pričat će se i u buduće. Uvjeren sam da ćemo i dalje, svi zajedno još više, biti uz „Rođene“, rekao je između ostalog u emotivnom govoru Dušan Bajević.

Na poklonu se i zahvalio Nermin Nikšić, koji je istakao:
- Biti dio Veleža je jedan poseban osjećaj i predstavlja čast za svakoga ko voli ovaj klub. Veleža će biti i dalje i može samo biti jači i veći, istakao je Nikšić.

Nekadašnji selektor BiH, „majstor fudbala“ i prije svega Veležovac, Blaž Baka Slišković obratio se prisutnim i izazvao veliki aplauz:

- Ovo je moj klub u kojem sam proveo najljepše trenutke svoje mladosti, nešto što mi je uvijek predstavljalo poseban dio života. Igrao sam u drugim klubovima i također imao lijepih trenutaka, ali Velež je uvijek bio nešto posebno u mom životu i tako će i ostati, istakao je Slišković.

Putem, telefona obratio se i Enver Marić, koji se nalazi na redovnim medicinskim pretragama u Njemačkoj. On se zahvalio prisutnim i na svoj karakterističan način poručio samo da se nastavi i dalje u ovom duhu i ritmu.

Manifestacija je bila donatorskog karaktera. Kupovinom ulaznice pozvani su već bili u prilici i da finansijski pomognu klub, a organizovana je i aukcija sportskih rekvizita Veležovih legendi. Pored dresova i rekvizita sa potpisom prisutnih Bajevića, Sliškovića i Marića, dresove sa potpisom poslali su i Franjo Vladić, Vahid Halilhodžić i Meho Kodro, koji zbog ranije preuzetih obaveza nisu bili u prilici da prisustvuju ovoj manifestaciji, ali su u znak podrške poslali svoje dresove iz kolekcije sa potpisima. Poseban unikat je bila fudbalska lopta sa kojom je odigrana polufinalna utakmica Kupa Maršala Tita 1986. godine, a koju je u svojoj privatnoj kolekciji imao Vladimir Dada Matijević i u želji da podrži svoj klub ustupio na aukciju.

Predstvnici naše navijačke skupine Red Army sinoć su također ponudili i svoje rekvizite.

Na kraju večeri, koja je trajala nekoliko sati, evidentno je bilo veliko zadovoljstvo svih prisutnih, jer još jednom se pokazalo da je Velež za sve one koji ga vole mnogo više od samog fudbalskog kluba.

Uskoro će moći pogledati kompletan foto izvještaj sa sinoćnje manifestacije.

fkvelez.ba

salmy

Post Postao/la salmy » 20 dec 2014, 14:26

.
Zadnja izmjena: salmy, dana/u 20 dec 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

salmy

Post Postao/la salmy » 20 dec 2014, 14:33

AlemC85 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Radi li iko ista od njih,izludit cu vise nijedna informacija nema nistaaaaaaaaaaaaa kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
bezveze se prenemažeš, možeš umrijeti ali vijesti nema, kriju ih k'o zmija nogare. :rol:
Eto jesu pametni u pi..u materinu, svi iz gornjeg dijela tabele nesto rade, dovode igrace, mjenjaju trenere itd. a ovi nasi svakih 25 dana se oglase u stilu "evo nas zivi smo, ali smo ko mede u zimskom snu".

Jadno je to bogami i bijedno crvena braco, evo citam da je apelaciona komisija usvojila zalbu Olimpika i lagano klepise momci 3 boda. E to su maherski odradili Gracić i ekipa oko njega.
Sad ce nam tek biti je.eno u proljetnom dijelu i zbog ovih desavanja jer ce i Olimpik "zagristi" prema Evropi.
Samo vi spavajte iz Uprave i Feja, kontate ima vremena, aha al u k.rcu, pa će biti u januaru otpadaka iz Srbije i Crne Gore , nekih Popovica i kojekavih golmana, ne mogu da mu ime spominjem.

Na kraju kad se sve sabere, ako nemas love i sponzora i ako ti je omladinski pogon u k.rcu, ne mozes ocekivati neki napredak, pa ni u segmentu informisanja navijaca sirom svijeta.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.