Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jeste vala odigrao kvalitetne tekme na stoperHonorar je napisao/la:Hadzic je barem odigrao dvije kvalitetne tekme na stoperu dok je Susic Jr jos uvijek nedorecen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tino Susic and Lovre Kalinic could be moving to England in January, according to the Sky Sports website.
Hajduk president Marin Brbic and Director of Sport Goran Vucevic are in London talking to interested clubs, as the likes of Arsenal have been linked with the two players.
As quoted on the Sky Sports website, Hajduk president Marin Brbić said: “Yes, I can confirm that we are in London. We are talking.
“There are a lot of talks. But that is the only thing I can say to you at the moment.”
...i da dodam: to što su oni u Engleskoj ne znači ni da će ga prodat, ni da će u neki ozbiljan klub.BozePetra je napisao/la:Panika u Hajduku, žure da ga prodaju dok se još može reći da je reprezentativac pa plasiraju svakakve glasine, to je dio marketinga... Možda ga i utrpaju kome na rezervnu klupu ili u B tim za kakve-takve pare.
Meni je njega žao, od njega se oduvijek previše očekivalo s obzirom na to kakvi su igrači bili Safet i Sead, a nije ni blizu toga.
Hoces da kazes da nije? Hadzic je bio Top3 u nasem timu i protiv Velsa i protiv Belgije a to sto tebi nije "marka" to je tvoj problem.Zamora je napisao/la:Jeste vala odigrao kvalitetne tekme na stoperHonorar je napisao/la:Hadzic je barem odigrao dvije kvalitetne tekme na stoperu dok je Susic Jr jos uvijek nedorecen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
grdne rane....jedan i drugi
Živo me zanimaju imena te dvojice koja su pored Hadžića u top 3Honorar je napisao/la:Hoces da kazes da nije? Hadzic je bio Top3 u nasem timu i protiv Velsa i protiv Belgije a to sto tebi nije "marka" to je tvoj problem.Zamora je napisao/la:Jeste vala odigrao kvalitetne tekme na stoperHonorar je napisao/la:Hadzic je barem odigrao dvije kvalitetne tekme na stoperu dok je Susic Jr jos uvijek nedorecen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
grdne rane....jedan i drugi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos malo ot.Donnie Darko je napisao/la:Kako može protiv Velsa biti u top3, frajer je praktično molio Velšane da nam zabiju gol.![]()
Protiv Belgije je bio dobar, ali je to poništio jednom od najgorih utakmica nekog reprezentativca u posljednjih nekoliko godina.
Tek sad vidim da je ovo tema o utjelovljenju ovogodišnje kataklizme naše reprezetacije. Izvinjavam se na offtopicu.
Je li se i ti prezivas Susic pa ga toliko branis?harixs je napisao/la:sad mu ni ime nevalja, dat cemo mu novo ime Tinur Abdul Susic pa mozda nekima bude bolje zvucalo.
Ne smeta mi ime njegovo, nego kazem da je debilno. Zvuci kao pokemon ili teletubbies. Da mu je ima Luka, Mario, Niko ili sta vec, ne bi ni spomenuo. Ali cuj Tino-Sven.harixs je napisao/la:Ne, prezivam se Prcic a Prcici inace vole da prc...
zanimljivo kako bosnji smeta necije ime a ne smeta mu sto djete Srebrenicana (Tankovson) glatko odbija zemlju u kojoj su njegovi dozivjeli najveca stradanja. Uz to jos krivi druge sto nisu ulozili dovoljno truda da dovedu tog svedjanina pod zastavu BiH. Da nes nema trebalo bi nas izmisliti.
Ma libo me za Ime sve dok daje 110% za drzavni dres a ovaj momak ga je posteno natopio.Cartman je napisao/la:Ne smeta mi ime njegovo, nego kazem da je debilno. Zvuci kao pokemon ili teletubbies. Da mu je ima Luka, Mario, Niko ili sta vec, ne bi ni spomenuo. Ali cuj Tino-Sven.harixs je napisao/la:Ne, prezivam se Prcic a Prcici inace vole da prc...
zanimljivo kako bosnji smeta necije ime a ne smeta mu sto djete Srebrenicana (Tankovson) glatko odbija zemlju u kojoj su njegovi dozivjeli najveca stradanja. Uz to jos krivi druge sto nisu ulozili dovoljno truda da dovedu tog svedjanina pod zastavu BiH. Da nes nema trebalo bi nas izmisliti.
haris92 je napisao/la:Ja nikako ne mogu da u isti koš stavim Tinu,Avdiju i Anela sa ostalim našim momcima. Ne ide pa ne ide...
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, ANamelessGhoul, bavariapivo, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, drzgemboadislic, eaglebvb09, emir79, galia95, GG3, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, JayCatwright, Jegres, Kaunas, lol89, Majstorinho, meecko, MostarNeretva, MrPink, myself, Nah1d, NazorUso, nebeskasila, nerkolfc, pama, Pirke, r3m1, rishovski, SanaBosna, Sarun, Sheyi, signalidunapark, TheTruth34, totasef1, travuljasSs, tuitamo, VolimBiH96, zemuntrg i 268 gostiju.