Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 19 dec 2014, 16:57

Kako smo mi jedno zlo od naroda.
Prvi put se plasiramo na prvenstvo i odmah se pocinje sa prigovorima.

Mi nismo nista niti u jednom sportsu zasluzili samo zbog naseg poganog mentaliteta.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 dec 2014, 17:07

mah ako su jedno gledali Halibegovica dobro je, neg culi ima negdje neki Halilbegovic musliman kojeg Markovic srbin nece u reprezentaciji i hajmo pisat...

veselim se pocetku sp-a, kad se na teme navale ljudi koji imaju 2 pogledane rukometne utakmice u zivotu...kakav je kvalitet diskusije na rukometnim temama i kakvo je poznavanje moglo bi biti i psovanja sudiji sto nije dosudio ocigledan korner od golmana
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 dec 2014, 17:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ako su jedno gledali Halibegovica dobro je, neg culi ima negdje neki Halilbegovic musliman kojeg Markovic srbin nece u reprezentaciji i hajmo pisat...

veselim se pocetku sp-a, kad se na teme navale ljudi koji imaju 2 pogledane rukometne utakmice u zivotu...kakav je kvalitet diskusije na rukometnim temama i kakvo je poznavanje moglo bi biti i psovanja sudiji sto nije dosudio ocigledan korner od golmana
Bit ce zanimljivo :D
Trebaju na TV prije utakmice pustit neki prilog o pravilima,i uvest u pricu ko je otprilike favorit.Da ne bude joj Hrvati nas dobise,yebo te ovo..
Nad tobom sunce najljepše sja

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 dec 2014, 17:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:
to je zagarantovana situacija.Markovic,u slucaju da ne prodje dalje,ce na ovom forumu proci gore od Susica.Vidis kako pojedinici vec napadaju,a nisu svjesni koliko ne znaju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 19 dec 2014, 17:17

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Kako smo mi jedno zlo od naroda.
Prvi put se plasiramo na prvenstvo i odmah se pocinje sa prigovorima.

Mi nismo nista niti u jednom sportsu zasluzili samo zbog naseg poganog mentaliteta.
Takvi smo mi,sad ce pratiti SP oni koji nikada nisu rukomet pratili i onda u slucaju poraza znati ce popljuvati svakog igraca kao i selektora.A veze o rukometu nemaju.
Za mene oni su vec uspjeli samim tim sto su na SP.Jedno je zagarantovano a to je da ce ginuti na terenu :bih:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 19 dec 2014, 17:57

Teško da Prce može rovit odigrati na vrhunskom nivou i zato će Marka sigurno uvježbavati i graditi igru na jakoj odbrani.Čelica je defanzivac kao i Terza i na postavljenu protivničku odbranu sa njima dvojicom u fazi napada teško da možemo biti efikasni.Da je Karačić 100% spreman uz njega Malinović ili Savić mogu biti od velike koristi na bekovskoj poziciji,a da je tu Panić koji igra sa obje ruke gotovo sigurno bi prošli u drugi krug,koji sa požrtvovanom igrom i sa minimalnim tehničkim greškama nebih trebao doći u pitanje. :clap: :clap: :clap:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 dec 2014, 18:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ako su jedno gledali Halibegovica dobro je, neg culi ima negdje neki Halilbegovic musliman kojeg Markovic srbin nece u reprezentaciji i hajmo pisat...

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: već vidim :mrgreen: il što nije sudio korake :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 19 dec 2014, 19:12

Kao kad je damir igrao u australiji pa pola raje nezna sta je brejk :lol: :lol:
Sad ce ipak biti malo bolja situacija jedna utakmica i skontaju se pravila lahko :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 dec 2014, 19:49

UnSub je napisao/la:Kao kad je damir igrao u australiji pa pola raje nezna sta je brejk :lol: :lol:
Sad ce ipak biti malo bolja situacija jedna utakmica i skontaju se pravila lahko :D
ne znaju ni komentatori na drzavnoj,svaka pogreska im se svodi na oduzetu loptu od sudaca. :mrgreen:
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 19 dec 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 dec 2014, 19:51

Uvijek se sjetim meča Mirze Bašića protiv Zvereva, kakvih je tu neopjevanih teniskih eksperata bilo, pa to ti je...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 dec 2014, 20:07

Al' od svega najveći merak će mi biti kad vidim na kladionici naše igrače ponuđene za golove, ono Vražalić 3,5 onda recimo Prce 4,5. Ima da ih stalno igram :lol: :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 dec 2014, 20:10

FaraonTM je napisao/la:Al' od svega najveći merak će mi biti kad vidim na kladionici naše igrače ponuđene za golove, ono Vražalić 3,5 onda recimo Prce 4,5. Ima da ih stalno igram :lol: :mrgreen:
bilo je to vec,doduse davno kada su igrali kadeti na EP.Dobro se sjecam kako su se pratili mecevi,sokovi teski.Naravno nisu bili igraci na ponudi.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 19 dec 2014, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 dec 2014, 20:10

Daj Bože da Prce bude na ponudi.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 dec 2014, 21:24

DukeOfWellington je napisao/la:Daj Bože da Prce bude na ponudi.
Zašto? Ti se ne kladiš. :P
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 dec 2014, 21:35

Clutch je napisao/la:
Do današnje ohrabrujuće vijesti na klixu mislilo se kako neće igrati na prvensvtu. U tom kontekstu sam spominjao njegovo pojavljivanje na ponudi.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 19 dec 2014, 21:45

DukeOfWellington je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
Do današnje ohrabrujuće vijesti na klixu mislilo se kako neće igrati na prvensvtu. U tom kontekstu sam spominjao njegovo pojavljivanje na ponudi.
aha :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 19 dec 2014, 22:25

ja ljudi imam neki yeben osjecaj da ce mo biti pravi boom na ovom prvenstvu. Msm da sam jedan od rijetkih koji je vjerovao u ovu generaciju. Sto se tice SP-a, o Iranu ne bih trosio rijeci, njih ce svako u ovoj grupi dobiti. Makedonija sa Kirom opasan protivnik ali ne i nepobjediv. Austrija vrlo nezgodna dobili nas dva puta u kvalifikacijama al msm da je vrijeme za osvetu. Tunis vjerovatno sastavljen mahom od igraca iz Francuske lige,al ako mislimo u drugi krug njih moramo dobiti. O Hrvatima necu ni pisati svako ko se imalo razumije u rukomet zna sta su oni u svijetu rukometa. Al na kraju ako se i ne plasiramo u drugi krug, necu im zamjeriti jer su od svih nasih repki najborbeniji i najsrcaniji i njihovo vrijeme dolazi :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2014, 22:33

Pa samo neznalice i zaluđenici mogu prigovoriti Markoviću i ovim momcima, napravili su jedan od najveći uspjeha u historiji naše države što se tiče sporta, svi koji su pratili ovaj ciklus od početka pa čak i oni najupućeniji znaju kolike su se šanse davale ovoj reprezentaciji, a isto tako kako je teško otići na veliko takmičenje u rukometu.

Kad se samo sjetim izjave Markovića da idemo na SP, većina nas se ovdje smijala i govorila da je lud :D , kako god momci imaju podršku neka odigraju srčano i borbeno kao i svaki put do sad pa šta bude :bih: :bih:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 dec 2014, 15:49

ali u startu moramo biti svjesni nasih ogranicenja i stvoriti neka realna ocekivanja

kako bih rekao, ako bi se posmatralo po papiru i onako realno, vece sanse smo imali u fudbalu da iznenadimo nego sto imamo u rukometu

medjutim u rukometu smo puno vise ekipa tako da je sve moguce...

sto se tice protivnika svi su nezgodni osim Irana i svaku utakmicu mogu odluciti sitnice

sto se tice igraca Terzic u SEHI dobija i 10-ak napadackih minuta sto je jako dobra stvar za reprezentaciju..vidi se da mu fali malo napadacke agresivnosti i malo je steta sto ranije nije poceo dobivati te minute, da dodje i napadacki spreman za SP..

a Celica bi mogao dobiti neku suspenziju jer je zapoceo ono sra.nje cini mi se...mada to ce biti nakon SP-a
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 20 dec 2014, 16:26

E čuj molim te, Safet Susic k'o Marković :rol: Da povučem paralelu sa fudbalom, pošto očigledno neki ne prate rukomet dovoljno. Mi smo u baražu čovječe pobijedili ISLAND!!! Čitava evropa priča kako smo ih izbacili. isto kao da smo u fudbalu izbacili Portugal (ali nismo)...

Marković je uradio sjajnu stvar sa rukometnom repkom. Podigao je atmosferu, izbacio igrače koji se kofrče (Harmandić, Bašić...) itd. Ovaj uspon je počeo i prije, samo sto smo imali puno oscilacija. Kad se samo sjetim Njemacke u Zetri...E sad, normalno da neke stvari mogu bolje, ali treba vremena i plus da nam se neke stvari posreće i da nas napokon fortuna poprati kako treba ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.