Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BozePetra
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 09:31

damirdamic72 je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Baždarević ne gubi vrijeme.
Dok čeka ozvaničenje saradnje s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine novi selektor našeg tima okreće se konkretnim stvarima. Meša će danas obići Trening-kamp NSBiH u Zenici, u kojem se u posljednje vrijeme priprema reprezentacija BiH, te će iskoristiti tu priliku da se obrati učesnicima seminara za trenere ženskog fudbala. U januaru će učestvovati na sastanku kolegija svih selektora, a potom će razmijeniti mišljenje s trenerima svih premijerligaških klubova, jer našoj ligi planira posvetiti više pažnje. Također, Baždarević će uskoro posjetiti glavne fudbalere reprezentacije BiH Edina Džeku, Asmira Begovića, Miralema Pjanića... ali i povrijeđene Vedad Ibiševića i Seada Kolašinca.
:clap: :clap: u prvih mjesec mandata vise posjeta nego ex za 5 godina.

Pa za razliku od prethodnika, Meša nije samoljubivi, samodovoljno egomanijak, nego čovjek koji ozbiljno shvata svoj posao.
Kako pročitam koju vijest ili Mešinu izjavu, tako moj optimizam raste.
Go, Meša, go! :D
ama ljudi moji nama poslje Papeta da je Vojislav Šešelj došao za selektora nama bi to bio napredak

rekao sam vec jednom Pape se ponaso ko da radi u pilajri za 4 stoje a ne za 50 000 jedan od najboljih poslova na svijetu.

upravu ste kad kazete egomanijak,samoljubljivac i sl.....

JOJ LJUDI MOJI ON NAM JE TOLIKU TRAUMU SVEZO DA MI I SAD O NJEMU PRICAMO !!!!
Jašta nego trauma! Juče uz kafu malo prelistah stare postove na temi Safet Sušić - pa, čovječe, koliko je on živaca navijačima pokidao, tačno bi ga trebalo tužit za duševne boli!
#Salihović

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 19 dec 2014, 09:45

bOZEpETRA - ONO STO JE ON RADIO JE NEMOGUCE

zato ja kazem da niko vise nece biti gori od Papketa

ako bi neko slucajno i bio gori od njega sigurno bi odmah bio smjenjen a ne bi 5 godina provodio svoje nebuloze

plesao je po zivcima ljudima da valja

u sebi je objedinjavao sve negativne osobine : nepotizam,nafuranost,neodgovornost,nezaintersiranost,nekomunikacija,neodgovornost,tvrdoglavost,bezobrazluk.....

ma j...o njega vise

Mešaaaaaaa vadi nas iz jada :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 dec 2014, 10:46

ako se po jutru dan poznaje, koliko se čovjek razlikuje od Papeta konjine! :bow:

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 19 dec 2014, 11:29

Cureca glava. :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 dec 2014, 11:44

BozePetra je napisao/la: Pa za razliku od prethodnika, Meša nije samoljubivi, samodovoljno egomanijak, nego čovjek koji ozbiljno shvata svoj posao.
Tako je. Cak i eventualno losiji selektor koji radi svoj posao normalno bi ispao puno bolji od Papeta. A kamoli prosjecan ili kvalitetan selektor to da ne govorimo. Susic ko da je namjerno provocirao navijace sa svojim totalnim neradom, "taktikama" i nekim drugim stvarima. A izjave koje je davao su mu za kategoriju vjerovali ili ne. Nenormalno samouvjeren o nekakvoj velicini kao da je igrac na terenu prije 30 godina a ne jedan obicni trener pocetnik.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 19 dec 2014, 11:50

Vahid je bio broj 1, a Mehmed broj 2.
Vahid nije htjeo, znaci Mehmed je najbolji izbor trenutno!
Sretno Meha! :bih:
G BUSSA BUSS

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 12:11

Ajax je napisao/la:
BozePetra je napisao/la: Pa za razliku od prethodnika, Meša nije samoljubivi, samodovoljno egomanijak, nego čovjek koji ozbiljno shvata svoj posao.
Tako je. Cak i eventualno losiji selektor koji radi svoj posao normalno bi ispao puno bolji od Papeta. A kamoli prosjecan ili kvalitetan selektor to da ne govorimo. Susic ko da je namjerno provocirao navijace sa svojim totalnim neradom, "taktikama" i nekim drugim stvarima. A izjave koje je davao su mu za kategoriju vjerovali ili ne. Nenormalno samouvjeren o nekakvoj velicini kao da je igrac na terenu prije 30 godina a ne jedan obicni trener pocetnik.
U "Slobodnoj Bosni" dobar intervju s Mešom - preporučujem!
#Salihović

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 19 dec 2014, 12:21

Hase10 je napisao/la:Vahid je bio broj 1, a Mehmed broj 2.
Vahid nije htjeo, znaci Mehmed je najbolji izbor trenutno!
Sretno Meha! :bih:
bilo je i bolji rješenja od Meše,ali kao što ono rece jedan od nas "nama ne treba Mourinho,ali brate samo da nije konjina"

mi smo blago iznadprosjecna reprezentacija čiji će najjači domet biti i plasman među 16 najbolji u svijetu (osmina finala) i biti među 10 najboljih u Evropi.

ko misli drugacije nek pogleda top 15 ekipa u svijetu i nek vidi gdje igraju njihovi a gdje nasi igraci

nasa ekipa ima potencijala da se plasira na svako veliko takmicenje.selektor koji to dovede u pitanje jos u prvoj polovici kvalifikacija zasluzuje da dobije nogu - i dobio ju je hvala Bogu :)

Meša je sad tu. I sada mu svi trebamo pružiti podršku bilo da smo bili za njega bilo da smo bili za nekog drugog.

Da - grijesit ce i on.Ocekujte sigurno da se na spisku i kod njega nađe pokoji "amidžić" .Vjerovatno će i on nekad prvih 11 postaviti onako kako mi ne bi postavili.Moguce da ce i izgubiti koju utakmicu ali ljudi moji ja sad garantujem da nas nece dovesti u ćorsokak onako kako nas je Pape doveo

Samo me jedno brine - ZASTO JE ĆIRO PROTIV MEŠE ?!
IMA LI NEKO IDEJU,INFORMACIJU ??

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 12:35

Ja upitah jutros nešto tamo na temi Safet Sušić, ali ne dobih odgovor, izgleda da niko ne ide na Ostalo :mrgreen:

Zato ponavljam pitanje ovdje: Da li je neko od vas čuo priču da Safet sprema prijavu protiv Saveza? Navodno šalje nekoj komisiji UEFA jer, prema njegovom tumačenju, on njemu ipak duguju odštetu.

Ovo je neka priča u koju ne vjerujem pretjerano, ali me zanima da li je još neko čuo i ima li ko kakvu pouzdaniju informaciju?
#Salihović

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 dec 2014, 13:41

gdje je sad muhamed bikić, lažljiva ubleha, yebo ga selektor novi stari..

Ćiro ti je protiv Meše još otkako je ovaj izjavio da je Ćiro sve Bosance vrijeđao u Bolonji, dok je igrao za repku, i da je ko jogurt, traje par dana, a onda nemaš koristi..
Onda je Ćiro rekao da je on tračer i da nema blage veze, i da se ne zove trenerom jer je to uvreda za trenere, kao zašto nije uspio u Sochauxu i sl..

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 dec 2014, 14:24

Ciro Blazevic je jako osvetoljubiv i cangrizav starac koji o nogometu zna sve. Ima onu karakteristicnu Balkansku inteligenciju i jako dobro prolazi u nasim Balkanskim zatucanim selendrama. Njegov savjet da dovedemo Robija je bio i vise nego dobar ali onaj iza da dovedemo Stimca je kriminalan. Negdje prije 10ak godina u emisiji Latinica ga je pokojni Pukanic razotkrio pred cijelim Hrvatskim auditorijem je pokazao svoje pravo lice. Da vidite tko je i sto Ciro pogledajte snimak te emisije.
Kako se ponasa kad ga ubodete i dovedete pred zid. I to samo istinom. Zato njegove uvrede na racun Bazdarevica ne treba uzimati kao nesto vazno jer on kada ne voli nekog potpuno su nevazni argumenti, vazno mu je da vrijedja. Zato neka Bazdarevic bude ostavljen na sud navijacima a Ciro neka Stimca salje na neke druge adrese. Svom kumu Mamicu u Dinamo npr.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 19 dec 2014, 14:49

plavipatriota je napisao/la:gdje je sad muhamed bikić, lažljiva ubleha, yebo ga selektor novi stari..

Ćiro ti je protiv Meše još otkako je ovaj izjavio da je Ćiro sve Bosance vrijeđao u Bolonji, dok je igrao za repku, i da je ko jogurt, traje par dana, a onda nemaš koristi..
Onda je Ćiro rekao da je on tračer i da nema blage veze, i da se ne zove trenerom jer je to uvreda za trenere, kao zašto nije uspio u Sochauxu i sl..
AHA.HVALA LIJEPO

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 dec 2014, 14:52

:o :shock: :lol: :cry: :P :roll: :clap: :urnebes: :tokralju: :rol: :salut: :hmmmmm: :thumbup: :wave:
nekome se svetim ni sam ne znam kom sam cu sebi srusiti i ljubav i dom..Dok ja vino pijem kradom se šapuće ostaće bez žene ostaće bez kuće..Ne pitaj za vreme kad cekas da prodje
jer isti su dani, godine i sati
u toj frci ti si ona koja gubi
ako ne znas tajnu, ako ne znas stati
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 19 dec 2014, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 19 dec 2014, 14:53

Ibrahim je napisao/la:
Zamora je napisao/la:Mozda je Pape licio na tele ali evo cujem raja izmedju sebe ga vec isprica kako ovaj lici na pacova.
Prvi kiks i bice pacovska njuska, pacovski pogled, pacovski... itd.
Znam ja nas :(
Ja tipujem na "ćureća glava".
Cuo sam i to. :(
X

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 19 dec 2014, 14:54

Murga je napisao/la:Pa dok sam prelistao temu do kraja, vec si spomenula lapsus, nisam mogao ranije :)
I nemoj vise da ti se takve amaterske greske desavaju :tralala:
Hahaha jasno mi je, potrudiću se :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 dec 2014, 14:55

Zamora je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:
Zamora je napisao/la:Mozda je Pape licio na tele ali evo cujem raja izmedju sebe ga vec isprica kako ovaj lici na pacova.
Nek nam se ne sretnu pogledi vise nikad
da ne strepim sta cu u tvom oku sresti
ne smem da sam s tobom, ne smem da te volim
kakav ce to biti zivot bez tvoje ljubavi

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 dec 2014, 14:56

Zgembo :rol: :lol: :bow: :bow: :bow:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 dec 2014, 21:23

Sad ce na FTV Mreža neki prilog o Baždareviću i predsjedniku Begiću, šta li će Nedim sad nalagat

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 dec 2014, 21:29

Zamora je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:
Da mi je znati sta bi Barbarezu skontali, koja zivotinja asocira ove prepametne strucnjake na njega ? Od idola nacije, legnede i patritote sta bi postao nakon neke greske ili nekog poteza sto nije po volji ovih strucnjaka ?

A tek sta bi bilo za Vahida, Dusana, Magata ... Zivotinjsko carstvo napravismo od reprezentacije.

Sta mislite ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 19 dec 2014, 22:08

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.