FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Istina je nekad bolna i uznemirava.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Hajd necemo sad o tom ko je koga trebao sanjat godinama po evropi igrat titule uzmat itd BUDITE POZDRAVLJENI 

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Nije malo 12 bajrama...ako cemo o snovimaHORDAS_1987 je napisao/la:Hajd necemo sad o tom ko je koga trebao sanjat godinama po evropi igrat titule uzmat itd BUDITE POZDRAVLJENI

1921-2011
-
- Kontakt:
a 800 dana bez pobijede u gostima 

SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
Ima jedna stara pitarska,onako ofirna i seljacka ali mi sad pade na pamet ,pa da je sad citiram:
Ko nam zlo mislio,o nekoj stvari nam visio...Sami protiv svih...u inat svima....Mi smo divovi.
Vozdra i alajhmanet.
Ko nam zlo mislio,o nekoj stvari nam visio...Sami protiv svih...u inat svima....Mi smo divovi.
Vozdra i alajhmanet.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Samo treba reci i da odes 1 utakmica Sloboda - sarajevo - 3:1 2 utakmica sloboda - sarajevo 1:0 , covjek kada bi vam jos jednu sansu dao zijanili bi zato CAO MOMAK SA OVOGA FORUMA HVALA !HORDAS_1987 je napisao/la:a 800 dana bez pobijede u gostima
Normala pobjeda... mislim da je slavija slaba, a ova pobjeda mora biti jedan vid osvete za onu krađu u Lukavici.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Bojana Regoju ne treba zaboraviti! Za njega će se Ćulum pobrinut ko da gledam, ostao mu je dužan.AYAN je napisao/la:Normala pobjeda... mislim da je slavija slaba, a ova pobjeda mora biti jedan vid osvete za onu krađu u Lukavici.

Nece ba, nije Culum REgojetanzla je napisao/la:Bojana Regoju ne treba zaboraviti! Za njega će se Ćulum pobrinut ko da gledam, ostao mu je dužan.AYAN je napisao/la:Normala pobjeda... mislim da je slavija slaba, a ova pobjeda mora biti jedan vid osvete za onu krađu u Lukavici.![]()
![]()
ovi su loše prenijeli, osim je baš rekao da se ne možemo izvlačiti na to, jer je i slavija umorna od borca...Esii TM87 je napisao/la:Jojj tadre prvi ti post i ko iz topa Osim lupetatadre je napisao/la:Ma Osim lupeta, al u svakom slucaju 3 boda moraju ostat na Grbavici
Koliko god bili euforicni, treba svi sa oprezom da udjemo u ovu tekmu. Govorite Slavija umorna od Borca, pa i mi smo od Zrinjskog...Samo da Regoje nepocne tući sudije 

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Sad je bila na Hayatu emisija Sportplus, i jedan dio o Želji. Pričali Osim, Dželo, Cviko i Žujo. Amar standardno ono svoje, stišava euforiju, naglašava da je nama cilj Evropa itd.
Dio koji je mene posebno zanimao je ta famozna izgradnja istočne tribine, a Žujo je na to pitanje odgovorio onako diplomatski u fazonu, to treba grad da pogura (evo poguraće sa 200.000
), nije ni Arsenal napravio Emirates, nego im je London pomogao i sl. Uglavnom nije konkretno rečeno da postoje planovi za rekonstrukciju bilo čega.
Dželo uveliko ganja licencu za evropska takmičenja
Dio koji je mene posebno zanimao je ta famozna izgradnja istočne tribine, a Žujo je na to pitanje odgovorio onako diplomatski u fazonu, to treba grad da pogura (evo poguraće sa 200.000

Dželo uveliko ganja licencu za evropska takmičenja

Zabrinut sam sto ne igra mesanovic nadam se da cemo sto ranije zabit go ocekujem rovcanina u prvoj postavi mislim da je puno bolji od popovica
Željezničar je prvi klub u Bosni i Hercegovini koji se zajedno sa ss.ba pokrenuo kampanju "STOP HULIGANIZMU" tako da na službenom web-u možete nači banner "STOP HULIGANIZMU" 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
nema izgovora, sutra SVI U DOLINU !
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
E steta sto Alen ne igra ali ocekujem sutra Rovcaninau prvih 11,vidi s da je zeljan igre 
Ocekujem nasu pobjedu 3 - 1
SUTRA SVI U DOLINU ĆUPOVA

Ocekujem nasu pobjedu 3 - 1

SUTRA SVI U DOLINU ĆUPOVA

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
SVI u Dolinu cupova sutra !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
VIDEO: Bekric i Osim najavljuju pobjedu
[youtube][/youtube]
Danas u plavom salonu stadiona Grbavica uprilicena je press konferencija povodom sutrasnje prvenstvane utakmice sa Slavijom iz Istocnog Sarajeva.
Prisutnima su se obratili menadžer tima Amar Osim i veznjak Samir Bekrić koji su najavili da sutra samo tri boda dolaze u obzir ako se žele zadržati u vrhu tabele i na kraju ostvariti zacrtani cilj, a to je izlazak na evropski scenu.
Za sutrašnju utakmicu Amar oSim neče moći računati na Alena Mešanovića koji je lakše povrijeđen i na Muamera Svkaru koji ima 3 žuta kartona, a u tim se vračaju Edin Višća i Srđan Stanić.
http://fkzeljeznicar.com/
[youtube][/youtube]
Danas u plavom salonu stadiona Grbavica uprilicena je press konferencija povodom sutrasnje prvenstvane utakmice sa Slavijom iz Istocnog Sarajeva.
Prisutnima su se obratili menadžer tima Amar Osim i veznjak Samir Bekrić koji su najavili da sutra samo tri boda dolaze u obzir ako se žele zadržati u vrhu tabele i na kraju ostvariti zacrtani cilj, a to je izlazak na evropski scenu.
Za sutrašnju utakmicu Amar oSim neče moći računati na Alena Mešanovića koji je lakše povrijeđen i na Muamera Svkaru koji ima 3 žuta kartona, a u tim se vračaju Edin Višća i Srđan Stanić.
http://fkzeljeznicar.com/
Ne treba se niko brinut za regoja... treba ih na terenu rasturit, sa dvatri gola u mreži, pa nek onda mašu ušima.tanzla je napisao/la:Bojana Regoju ne treba zaboraviti! Za njega će se Ćulum pobrinut ko da gledam, ostao mu je dužan.AYAN je napisao/la:Normala pobjeda... mislim da je slavija slaba, a ova pobjeda mora biti jedan vid osvete za onu krađu u Lukavici.![]()
![]()
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, Pushko92 i 27 gostiju.