Prebacivao sam racunar iz jedne prostorije u drugu i pritom sam sve sto je bilo prikljuceno iskljucio i kasnije ponovno ukljucio, uostalom i ruter od wirelessa. Prikljucio sam sve ponovno uredno, sve lampice su "na svom mjestu" i internet mi radi uredno medjutim cim pokusam uci sa mobitela na wi-fi, konekcija istog momenta nestane i nema je niti na racunaru i moram ponovno iskljuciti pa ukjluciti ruter da bih imao konekciju. Da li neko zna kako da rijesim ovaj problem ?
edit: rijeseno, nadoslo samo.

nakon toga nisam upalio laptop i neki mi je error bio kao ne prepoznaje hdd ili nema systema.Riješio sam tako da sam hdd izvadio iz laptopa i ponovo ga vratio i proradio je.Nakon toga komp. je bio skroz spor skontao sam da je uzrok svemu bio chrome neznam zašto ali čim sam ga izbrisao laptop je normalno radio
 nakon toga nisam upalio laptop i neki mi je error bio kao ne prepoznaje hdd ili nema systema.Riješio sam tako da sam hdd izvadio iz laptopa i ponovo ga vratio i proradio je.Nakon toga komp. je bio skroz spor skontao sam da je uzrok svemu bio chrome neznam zašto ali čim sam ga izbrisao laptop je normalno radio