Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
aferim momčinoUrbinato je napisao/la:Moratu nabiti nogom.
Juventino1995 je napisao/la:Svaka vam cast kad ga nazivate panjem,a covjek u ligi na samo 2 utakmice bio starter,ostalo sve po 15,20 minuta igrao,a dao 4 gola , u prosjeku svakih 87 minuta postize gol u ligi.![]()
Primjetio sam da mnogi pišu ovako kao ti, po meni je to apsolutno pogrešno, Dortmund je i dalje dobra ekipe i nije nimalo naivan protivnik, i svi oni koji misle da ćemo se lako sa njima obračunati sve i da budu na ovom mjestu i pred našu utakmicu u zabludi su. Ljudi imaju krizu rezultata u prvenstvu, ali isto tako su dobro igrali u LP, možeš gledati kao nas prošle godine šetnja u Seriji A, a u LP se blamiraš (naravno mnogo pehova, ali i oni iste imaju od početka sezone).Marvin je napisao/la:Jesmo li mi toliko nesigurni u nas Juve ili sta je pitanju pa se plasimo BVB-a?Likovi ne mogu nikog dobiti,i remi je cudo kad izvuku. Oni da udvostruce formu do februara ne mogu nam bit egal.
Padovan je napisao/la:Primjetio sam da mnogi pišu ovako kao ti, po meni je to apsolutno pogrešno, Dortmund je i dalje dobra ekipe i nije nimalo naivan protivnik, i svi oni koji misle da ćemo se lako sa njima obračunati sve i da budu na ovom mjestu i pred našu utakmicu u zabludi su. Ljudi imaju krizu rezultata u prvenstvu, ali isto tako su dobro igrali u LP, možeš gledati kao nas prošle godine šetnja u Seriji A, a u LP se blamiraš (naravno mnogo pehova, ali i oni iste imaju od početka sezone).Marvin je napisao/la:Jesmo li mi toliko nesigurni u nas Juve ili sta je pitanju pa se plasimo BVB-a?Likovi ne mogu nikog dobiti,i remi je cudo kad izvuku. Oni da udvostruce formu do februara ne mogu nam bit egal.
Za ozbiljnije analize treba sačekati još (u Bundeski je pauza do kraju januaru, napravit će oni rezove, vjerovatno i promjene igračkog kadra), ali sigurno da bi im izbacivanje Juventusa dalo krila za drugi dio sezone.
Paša ja prvi put vidim da ti postojiš.Chinaglia je napisao/la:aferim momčinoUrbinato je napisao/la:Moratu nabiti nogom.![]()
svaki početak je težak, al' tebe sam izveo na pravi put, Inshallah, slijedit' će te i ostali forumaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.