Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2010, 05:17

sto se tice stadiona, tisi ovdje stavio na prvoj slcii stadion od lyona novi , a na drugoj i trecoj slici je jedan od mogucih marseljovih stadiona, o tomeda kazem samo ne do bog da nam bude takav stadion

e sad da kazem da sam bio banovan po ko zna koji put ne posteno i stvarno ne znam ko i kaki ljhudi su moderatori na ovom forumu, onaj blaugrana neki nick me nazvo glupsonom i ja njemu napiso to sto sam napiso, i aj dobijem ban a on ne dobije, i meni pise u obrazlozenju zabranjeno vrijedanje i psovanje, dobro ja sovo, ali i on je vriejdo, pa sta je ovo ljudi mojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ovo mi se desava po ko zna koji put, jesam liaj to rogonja neki ovdje drugacije od ostaloh, ko je ovdje moderator svega vam,

trece, ja nisam pobjego nakon poraza od benfice i ne radim kao ovi dusmani marseillea koji pobjegnu uvijek kada marseille pobjeduje kao sada protiv lyona nema ih nigdje, nego cekaju po dviej godijne da marseille izgubi pa ce opet pisati nesto, ccc JADNICI, a sto se tice utakmice protiv benfice imali smo nesrecu da nam se tri igraca iz prve postave povijede i raspadne nam se sistem igre i taktike, tri igraca su u toku utakmice napustila teren zato nam se i desio poraz i to ispadanje u zadnjoj minuti

protiv lyona mislimda mo pokazali i demonstrirali sve od navijanja, najboljeg stadiona na svijetu, punog stadiona, igre zara, svega i svacega i gola meni najdrazeg igraca marseillea Taye Taiwoa, mislimda smo pokazali koliko smo veliki klub u svim segmentima

valjda sad ovi jadnici vide sve ono sto sam im govorio mjesecima , imamo utakmicu manje i bicemo prvaci, dok su oni gledali bordo i monpelier kao prvake, a za nas govorili da necemo ni u kup uuefa, sad odjednom svi promijenili misljenje na ovom forumu pa opet pametnjakovici nas sad stavili u borbu za titulu, smijesno

i u subotu velika utakmica finale cupa lige na stade de francu marseille - bordo, gotov sam siguran da ce nam deschamp donijeti prvu titulu nakon 93 godine, od 93 godine pa do sad izgubili smo dva finala kupa uefa, cetiri puta bili drugi u prvenstvu i dva puta izgubili kup francuske, mislim da ej subota dan kada ce napokon krenuti nova era osvajanja titula, pocecemo sa liga kupom, u maju sa prvenstvom nastavljamo a sljedec godine liga prvaka je nasa

protiv lyona ima toga jos bice kasnije

slika

taiwo pobjednicki gol protiv lyona,
[youtube][/youtube]
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2010, 06:10

[youtube][/youtube]

gotivan klip sto jes jes
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 mar 2010, 06:19

marseille_unique je napisao/la: i u subotu velika utakmica finale cupa lige na stade de francu marseille - bordo, gotov sam siguran da ce nam deschamp donijeti prvu titulu nakon 93 godine, od 93 godine pa do sad izgubili smo dva finala kupa uefa, cetiri puta bili drugi u prvenstvu i dva puta izgubili kup francuske, mislim da ej subota dan kada ce napokon krenuti nova era osvajanja titula, pocecemo sa liga kupom, u maju sa prvenstvom nastavljamo a sljedec godine liga prvaka je nasa
Gdje ti je razum. Kako mozes ovako nesto reci. :o
#divovi

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 26 mar 2010, 18:21

Pih, nisam ni skonto za Lyonov stadion, iz istog albuma sam kopiro slike, do mene :D
Sto se tice ove price o rekonstrukciji vise bi volio ovaj prijedlog nego onaj gdje samo se natkrije Velodrome, kao mreža nesto...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 18:28

Zaista je onaj Taiwo igračina- Želim ga u Bayernu vidjeti kao što sam željan jagnjetine sada.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 26 mar 2010, 18:28

Prelijepa sliba, atmosfera pred tekmu je nevjerovatna!!!
slika
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 26 mar 2010, 18:31

Neutral je napisao/la:Zaista je onaj Taiwo igračina- Želim ga u Bayernu vidjeti kao što sam željan jagnjetine sada.
Taiwo je trenutno po mom misljenju najaca karika u redovima Marseillea, sad da ide u Bayern :? NO NO NO

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 18:33

Ima 2 godine kako govorim za njega i Akinfeeva da bi ih volio u Bayernu vidjeti, i nikako. Nadam se da će makar jedan od njih u Bayern. Tako sam želio Robbena, Ribery-a, Makaaya, Bommela u vrijeme PSV-a u Bayernu, i desilo se. hehe.

Nadam se da ću jednoga dana ako Bog da toga Nigerijca vidjeti u dresu sa natpisom T-mobile.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 26 mar 2010, 18:40

Mozda, al kad t-mobile bude na dresovima Marseille-a :D
Rodjen 16 Aprila 1985, visok 1.83, 77 kilograma!
Reprezentacija Nigerija!
slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 19:19

Jak, brz, ima dobru tehniku, i ono što ga najviše krasi je borbenost, te sjajan šut. Igrač svjetske klase.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2010, 21:09

Wert je napisao/la:Pih, nisam ni skonto za Lyonov stadion, iz istog albuma sam kopiro slike, do mene :D
Sto se tice ove price o rekonstrukciji vise bi volio ovaj prijedlog nego onaj gdje samo se natkrije Velodrome, kao mreža nesto...

pa et ti pogledaj na prvoj slici ima ti u cosku lijeovm zastava lyona na toj maketi stadiona, i btw kako ces pomisliti da bi nas stadiona izgledo tako da se vidi vidi linija koja dijeli dva sprata, jesi vidio kake su nam sada tribine sjeverna i juzna, bez te linije , a znas zasto da bi trtibine izgledale moznije jer u nas svi stoje navijaci , i onda izgleda kao mravinjak i mocnije je, ko da bi navijaci marseillea dozvolili onako , nisi znao da se oni isto pitaju kako ce izgledati sjever i jug
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2010, 21:31

slika

slika
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 mar 2010, 21:40

Neutral je napisao/la:Jak, brz, ima dobru tehniku, i ono što ga najviše krasi je borbenost, te sjajan šut. Igrač svjetske klase.
Al je ruzan ba... :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2010, 21:51

mogu se kladit da je ljepsi od tebe
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2010, 21:56

nesto se prica da hoce marseille camoranesia, a on jadnik sigurno jedva ceka da ode iz tog jadnig kluba juventusa, iz puste livade olimpijskog stadiona torina gdje se cuje sve osim neki navijac, ali da budem iskren da se ja pitam ne bi ga doveo, nadam se da nece preci
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2010, 22:08

siguran sam da ce mo sutra pobijediti u finalu
Tuzlanski_Malisa

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 26 mar 2010, 22:09

marseille_unique je napisao/la:siguran sam da ce mo sutra pobijediti u finalu
da sigurno ko i uvijek
3:0 glat protiv ovog tima iz ribarskog grada
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 mar 2010, 22:12

:lol:

Camoranesi je vrijedi od citavog tima i strucnog staba tog vaseg Marseja.. i to su spekulacije.. isto kao sto je spekulacija da ce Buffon iz Juventusa, kao sto je da ce Ribery u Juventus, kao sto je da Alex nece dobiti novi ugovor, kao sto je da ce biti trampa Melo - Fabregas..

moras razumjeti da novinari nemaju previse posla i pocnu izmisljat nebuloze koje su uradili na manageru.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 26 mar 2010, 23:05

Za vridjanja se dobija ban, svugdje na forumu osim na temi Marseille, kolko mi se cini... Unique, nemoras mi objasnjavati stvari koje vec znam, pogrijesio sam sliku i sta sad... To za Kamoranezija mogu biti novinarske špekulacije sto kaze daffy, "previse posla".

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 mar 2010, 23:13

slika

ova slika mi je vrh.!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.