Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
2 najmrža igraca sto sam ikad gledao džek i torton. Pravda za kida i redžu evansa.
joj meraka sa ovim adblokom, šaltam se sa strima na strim k'o sa daljinskim
iz bostona u filadelfiju, iz filadelfije u memfis, bez i jedne psovke
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo soliranje je sve do trenera,sam primjer Livingston,koja je razlika sad izmedju onog SL iz Netsa,i sad iz Wariorsa.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Gledati ili ne 2 poluvrijeme? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bolji je bio trener sto se tice Mirze. Sad dali ovaj sadasnji ima bolje rezultate to neznam. Jer nisam pratio NBA nesto puno ima 7,8 godina.AjsKjub je napisao/la: Odličan igrač =/= odličan trener.
bhfanatic14 je napisao/la:Igra dobro ovaj Jack za Cleveland
Career history
2005–2008 Portland Trail Blazers
2008–2009 Indiana Pacers
2009–2010 Toronto Raptors
2010–2012 New Orleans Hornets
2012–2013 Golden State Warriors
2013–2014 Cleveland Cavaliers
2014–present Brooklyn Nets
Koji mu je naredni saznati ćemo za manje od 6. mjeseci predviđam
Virtu4l je napisao/la:joj meraka sa ovim adblokom, šaltam se sa strima na strim k'o sa daljinskimiz bostona u filadelfiju, iz filadelfije u memfis, bez i jedne psovke
Jesmo se osevapili Papastathopoulos i ja?
ovo je cirkus od tima a Hollins se pretvara u najveceg klauna. Mirza mora traziti trade, a vjreujem da ce ga Netsi pustiti jer mu istice ugovor..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nisam ni ja nikad pratio košarku, od ovih što igraju čuo sam samo za Mirzu, Jamesa i Garneta.Ajax je napisao/la:Bolji je bio trener sto se tice Mirze. Sad dali ovaj sadasnji ima bolje rezultate to neznam. Jer nisam pratio NBA nesto puno ima 7,8 godina.
Nemaš pojma kolikoJanez je napisao/la:Jesmo se osevapili Papastathopoulos i ja?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@ajax
Opet ti stoji ovo omalovažavanje čovjeka koji je koliko-toliko od Memphisa napravio contendera. Sad je malo tu škakljivo ko je bolji za Mirzu. Kod Kidda je više igrao no nije napredovao skoro pa ni malo, znači igrao je svoju standardnu igru (i to sasvim solidno odrađivao), dok mu Lionel više forsira ulazak pod koš i odbranu (što je još jedna Hollinsova karakteristika). Zaključak -- prvi ga više forsira dok mu drugi potiskuje potencijal. Ne kažem da je Lionel neka trenerčina.. kad nije, što upravo i dokazuje. No mnogo je daleko od onoga što većina nalaže.
Opet ti stoji ovo omalovažavanje čovjeka koji je koliko-toliko od Memphisa napravio contendera. Sad je malo tu škakljivo ko je bolji za Mirzu. Kod Kidda je više igrao no nije napredovao skoro pa ni malo, znači igrao je svoju standardnu igru (i to sasvim solidno odrađivao), dok mu Lionel više forsira ulazak pod koš i odbranu (što je još jedna Hollinsova karakteristika). Zaključak -- prvi ga više forsira dok mu drugi potiskuje potencijal. Ne kažem da je Lionel neka trenerčina.. kad nije, što upravo i dokazuje. No mnogo je daleko od onoga što većina nalaže.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
FIFA žedru, FIFA_dreamer_ je napisao/la:ovo je cirkus od tima a Hollins se pretvara u najveceg klauna. Mirza mora traziti trade, a vjreujem da ce ga Netsi pustiti jer mu istice ugovor..
ahahah, ohladio sam nesto od fife zadnjih dana, navukao se na tomb raider. dobra lara, pa se tesko skinutChinaglia je napisao/la:FIFA žedru, FIFA_dreamer_ je napisao/la:ovo je cirkus od tima a Hollins se pretvara u najveceg klauna. Mirza mora traziti trade, a vjreujem da ce ga Netsi pustiti jer mu istice ugovor..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
bhfanatic14
- Kontakt:
@ Janez ,sad znam zasto Jack igra nocas kriminalno
... @ Ajax nemoj nas lozit u ova kasna doba,tako smo daleko od tih macki a zeljeli bi biti tako blizu 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ne pali vatru fanaticebhfanatic14 je napisao/la:Jest 23emir79 je napisao/la:Pronasli smo uljezabhfanatic14 je napisao/la:Igra dobro ovaj Jack za Cleveland
Nego jesam li dobro vidio 23. decembar Brooklyn-Denver?pratimo naseg reprezentativca jedinog u Nba Mirzu
.... vuce li se vuce starac Garnett po parketu,al sta da se radi on je investicija za buducnost moze on jos igrat 5-6 godina
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja jesam pratio jako puno prije. Samo zadnjih 7,8 godina mi je dosadilo a i nemoze se sve upratit. Od tada manje vise samo fudbal pratim. Mada volim ponekad jos uvijek kosarku gledat.Virtu4l je napisao/la: Nisam ni ja nikad pratio košarku, od ovih što igraju čuo sam samo za Mirzu, Jamesa i Garneta.
da te žena čuje_dreamer_ je napisao/la:ahahah, ohladio sam nesto od fife zadnjih dana, navukao se na tomb raider. dobra lara, pa se tesko skinutChinaglia je napisao/la:FIFA žedru, FIFA_dreamer_ je napisao/la:ovo je cirkus od tima a Hollins se pretvara u najveceg klauna. Mirza mora traziti trade, a vjreujem da ce ga Netsi pustiti jer mu istice ugovor..
Sta mirotic radi memfisu majko mila
E moj mirza jesi naso ekipu
Ma slazem se. Samo po meni je Kidd izvlacio vise od Mirze. Mislim da ce i Bogdanovic propasti kod ovog trenera. A imao je par dobrih utakmica na pocetku sada se vec pomalo gubi. Znam da je rookie samo svejedno. Sta pogodi LebronAjsKjub je napisao/la:@ajax
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Jack gdje ces bolan 
Otkud Ochoa u klivlendu
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.