Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Svaka čast za Juku za 2 p 3 od 3 i slobodna 2 od 2, 2 skoka 1 ukradena, 3 lične i 1 izgubljena lopta. Strašno igra i gradi reket. Nisam baš neki košarkaški stručnjak ali sam uporedo pratio utakmicu i statistiku. Baš kada je ekipa "psihološki pala" ulazi Juka i razvaljuje njegovim prisustvom ekipa je bila u +8. Više nego odličan učinak. Za ovog momka se vrijedi boriti. Mislim da svi trebamo malo ohladiti pa poslije izvesnog vremena pokrenuti priču preko Jukinog oca koji sigurno može dati veliki doprinos u rješavanju problema.
http://www.nba.com/tvc/index.html?gamec ... &brand=DEN" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nba.com/tvc/index.html?gamec ... &brand=DEN" onclick="window.open(this.href);return false;
Juka na svakoj utakmici napravi bar jedan glup faul al jos je mlad i uci .Momak je ko kamen u odbrani sto me bas iznenadilo .Mlad i da ga povrede zaobidju moze biti medju boljim centrima u NBA LIGI.Kad je pogodio sa poludistance oni Denverovi komentatori prokljucali.IMal li neko da postavi njegov ucinak i prvi interviju
- sanelmasetic
- Kontakt:
Mislim da bi najbolje bilo da se svi posute jedno mjesec-dva i onda da saigraci pokusaju razgovarat sa Jusufom, oni mu najbolje mogu objasnit koliko je nas savez napredovo sa Mahmutovicem ( koji je daleko od savrsenog , da nebi bilo da ga branim ) , steta bi bilo izgubit ovakvog talenta, jednostavno mu selektor treba poslat poziv, ovaj se odazvat, a sa ljudima iz saveza se nemora in pozdravit ako ne zeli i mirna Bosna..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
sanelmasetic je napisao/la:Mislim da bi najbolje bilo da se svi posute jedno mjesec-dva i onda da saigraci pokusaju razgovarat sa Jusufom, oni mu najbolje mogu objasnit koliko je nas savez napredovo sa Mahmutovicem ( koji je daleko od savrsenog , da nebi bilo da ga branim ) , steta bi bilo izgubit ovakvog talenta, jednostavno mu selektor treba poslat poziv, ovaj se odazvat, a sa ljudima iz saveza se nemora in pozdravit ako ne zeli i mirna Bosna..
Slažem se care... Juka već 4 utakmice constanta dok nam kapiten igra toplo hladno što ruku na srce i nije rijedak slučaj. Baš me zanima utakmica između Mirze i Juke.
http://sportsport.ba/ino_kosarka/nurkic ... ima/148374" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Ramirez5, dana/u 20 dec 2014, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Može se reći da je došlo do smjene na vrhu, i da Juka već sada polako uzima primat našeg najboljeg igrača, i da je igrač koji več sada plijeni više pažnjom kad je na terenu od Mirze.
Morat ce se Juka dobro "namuciti" da preuzme taj vrh od Mirzeta!save je napisao/la:Može se reći da je došlo do smjene na vrhu, i da Juka već sada polako uzima primat našeg najboljeg igrača, i da je igrač koji več sada plijeni više pažnjom kad je na terenu od Mirze.
- storm_raider
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
save je napisao/la:Može se reći da je došlo do smjene na vrhu, i da Juka već sada polako uzima primat našeg najboljeg igrača, i da je igrač koji več sada plijeni više pažnjom kad je na terenu od Mirze.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- sanelmasetic
- Kontakt:
Glupo mi je svako poredjenje 2 igraca, pogotovo ako jos uz sve to igraju razlicite pozicije u 2 razlicita tima .. Zato nevidim svrhu poredjenja Juke i Mirze, ja bi radije da pricamo koji bi to tandem mogao bit narednih 5-6 godina, vjerujem da bi obadvojica imali svojih 5 minuta slave, citajuci postove od nekih ispada da nam je samo Jusuf potreban, ne trebamo ni savez, ni trenera ni ekipu, sve ce Juka sam, ostali netrebaju ni dolazit, ohladite malo i bi i Jusuf 
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Jel ti pišeš ove članke, ili ovi prepisuju sa foruma ?VanBasten je napisao/la:imao je veči impact na igru nego što statistika pokazuje. Defanzivno su se sastavili njegovim ulaskom nakon očajnog otvaranja drugog poluvremena..kim je napisao/la:dobar juka 17 minuta 8 poena 2 skoka 1 assis
"you know griffin and jordan jump but…. I play smart" -Nurkic
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mirza je u ovim godinama igrao u Slobodi ... pametnom dostaMartinez8 je napisao/la:Morat ce se Juka dobro "namuciti" da preuzme taj vrh od Mirzeta!save je napisao/la:Može se reći da je došlo do smjene na vrhu, i da Juka već sada polako uzima primat našeg najboljeg igrača, i da je igrač koji več sada plijeni više pažnjom kad je na terenu od Mirze.
ti si lud, pričaš o Mirzi Teletoviću, kontaš? ti očito nisi pametan
save je napisao/la:Mirza je u ovim godinama igrao u Slobodi ... pametnom dostaMartinez8 je napisao/la:Morat ce se Juka dobro "namuciti" da preuzme taj vrh od Mirzeta!save je napisao/la:Može se reći da je došlo do smjene na vrhu, i da Juka već sada polako uzima primat našeg najboljeg igrača, i da je igrač koji več sada plijeni više pažnjom kad je na terenu od Mirze.
mirza je u tim godinama bio u ostendeu , i već bio jednom nogom u TAU.
Druga stvar, u ABA ligi Nurkić 11 poena prosjek, u cedeviti, Mirza 21.7 u Euroligi u Caja Laboral.
A kako se sad ponaša to tele Nurkić, preuzeće primat "našeg" najboljeg igrača isto koliko će preuzeti primat našeg najboljeg igrača Griffin.
Ukratko, nema on kilometara u nogama da se približi Mirzi.
I trenutna NBA statistika Mirza: PTS10.1 REB4.9 AST1.5
Jusuf: PTS4.7 REB4.1 AST0.6
Ne tuče ga ni u skokovima... MT33
Zadnja izmjena: am333, dana/u 20 dec 2014, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad bude definitivno da ovaj Janez nece igrat za BH reprezentaciju, brisati ovu temu sa foruma!
Don't believe the hype.
jok.topnik1 je napisao/la:Jel ti pišeš ove članke.VanBasten je napisao/la:imao je veči impact na igru nego što statistika pokazuje. Defanzivno su se sastavili njegovim ulaskom nakon očajnog otvaranja drugog poluvremena..kim je napisao/la:dobar juka 17 minuta 8 poena 2 skoka 1 assis
"you know griffin and jordan jump but…. I play smart" -Nurkic
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jel ovo onaj novinar Emir Delic sto mu je komentarisao sliku ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jeste brate to je on sada radi na Al Jazeera Balkans 
@am333
Nurkic igra bolje nego sto je Mirza u ovoim godinama..
Nurkic igra bolje nego sto je Mirza u ovoim godinama..
Nemojte džaba blatiti momka i proglašavati čovjeka izdajicom,janezom i slično jer su to nebuloze. On jedino može igrati za našu zemlju, sve ostalo su bajke.
Samo ozbiljnost, oslobađati se viška poteza, grimasa i sl, koje su dio uzrasta i ako Bog da do NBA trona.
A ovo sa reprezentacijom će ako Bog da doći na svoje mjesto, dok se glave i strasti ohlade.
Valjda će do tada odrasti i ovaj harun, pošto je on izgleda u večem pubertetu čim se ganja preko FB sa Jukom.
Momak ako bude igrao, ako ga zaobiđu povrede i ako bude predan i oslobodi se furki - pa to se ne može porediti.
On je već sada na nivou Mirze + što je dosta racionalniji od Mirze koji i dan danas zna ko sivonja da uzima šuteve bez rezona i izgleda da se to neće ni promjeniti.
Samo ozbiljnost, oslobađati se viška poteza, grimasa i sl, koje su dio uzrasta i ako Bog da do NBA trona.
A ovo sa reprezentacijom će ako Bog da doći na svoje mjesto, dok se glave i strasti ohlade.
Valjda će do tada odrasti i ovaj harun, pošto je on izgleda u večem pubertetu čim se ganja preko FB sa Jukom.
Momak ako bude igrao, ako ga zaobiđu povrede i ako bude predan i oslobodi se furki - pa to se ne može porediti.
On je već sada na nivou Mirze + što je dosta racionalniji od Mirze koji i dan danas zna ko sivonja da uzima šuteve bez rezona i izgleda da se to neće ni promjeniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.