A tko će igrati srednjeg i desno

Ak Crni ode biti će mjesta za sve, po meni Todor može srednjeg igrati.
Ako Crni ne ode, biti će belaje
Tanak je Todor za krila, pogotovo lijevog. Cisto sumnjam da moze drasticno napredovati preko priprema vasih da dodje do izrazaja, jedino u sredini moze biti od pomociHercUSrcu je napisao/la:Todor lijevo, Crni lijevo, Dedić lijevo.
A tko će igrati srednjeg i desno![]()
Ak Crni ode biti će mjesta za sve, po meni Todor može srednjeg igrati.
Ako Crni ne ode, biti će belaje
jeli ti imas neku informaciju ili si zakljucio na osnovu ovih pojacanja . Realno Todor moze igrati desno krilo gdje smo slabiji nego lijevo . Po meni krucijalne pozicije za pojacati su desni bek , NAPADAČ i eventualno zadnji vezni. (sad ili na ljeto)ZrinjskiMostar je napisao/la:Zaboravite Crnova
Ne znam za tu ponudu ali realno svaka iole finsijski bolja ponuda bi trebala biti prihvacena.Covjek je odigrao dvije vrlo dobre sezone ,puno nam je dao red je da mu se uzvrati i nadam se da ce jos napredovati gdje god da ode.Ako uz sve to klub dobro zaradi onda je to maximum koji smo mogli dobiti za jednog ,do prije dvije godine , anonimnog igraca iz druge HNL.Koliko ja poznajem Danku i ostale iz uprave ja mislim da je Crnov nas bivsi igrac.Ali strpljenja ,sve cemo uskoro saznati.ZrinjskiMostar je napisao/la:Crnov ima extra jednu ponudu za obostrano zadovoljostvo a mislim da je Dedić njegova zamjena ali opet kazem bolje jos malo sacekati
westherc je napisao/la:Crnov nije imao neku ozbiljnu ponudu , ako jest to je u zadnjih tjedan dana ispod 100 tisuća eur ne ide nigdje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i jedno veliko hvala za sve sto je dao Zrinjskomprimasquadra je napisao/la:Crnov i Dedic sredina Djuric lagano moze ic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
danas je bilo u dnevnom listu da ima ponude sa tajlanda (financijski bolja ali ne vidi napredak tu) , i iz tima sa vrha tablice 2.bundeslige .hifans je napisao/la:Suta u 17 h otvaranje fan shopa u Orci.
Crnov vjerovatno u Inglostadt.
Ajde super.Moze li malo poblize gdje u orci?hifans je napisao/la:sutra se otvara pravi fan shop, u city hotelu nije nikakav fan shop vec ikicev interkomerc
naletite uostalom
inglostadt ulazi u bundesligu sigura, audi ih financira, vodonoše imaju 50 k eura..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.