Znam i da ste vas dvojica bili najveći kritičari svoje Borussije i da sam ja bio taj koji je "branio" BVB od samih navijača.
Slagao sam se sa vašim pojačanjima ovog ljeta. Znači slagao sam se sa Kloppom.
Ono što ti i @ Opel nikako ne shvaćate niti ne prihvaćate jeste to da se neke stvari ne događaju preko noći. Smiješno mi je da to uopće moram govoriti ali najlakše je istresti 100+ milijuna na pojačanja i to je to, rezultati će doći sami po sebi i nikakvih problema neće biti. Ne ide to tako i kad to shvatite ili prihvatite realnije ćete gledati na stvari.
Da, Bayern je isto stvorio trenutnu momčad u roku od godinu dana...... Svi ti igrači su vjerojatno došli isto ljeto.....
Imam osjećaj da očekujete da će se BVB razviti u 5 godina u ono u što se Bayern razvijao 30 godina. Prije 10-15 godina ste napravili mnogo pogrešaka, izgleda kao da opet želite da se to ponovi.
Zaboravljate da su ozlijede sastavni dio igre i da su one pokosile vašu momčad brutalno. Koliko ste samo imali ozlijeđenih igrača osim Reusa, to je jednostavno jako teško za nadoknaditi. Na sve to se nadovezuje Reus. Ne možeš tako lako nadoknaditi gubitak najboljeg igrača i misliti da ćeš igrati kao i prije, ne možeš. Uzmi Robbena kao primjer, dok on ne igra Bayern je drastično, drastično slabiji unatoč svim ostalim zvijezdama. Dok Robben nije došao k sebi u cca devetom mjesecu ( ne znam točno ) Bayern je bio puno, puno slabiji. Bayernova prednost jeste ta da ima 2 takva igrača a BVB samo jednog.
Reus, Ribery i Robben su TOP igrači, igrači koji rade konstantno razliku na terenu. Sasvim je normalno da će rezultati i IGRA patiti dok ovi igrači ne igraju.
To je činjenica a vi ju prihvatite ako želite.
Dajte mi recite @ lokos i @ opel a i ko god tako razmišlja, kako bi stvari izgledale da su Sokratis, Hummels, Šmele, Sahin, Gundogan, Reus, Miki i Kuba POTPUNO SPREMNI?
Definitivno ste krivo shvatili neke stvari u mojem postu.
Znači što se tiče pojačanja se slažem sa Kloppom 80%. Ja ne bih dovodio Kagawu, ostale bih i ja kupio.
Što se tiče trenutne igre, tu sam rekao svoje mišljenje u prošlom postu, ali ukratko da ponovim.
Znači očito i normalno je da Klopp isto ima "prste" u lošim rezultatima vašeg kluba. Ja sam vas očekivao za petama Bayernu ovu sezonu, smatram da su mnogi to očekivali. No činjenica jeste da su nastale neke nove situacije u kojima Klopp još dosad nikad nije bio i on također sada uči iz svega ovoga. Koliko će mu vremena trebati da otkloni probleme teško je reći ali i usko povezano sa mnogobrojnim ozljedama odnosno lošom formom tek oporavljenih igrača kao i onih igrača koji nemaju kvalitetu za BVB.
Ipak, moram priznati, unatoč brojnim problemima i ozljedama priznajem da sam očekivao više od Kloppa.
Unatoč tim brojnim problemima sa ozljedama ekipa kao da nema taj pobjednički duh, djeluje mi totalno potrošeno i bez volje. Očito je atmosfera loša i to se onda još više odražava na rezultat.
Što se tiče same igre, najviše sam razočaran obranom koja ne djeluje čvrsto i kompaktno a igrali ste zatvoreno. Ne slažem se i Kloppovoj odluci jučer da uvede Kircha umjesto Kagawe. Definitivno sam razočaran viđenim ali sad da odmah sve skupa protjeram u 3 pmaterine, to neće ići.
Kad kažem da trebate svježu krv zar vi smatrate da ja mislim da treba promijeniti POLA EKIPE???
Nemojte biti smiješni, sve koga bih ja ovog trenutka prodao jesu Gross i možda Kagawa, Jojic na posudbu, Kirchu i Kehlu bi se zahvalio. Kupio bih dva ofanzivna igrača koji su tehnički potkovani a usto i brzi. Da li bi to bili Kampl, Konopljanka ili kao što je netko dao odličan savjet Yarmolenko, ostaje da se vidi koliko je to izvedivo. Da krenete po Depaya iz PSV-a također ne bi bio loš potez. No, zasad samo dvojica na zimu pa na ljeto vidjeti šta i kako dalje.