Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kakva proba ba, Bolji je M`Vila i Kuzma

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Niste vi vec tri sedmice boda zasluzili, al za sve ostalo tu je sudija.Denno je napisao/la:Opravdan crveni, jeste isprovociran al opravdan, jos nam penal nije sviran.
Kako god ne zasluzujemo pobjedu, losi smo.
Keita napuca Armera u ruku dok ovaj ide u trk na loptu... sudija kme kme crveni... da da djeco smirite se evo vadim ga, vadim.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma zuti kao noga. Ja kao Juventino to odgovorno kazem. Ovoj temi fali mnogo objektivnosti.
Pa vidi se cista namjera da igra rukom. Ko mu je kriv sto mozga nema.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
+1masteRofPoker je napisao/la:Ma zuti kao noga. Ja kao Juventino to odgovorno kazem. Ovoj temi fali mnogo objektivnosti.
embrace the chaos
koliko jadna liga ova italija,ocaj ovo nije fudbal ovo je

ne volim ni juve al su za ovu romu klasa ako ne i dvije gorePogba je napisao/la:Bit ce penal do kraja.
Inace, uzasan mec.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
majko moja sta ja gledam a zaboravio da real igrao veceras
Sent from my Nokia 909
Sent from my Nokia 909
I tamo je bilo oranje terena tako da nisi nista propustio.QUARESMA 18<<< je napisao/la:majko moja sta ja gledam a zaboravio da real igrao veceras
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gervinho zavrsnica 0
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- bianconeros
- Kontakt:
Samo 0:0 sa Milanom... campionato falsato!!!!!!!bianconeros je napisao/la:Er romasistema.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
https://v.cdn.vine.co/r/videos/893C4DF7 ... 0kpHFjHbFk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam uvijek kontao da je ovaj Keita korektan igrač, ali mi se zgadio u zadnji par utakmica kad sam gledao Romu, koja je ovo hinja. Udra, čupa i na svaku sudijsku odluku maše rukama i žali se, prekucao i ChiellinijaAndrej je napisao/la:https://v.cdn.vine.co/r/videos/893C4DF7 ... 0kpHFjHbFk
I šta bude sa suspenzijama za Garciu i Holebasa, da li su poništene ili?
Utakmica da se covjek ispovaca.Sa ovakvom igrom i trenerom koja nema muda da vadi Tottija kad treba i da silom napadnes kad imas igraca vise on ubacuje Tora i Destra koji meni ne bi zabio gol.Penal je bio al mi je drago sto nije sviran,u zadnjih mjesec dana ovo je muka od igre.
Kako igramo i kako je trener mrtvi defanzivac i ovo drugo mjesto je odlicno.
Kako igramo i kako je trener mrtvi defanzivac i ovo drugo mjesto je odlicno.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
gledam ovog Žrvanja i ne mogu da vjerujem da se tupson žali kako u Arsenalu nije dobio šansu, još je mrtav hladan popljuvao Wengera i Arsenal
pa šta sve frajer zna profulat' i upropastit', to stvarno još nisam vidio, pa mi nije jasno kako ima obraza da se žali i govori kako nije dobio šansu u Arsenalu?
dvije čiste šanse je fulao, a to igrači koji donose prevagu moraju zabijat', pogotovo u ovakvim mečevima, kad jedan gol odlučuje .. njemu se to baš često ili bolje rečeno skoro svaku tekmu dešava
Ma debil frajer i to je to,jedva cekam da ode na taj Kup Nacija.Bar se necu nervirati zbog njegovih promasaja.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Nemoj brate tako, najbolji igrac nam je uz Radju i Kostasa!Manuel je napisao/la:Ma debil frajer i to je to,jedva cekam da ode na taj Kup Nacija.Bar se necu nervirati zbog njegovih promasaja.
Samo da yebeno poradi na zavrsnici.
embrace the chaos
pa jeste on vaš ponajbolji igrač, to je činjenica, vi ste bez njega slabiji za 40 %
al' da je smotan u završnici, malo je reći
da ima tu završnicu (pasovi, asistencije, golovi), igrao bi sigurno u nekom od najvećih klubova na svijetu
mada, lično se ne slažem s tobom, ne može on popravit' završnicu kad je neinteligentan, ograničen k'o balkon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.