John Wall now has more double digit assist games this season (17/25 games) than Kyrie has since graduating high school (16/216 games)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
John Wall now has more double digit assist games this season (17/25 games) than Kyrie has since graduating high school (16/216 games)
probaj na ovom linkurambo16 je napisao/la:Believe me or not,kod mene se samo učita taj 'stari'
Nema download opcije
wowmiki_92 je napisao/la:
596 (samo regular season bez playoff-a)LeBronfan je napisao/la:Može li jedan podatak, tražim ga po netu ali nikako naić po njega, Koliko utakmica zaredom je James ubacio barem 10 koševa, lani je prešao 500 utakmica pa me zanima dokle je stigao, jel prešao 600? Unaprijed hvala
Hvala kralju, a gdje si našao da pratim sam?miki_92 je napisao/la:596 (samo regular season bez playoff-a)LeBronfan je napisao/la:Može li jedan podatak, tražim ga po netu ali nikako naić po njega, Koliko utakmica zaredom je James ubacio barem 10 koševa, lani je prešao 500 utakmica pa me zanima dokle je stigao, jel prešao 600? Unaprijed hvala
Lowry pa Wall.Sabinho je napisao/la:Uh kakav statisticki podatakWall pa Lowry su trenutno najbolji na Istoku.
kakav trejd od strane dvije ekipe koje pojma nemaju sta rade tacnije njihove upraveIlCapitano je napisao/la:Kingsi pregovaraju sa Netsima oko Derona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.