To su treneri opcenito. Gore ti lijepo stoji, najbolji selektoriForlan je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ancelot ... ake/148392

To su treneri opcenito. Gore ti lijepo stoji, najbolji selektoriForlan je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ancelot ... ake/148392
Ipak je tačno - javio im je da će tužiti: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pape-nec ... -km/148393" onclick="window.open(this.href);return false;BozePetra je napisao/la:Molim vas, da li je neko od vas slučajno čuo priču da Safet sprema prijavu UEFA-i protiv BH saveza jer hoće odštetu?
Jutros ovo čujem i ne vjerujem, da li je moguće da toliko nije normalan?
Bravo momcino , sve objasnjeno. Jos bih samo dodao, da je to do juna ukoliko do juna ne nadje klub, ako sutra pronadje bilokakav angazman to se automatski ponistava.Admir_Sa je napisao/la:sve što je potpisano treba se ispoštovati. Ta klauzula oko ugroženosti šansi za plasman je amaterski napisana, može se tumačiti i u korist saveza, i u korist sušića, matematički nismo izgubili šanse za plasman, ali smo ih dobro ugrozili. Sušić je išao linijom manjeg otpora, tj zahtjevao da se ugovor isplati do juna, otprilike pola ugovora, a ovi iz saveza to ne žele i mislim da će ga popušiti kod uefe.
Nije Safet sam sa sobom potpisao ugovor, pa koliko god nakaradno vodio ekipu u zadnje vrijeme treba se pridržavati dogovorenog.
Tako nekako...bagrcavi je napisao/la:U svim normalnim zemljama Safet Susic bi bio procesuiran I osudjen na dugogodisnju zatvorsku kaznu zbog nepotizma, korupcije I sistemskog unistavanja drzavne reprezentacije.
I ovo novca koji je dobio je previse za to koliko malo posla je uradio.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sušić je najavio tužbu kojom će da traži sva primanja koja su mu zagarntovana ugovorom koji je važio na dvije godine.
Pronace onemir79 je napisao/la:Bravo momcino , sve objasnjeno. Jos bih samo dodao, da je to do juna ukoliko do juna ne nadje klub, ako sutra pronadje bilokakav angazman to se automatski ponistava.Admir_Sa je napisao/la:sve što je potpisano treba se ispoštovati. Ta klauzula oko ugroženosti šansi za plasman je amaterski napisana, može se tumačiti i u korist saveza, i u korist sušića, matematički nismo izgubili šanse za plasman, ali smo ih dobro ugrozili. Sušić je išao linijom manjeg otpora, tj zahtjevao da se ugovor isplati do juna, otprilike pola ugovora, a ovi iz saveza to ne žele i mislim da će ga popušiti kod uefe.
Nije Safet sam sa sobom potpisao ugovor, pa koliko god nakaradno vodio ekipu u zadnje vrijeme treba se pridržavati dogovorenog.
Tako je Safet tumačio ugovore i kad je bio igrač...Nakon sjanih izdanja u nacionalnom dresu i FK Sarajevo, i nakon što je ispunio zakonsku normu od 28 godina starosti potrebnu za odlazak u inostranstvo, za Sušića je nastala prava potjera od strane najvećih evropskih klubova. Posao sa Interom je već bio dogovoren i Sušić je navodno potpisao predugovor međutim u sve se umiješao Torino sa boljom ponudom i nakon što je Sušić odlučio potpisati za Torino, Inter se žalio fudbalskom savezu Italije i kao rezultat svega Sušić je dobio jednogodišnju suspenziju za dolazak u Italiju.
Računaj da sam napisao nešto protiv njega...emir79 je napisao/la:Sledjeci koji napise nesto protiv Papeta saljem mu policiju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bagrcavi je napisao/la:U svim normalnim zemljama Safet Susic bi bio procesuiran I osudjen na dugogodisnju zatvorsku kaznu zbog nepotizma, korupcije I sistemskog unistavanja drzavne reprezentacije.
Taj sa avatara ti misli da ce se zaliti za Papetombagrcavi je napisao/la:U svim normalnim zemljama Safet Susic bi bio procesuiran I osudjen na dugogodisnju zatvorsku kaznu zbog nepotizma, korupcije I sistemskog unistavanja drzavne reprezentacije.
jesu, jesu relevantniji i rentabilniji.emir79 je napisao/la:Taj sa avatara ti misli da ce se zaliti za Papetombagrcavi je napisao/la:U svim normalnim zemljama Safet Susic bi bio procesuiran I osudjen na dugogodisnju zatvorsku kaznu zbog nepotizma, korupcije I sistemskog unistavanja drzavne reprezentacije.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk![]()
Ah, ja zaboravih da su ipak strucnjaci sa foruma relevantniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.