Ibrahim je napisao/la:Palahko mi se penjes na neku stvar sa tim glupim forama. Vec si do polovine i skine se dok je vrijeme.storm_raider je napisao/la:Lose ti ta ijekavica ide.Ibrahim je napisao/la: Sta vreijedi kada on to ne smije procitati dok mu menadzer ne odobri. Inace cuo sam da je Damir Markota poceo igrati dobro, a i Beno Udrich nije los.![]()
Polako poprimas svoj oblik.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Sport je lijek za tijelo i duh.
Dok isčekujem utakmicu, ja glasao Juku.filip13 je napisao/la:http://www..com/eu-kosarka/dva-hrvata-srbin-i-reprezentativac-bih-u-izboru-za-najboljeg-mladog-igraca-europe/
Kao i sve godine, tako i ove krovna organzacija košarke u Europi organizira izbor za najboljeg mladog igrača starog kontinenta. Na listi se nalazi deset imena, a tko će ponjeti titulu najboljeg mladog igrača ostaje nam za vidjeti.
Od nama, posebno zanimljivih imena su ona: Darija Šarića i Dragana Bendera koji nastupaju za Hrvatsku, Stefana Pena koji brani boje Srbije i Jusufa Nurkića koji je uz Šarića i Antetokounmpa svakako najrenomiraniji među ovim mladim igračima i Jusufa koji brani čast Bosne i Hercegovine.
Prošle godine najbolji mladi igrač bio je Dario Šarić koji će ove godine moći obraniti stečenu titulu, a dvije godine prije njega titula najboljeg je pripala Litvancu Jonasu Valanciunasu koji trenutno igra u najjačoj ligi svijeta – NBA ligi, za Toronto Raptorse.
Glasati za svoje favorite možete na službenoj stranici FIBA-e:
http://www.fibaeurope.com/cid_xomKo3xWH ... QLzi2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A u konkurenciji su još, osim onih koje smo već spomenuli: Aleksandar Vezenkov – Aris Thessaloniki, Cedi Osman – Anadolu Efes, Domantas Sabonis – Gonzaga University, Federico Mussini – Reggio Emilia, Giannis Antetokounmpo – Milwaukee Bucks i Sviatoslav Mykhailuk – Kansas University.
Nešto mi na ovom linku šteka, ima li neko bolji link?????
Hajmo juka..samo se nadam da se nisi izmorio od hebenog tempa koji nisi navikao,mislim da je uvezo 4-5 tekmi u 7-8 dana.
Kad si mogao zaustaviti Howarda i DeAndre Jordana,mozes vala i Hiberta,idemo Jukaaaaa 
-
RealnoGledano
- Kontakt:
fino ovo za sad za 2 min u igri 4 pts (2/2) 2 skoka (1 ofanzivni) 
Perfektan za sada. Bas kao sto @clutch kaze, puno je zanimljivije gledati Juku nego Mirzu. Puno veci uticaj na igru ima, kako u napadu, tako i u odbrani.
Izdržati, to je temelj vrline!
Ubi juka brasno u njima, to majstore.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Ono **** chandler je dva puta imao Juku na ziceru ali nista,nece ni da pogleda...momak mora grabit ofanzivne skokove ako misli doci do poena.
Nista se ne igra na njega, ali sam siguran da ce se to promjeniti vec sljedece sezne
drugo p. ne gledo...raduje me vec 4 skoka i 4 poena u prvom
Nista se ne igra na njega, ali sam siguran da ce se to promjeniti vec sljedece sezne
drugo p. ne gledo...raduje me vec 4 skoka i 4 poena u prvom
Juka je odlican bio za ovih nekoliko minuta provedenih ma parketu.Juka kad udje u igru odmah igraju bolju kosarku i pod kosem je puno jaci od Mozgova i brz je za svoju kilazu i visinu .
Interesantno je da momak svojim ulaskom nevjerovatno popravja hemiju u timu kad udje. Pratim ga od Zadra, Cedevite pa sada Denver uvijek je ulaskom na teren popravljao rezultat. Trenutno za ovih 6 minuta njegov tim je bio +4 poena. U Cedeviti su ga uvodili bas kad nestane hemije. Dobro se sjecam polufinala ABA lige protiv Partizana kada je 3 min, prije kraja Partizan imao +11. Juka trazi loptu,obzirom kad nisu znali sta ce s njom ona je daju Juki. Tom prilikom Gagic pravi namjeran prekrsaj tj.svira se tehnicka, Juka pogadja oba i amer pogadja 3. Za nekoliko desetaka sekundi Cedevita na -6. Ostatak znate. Mislim da je i ovdje trener s Jukom uspio stabilizirati igru i onda ga vadi. Mogao bi Juka imati znacajnu ulogu kod trenera vrlo brzo.
evo juke opet, hajde "IZDAJICO", zgazi ih .......
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Nije dobro 2 faula u jednoj minutikim je napisao/la:evo juke opet, hajde "IZDAJICO", zgazi ih .......
Totalno pasivan u ofanzivi veze on nema ni gdje je kos niti ide na skok ofanzivni ... Skola mu sve pokupi
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bas je i Mozgov bolje proso.kimbo je napisao/la:Totalno pasivan u ofanzivi veze on nema ni gdje je kos niti ide na skok ofanzivni ... Skola mu sve pokupi
Prijatelju niko kod Nuggetsa nema veze u napadu veceras.kimbo je napisao/la:Totalno pasivan u ofanzivi veze on nema ni gdje je kos niti ide na skok ofanzivni ... Skola mu sve pokupi
BosnaSTL je napisao/la:Prijatelju niko kod Nuggetsa nema veze u napadu veceras.kimbo je napisao/la:Totalno pasivan u ofanzivi veze on nema ni gdje je kos niti ide na skok ofanzivni ... Skola mu sve pokupi
Jedino galinari nešto pogađa.
Druze on je glavni centar a nijedan sut na kos nije docekao spreman da ide na skok i da se ugura dok mu covjek skinu lopte s cela dva put u napadu.BosnaSTL je napisao/la:Prijatelju niko kod Nuggetsa nema veze u napadu veceras.kimbo je napisao/la:Totalno pasivan u ofanzivi veze on nema ni gdje je kos niti ide na skok ofanzivni ... Skola mu sve pokupi
Ide covjek na sut a on gleda sa linije slobodnih kao da je bek
Tako na klupu sirovino i manje mahana glavom i grimasa ...
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 21 dec 2014, 04:59, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
A je li onaj rock džingl muzika na pauzi bila naša, rock verzija nešto...
Nije juka pasivan nego ga saigraci ignorisu iako se cesto izbori za dobru poziciju u reketu. inace mi se ovaj tim nikako ne svidja, ne znam kako nasi igraci uvijek zavrse u debilnim timovima...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.