Ishrana
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ishrana
Kupite jednu kolu i donirali ste jedan metak zidovima.Prestao sam je piti ima 2-3 mjeseca prije sam je redovno konzumiro unistila mi je jetru, sada samo vocne sokove pijem, ponekad popijem kolu fantu i ostale gazirane sokove ali rijetko, sto se tice ishrane nemoze se bez brze hrane kako ce neko bez cevapa,hamburgera,janjetine ... to se nemoze odbiti
Zdrava ishrana = Dug zivot

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja kad dolazim u Sarajevo obavezno Hadzic...mada su i Mrkva i Zeljo tu blizu
jeo sam i kod Mrkve,nekako mi mali ..ili mi se cini haha...
@Neutral
Ma jasta,pogotovo kad jedes hranu s rostilja....joj gazirano ide kao ludo...
@Butmiran...
Pa neces valjda ostaviti kolu ? pusti se toga,ako si je vec pijo nastavi...ha ja...

@Neutral
Ma jasta,pogotovo kad jedes hranu s rostilja....joj gazirano ide kao ludo...

@Butmiran...
Pa neces valjda ostaviti kolu ? pusti se toga,ako si je vec pijo nastavi...ha ja...

A C A B !
Vjeruj mi da razmisljam da ostavim kolu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@ Butmiran
Zasto ?
Pijemo kolu svi i Reis je pije
pije pola efendija,hadzija,svi smo probali kolu...a nista ima ona Sky Cola...ta nije zabranjena
...Jedino ako je nesto drugo razlog...ali sad radi ovog.... 
Zasto ?
Pijemo kolu svi i Reis je pije

A C A B !
Niko ne spominje pite, neka samo ima bibera u njima i odlične su. Mlijeko volim, jaja i sira, ali salama od osnovne škole. "Žuljam" je i na faksu, a nekada i konzervu ribe "zakoljem" 

Ma i zbog ovog, a svakako je nezdrava.Emir_ZENICA je napisao/la:@ Butmiran
Zasto ?
Pijemo kolu svi i Reis je pijepije pola efendija,hadzija,svi smo probali kolu...a nista ima ona Sky Cola...ta nije zabranjena
...Jedino ako je nesto drugo razlog...ali sad radi ovog....
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Ogladnih ja citajuci
Steta sto ne jedem poslije 6
Cula sam za ovo za kolu, koju pokusavam zauvijek prestat konzumirat.. I izdrzim po nekoliko mjeseci, i onda je ujutru vidim u supermarketu i jednostavno je moram popit,,
Inace, ovo je nesto bez cega ne mogu, moj zastitni znak:

Sto se hrane tice, zivjela moja mama,, Burek, punjene paprike, piletina, mamina pizza.. o yeah Xd Xd
U skoli se najzdravije hranim - kifle, pasteta, dzemici... :DSalamu nisam par godina okusila, cips ponekad pojedem, hamburgere rijetko, skoro nikada.
I jos jedna stvar bez koje ne mogu, tj. jos jedan moj zastitni znak:

Cula sam za ovo za kolu, koju pokusavam zauvijek prestat konzumirat.. I izdrzim po nekoliko mjeseci, i onda je ujutru vidim u supermarketu i jednostavno je moram popit,,
Inace, ovo je nesto bez cega ne mogu, moj zastitni znak:

Sto se hrane tice, zivjela moja mama,, Burek, punjene paprike, piletina, mamina pizza.. o yeah Xd Xd
U skoli se najzdravije hranim - kifle, pasteta, dzemici... :DSalamu nisam par godina okusila, cips ponekad pojedem, hamburgere rijetko, skoro nikada.
I jos jedna stvar bez koje ne mogu, tj. jos jedan moj zastitni znak:

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
- Kontakt:
E to lejla ,taj sok i ja pijem ,ako njega nema onda sprite ! 

i ovo da cujem, ako nema ledenog caja, pije sprite
kad smo vec kod pica, ja cesto pijem gazirane sokove. do prije dvije godine sam svaki dan pio kolu, ili pepsi. sad od gaziranih najcesce pijem šveps, onaj tamno playi neznam kako se zove. uglavnom isto **** ko sprite, samo druga ambalaza. kad se ima para, popije se kapi

kad smo vec kod pica, ja cesto pijem gazirane sokove. do prije dvije godine sam svaki dan pio kolu, ili pepsi. sad od gaziranih najcesce pijem šveps, onaj tamno playi neznam kako se zove. uglavnom isto **** ko sprite, samo druga ambalaza. kad se ima para, popije se kapi

-
- Kontakt:
Pa da ,ako nema bas ledenog caja koji volim onda "sprajt"Wolverine je napisao/la:i ovo da cujem, ako nema ledenog caja, pije sprite![]()
Isto kad se ima para ,uzme se red bull i tako energy!
ma dobro, sve je uredu, malo cudno zvuci
ja red bull nikad nisam ni probo, a imo sam nijet vise puta. zaboravim uvjek.

-
- Kontakt:
Dobro je ,bitan je nijetWolverine je napisao/la:ma dobro, sve je uredu, malo cudno zvuci![]()

Ja volim picu sa tunjevinom. O kako mi je samo draga, neopisiv osjećaj dok je jedem. No, pica je postala skupa u ovih par godina, bolje nešto drugo pojesti nego to.
Pica mi samo otvori apetit.

Pica mi samo otvori apetit.
ja se od tri kupovne pice nemogu najest.
Meni pica otvara apetit. Pojedeš je i sit si , čim malo prošetaš gladan si. No zaboravih staviti nešto što mi je posebno drago.

PRŠUT
Goveđi naravno

PRŠUT
Goveđi naravno

- samir_tm87
- Kontakt:
McDonald's stiže u Sarajevo!
Najpoznatiji lanac brze hrane u svijetu McDonald's uskoro bi mogao otvoriti svoju poslovnicu upravo u Sarajevu, saznaje Sar ajevo -x.com. Prema informacijama kojima raspolažemo, restoran će biti smješten u Alta Shopping Centru koji se otvara 2. aprila 2010. godine.
Zbog odsustva nadležnih osoba iz kompanije Triland Development, koja je investitor u shopping centar, zvanična potvrda ove informacije još uvijek nije moguća.
Saraje vo-x .com nezvanično saznaje da su pregovori oko otvaranja McDonald'sovog restorana u Sarajevu održani i da je njihov ishod pozitivan, no iz kompanije Triland Development zbog tehničkih razloga ovo nisu mogli 'niti potvrditi niti demantirati'.
Zvanične informacije se očekuju u narednim danima.
No, prema potvrdi naših izvora s kojima smo razgovarali, novo shopping zdanje na sarajevskom Marijin Dvoru ugostiće najveći svjetski lanac restorana brze hrane, što je obično dobar signal i za druge strane investitore koji ga prate u mnogim zemljama.
Inače, Bosna i Hercegovina je jedna od četiri evropske zemlje u kojima nema McDonald'sa.
Priča o otvaranju najpoznatijeg restorana brze hrane u BiH traje već nekoliko godina.
Prije izvjesnog vremena 'šuškalo' se o tome da će McDonald's biti otvoren u Starom Gradu u Sarajevu u Gradskoj kafani, no do toga nije došlo jer nije postignut dogovor s vlastima.
Navodno, predstavnici vlasti su zahtijevali od McDonald'sa da meso koje koriste kupuju isključivo u BiH, na što ovaj svjetski gigant nije pristao.
Lanac brze hrane koji je postao zaštitni znak američke kulture posjeduje 28.000 restorana u 120 zemalja svijeta. U Evropi u svim zemljama, osim u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Armeniji i Vatikanu, postoje McDonald'sovi restorani.
TO KOD MOJE SKOLE , NADAM SE DA SE NECU RAZOCARAT KAD ODEM DRUGOG APRILA
Najpoznatiji lanac brze hrane u svijetu McDonald's uskoro bi mogao otvoriti svoju poslovnicu upravo u Sarajevu, saznaje Sar ajevo -x.com. Prema informacijama kojima raspolažemo, restoran će biti smješten u Alta Shopping Centru koji se otvara 2. aprila 2010. godine.
Zbog odsustva nadležnih osoba iz kompanije Triland Development, koja je investitor u shopping centar, zvanična potvrda ove informacije još uvijek nije moguća.
Saraje vo-x .com nezvanično saznaje da su pregovori oko otvaranja McDonald'sovog restorana u Sarajevu održani i da je njihov ishod pozitivan, no iz kompanije Triland Development zbog tehničkih razloga ovo nisu mogli 'niti potvrditi niti demantirati'.
Zvanične informacije se očekuju u narednim danima.
No, prema potvrdi naših izvora s kojima smo razgovarali, novo shopping zdanje na sarajevskom Marijin Dvoru ugostiće najveći svjetski lanac restorana brze hrane, što je obično dobar signal i za druge strane investitore koji ga prate u mnogim zemljama.
Inače, Bosna i Hercegovina je jedna od četiri evropske zemlje u kojima nema McDonald'sa.
Priča o otvaranju najpoznatijeg restorana brze hrane u BiH traje već nekoliko godina.
Prije izvjesnog vremena 'šuškalo' se o tome da će McDonald's biti otvoren u Starom Gradu u Sarajevu u Gradskoj kafani, no do toga nije došlo jer nije postignut dogovor s vlastima.
Navodno, predstavnici vlasti su zahtijevali od McDonald'sa da meso koje koriste kupuju isključivo u BiH, na što ovaj svjetski gigant nije pristao.
Lanac brze hrane koji je postao zaštitni znak američke kulture posjeduje 28.000 restorana u 120 zemalja svijeta. U Evropi u svim zemljama, osim u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Armeniji i Vatikanu, postoje McDonald'sovi restorani.
TO KOD MOJE SKOLE , NADAM SE DA SE NECU RAZOCARAT KAD ODEM DRUGOG APRILA

I evo ga, masonska kompanja stiže i u naše krajeve. Lijepo, fast foodom protiv zdrave ishrane. Jeste ukusno, Mcdonalds je meni uvijek drag bio, dok nisam razumio i shvatio nekestvari.
joj neutral brate pa ne mozemo sve tako gledat hebemu misa 
okanite se vise tih zavjera, jesu istinite, al daj malo ste pretjerali s tim

okanite se vise tih zavjera, jesu istinite, al daj malo ste pretjerali s tim

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Ma znam brate, haha, ali ja ih često spominjem, ali tako ti je to. Ipak, preferiram pršut, nego Mcdonalds, iako sam kao mali volio igračke koje se dobiju u hrani i fišeku. 

- samir_tm87
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Ma znam brate, haha, ali ja ih često spominjem, ali tako ti je to. Ipak, preferiram pršut, nego Mcdonalds, iako sam kao mali volio igračke koje se dobiju u hrani i fišeku.
a prica se da nam i burger king dolazi , ako vec nije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.