Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: Chat
Neutral je napisao/la:http://www.smsjive.com/
Eto vam, da podjelim, možete slati koliko god hoćete poruka, besplatno.
Oj brate kad si mi dao na msnu ovaj link ko da si mi poslo 100 km kreditaaaa
Isprobajte radi 100 %
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
hahah, jao, kako je ovo dobra stvar. Ne idim poentu kako oni profitiraju od toga, ali je čudesno. Zezam raju okolo, i radi, ja mislio loža stranica, pa poslao sebi poruku, pa ostalim, sada svi ćele tu stranicu. 
da ti nas ne zafrkavas, da nam ne udje kakav virus ....Neutral je napisao/la:hahah, jao, kako je ovo dobra stvar. Ne idim poentu kako oni profitiraju od toga, ali je čudesno. Zezam raju okolo, i radi, ja mislio loža stranica, pa poslao sebi poruku, pa ostalim, sada svi ćele tu stranicu.
× Plava krv ispod koze ×
ja sad poslo.
Gdje se to Neutral zafrkavao. Ne budi smiješan, meni frend poslao i ja probao i radi, i sada sam sa vama ovo podjelio. 
- TheManiacs
- Kontakt:
[quote="Neutral"]Gdje se to Neutral zafrkavao. Ne budi smiješan, meni frend poslao i ja probao i radi, i sada sam sa vama ovo podjelio.
[/quote
Citiraj mene
Citiraj mene
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Poslao sam i radi ali nemoj da bude nešto,,,, ovo mi pravo šuhveli
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Poslao sam i radi ali nemoj da bude nešto,,,, ovo mi pravo šuhveli
i ja sam poslo, al mene strah
Čuj da bude nešto, i ja sam naišao slučajno na stranicu
Poslao sam svim frendovima, inače ima grupa na facebook preko 2000 članova, i svi govore da radi, što da ne vjerujem tim 2000 ljudima.
Poslao sam svim frendovima, inače ima grupa na facebook preko 2000 članova, i svi govore da radi, što da ne vjerujem tim 2000 ljudima.
Ne bi nas zezno Neutral,ako kaze za tih 2000 ljudi.Neutral je napisao/la:Čuj da bude nešto, i ja sam naišao slučajno na stranicu![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Radi 100% ovaj link ! Kakav ba virus ,sta pricate !
http://www.facebook.com/pages/smsjiveco ... ef=mf#wall
Da ne bude da sam ovakav, onakav, ali ne širite ovo brzo, jer će nestati onda.
Eto, ako je na fb onda je safe, barem mislim. Kada nam sipa pred vrata dođe
Da ne bude da sam ovakav, onakav, ali ne širite ovo brzo, jer će nestati onda.
Eto, ako je na fb onda je safe, barem mislim. Kada nam sipa pred vrata dođe
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma ok je to, radi ono, ali reko da ne bude nešto poslije, npr da su tu stranicu napravili neki hakeri i toNeutral je napisao/la:Čuj da bude nešto, i ja sam naišao slučajno na stranicu![]()
Pa šta i da jesu. Ne mogu nikako da ti nešto urade. Ne kontam kako bi. Mislim da fb ne bi sigurno dopustio da neka nelegalna stranica bude na njihovoj stranici, zar ne 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa dobro a šta je s telefonskim brojem
Pa šta ako ga imaju. Zar im nije lakše otići u pošto, te kupiti jedan imenik sa svim brojevima 
- the scouser
- Kontakt:
@Neutral
Hvala,radi link,samo ne kontam koja im je korist od ovog,valjda kontaju da ce stranica popularna biti,pa onda reklame i to.....
Hvala,radi link,samo ne kontam koja im je korist od ovog,valjda kontaju da ce stranica popularna biti,pa onda reklame i to.....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
To je jedna od mogućih opcija, i ja sam se to pitao, no briga me. Ako za ovo ljudi saznaju , pa i preko mobitela se mogu free slati sms, naši bh...ero...mob...zna se na koga mislim pasti će u prodaji kartica 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]