FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zasto ne moze ovaj link s press konferencije ni na stranici ni ovdje?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
mora prvo youtube da ga odobri... mislimtm8782 je napisao/la:Zasto ne moze ovaj link s press konferencije ni na stranici ni ovdje?

evo pogledajte ovdje moze http://www.youtube.com/user/FKZeljeznicarcomrtm86 je napisao/la:mora prvo youtube da ga odobri... mislimtm8782 je napisao/la:Zasto ne moze ovaj link s press konferencije ni na stranici ni ovdje?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Rasturiti dabome! Ma meni nema mržeg igrača od RegojeAYAN je napisao/la:Ne treba se niko brinut za regoja... treba ih na terenu rasturit, sa dvatri gola u mreži, pa nek onda mašu ušima.tanzla je napisao/la:Bojana Regoju ne treba zaboraviti! Za njega će se Ćulum pobrinut ko da gledam, ostao mu je dužan.AYAN je napisao/la:Normala pobjeda... mislim da je slavija slaba, a ova pobjeda mora biti jedan vid osvete za onu krađu u Lukavici.![]()
![]()

p.s. Ivica Osim organizovao druženje bivših igrača, Željinih legendi, skupilo ih se pedesetak. Kralj nije htio dati izjavu, kaže:" Ovo je samo druženje velikih prijatelja, nije potrebno dizati pompu oko toga".

Bilo na dnevniku Federalne televizije.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Broj odigranih utakmica na Grbavici pomnozis sa ovim prosjekom. A evo ja sam sad otvorio ovaj link i pise prosjek 7.111, nesto se promijenilo... Znači 9 domaćih utakmica:tanzla je napisao/la:Opao nam prosjek, zadnji put kad sam provjeravao bio je 7.5k . Može li se negdje provjeriti ukupan broj navijača dosad u cijeloj sezoni?
9 x 7.111= 63.999 gledalaca
ili ako uzmemo prosjek kao na tvom screenshotu: 6.875
9 x 6.875 = 61.875
U svakom slučaju, odlično!

evo bio sam na treningu...malo su momci uvjezbavali kako probiti bunker i ubacaje sa strane...po onome sto sam vidio i lazar i daka bi trebali dobiti sansu, e sad da li ce zajedno ili ce sa jednim napadacem ostaje da se vidi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Aman ima da te zaposlimo u zelji kao skauta19TM87 je napisao/la:evo bio sam na treningu...malo su momci uvjezbavali kako probiti bunker i ubacaje sa strane...po onome sto sam vidio i lazar i daka bi trebali dobiti sansu, e sad da li ce zajedno ili ce sa jednim napadacem ostaje da se vidi

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Kako nije, još ćemo mi prosjek napucati. Lijepo vrijeme, dobri rezultatirtm86 je napisao/la:Broj odigranih utakmica na Grbavici pomnozis sa ovim prosjekom. A evo ja sam sad otvorio ovaj link i pise prosjek 7.111, nesto se promijenilo... Znači 9 domaćih utakmica:tanzla je napisao/la:Opao nam prosjek, zadnji put kad sam provjeravao bio je 7.5k . Može li se negdje provjeriti ukupan broj navijača dosad u cijeloj sezoni?
9 x 6.875 = 61.875

p.s. nisam ja postavljao onaj screenshot, iako mi se čini da je sa iste stranice.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
15 000 krvnih zrnaca , realno 9000 plafonBosnier je napisao/la:Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee

× Plava krv ispod koze ×
CrnoCrveni je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee

kako si samo pogodio smajli
-
- Kontakt:
jel sigurna jedinica sutra?????????

ulozi kucu slobodnoSLATINA BASIGOVCI je napisao/la:jel sigurna jedinica sutra?????????![]()
![]()
61,875 pomnozimo sa 9 cijena prosjeka karte dobijemo broj od 556875 KM zarade nezz jedino koliko da odbijemo na rasvjetu al dobra zaradartm86 je napisao/la:Broj odigranih utakmica na Grbavici pomnozis sa ovim prosjekom. A evo ja sam sad otvorio ovaj link i pise prosjek 7.111, nesto se promijenilo... Znači 9 domaćih utakmica:tanzla je napisao/la:Opao nam prosjek, zadnji put kad sam provjeravao bio je 7.5k . Može li se negdje provjeriti ukupan broj navijača dosad u cijeloj sezoni?
9 x 6.875 = 61.875

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
PLUS kup utakmicetheM87 je napisao/la:61,875 pomnozimo sa 9 cijena prosjeka karte dobijemo broj od 556875 KM zarade nezz jedino koliko da odbijemo na rasvjetu al dobra zaradartm86 je napisao/la:Broj odigranih utakmica na Grbavici pomnozis sa ovim prosjekom. A evo ja sam sad otvorio ovaj link i pise prosjek 7.111, nesto se promijenilo... Znači 9 domaćih utakmica:tanzla je napisao/la:Opao nam prosjek, zadnji put kad sam provjeravao bio je 7.5k . Može li se negdje provjeriti ukupan broj navijača dosad u cijeloj sezoni?
9 x 6.875 = 61.875
U svakom slučaju, odlično!![]()

-
- Kontakt:
Šta to čujem da Mešanović sutra ne igra

Sad pogledah i video s konferencije. Osim je skroz upravu, Slavija je odmarala protiv Zrinjskog
A pitanje je koliko su i u Gradačcu ginuli, u realizaciji magičnog trokuta.
Mi smo se s druge strane mangupski istrošli u nizu vrlo važnih utakmica. Nijedna nije bila lagana, ni rekreativna. Sreća pa imamo veliki izbor igrača.

Mi smo se s druge strane mangupski istrošli u nizu vrlo važnih utakmica. Nijedna nije bila lagana, ni rekreativna. Sreća pa imamo veliki izbor igrača.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 26 mar 2010, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ja mislim da bez ove istocne tribine toliko ne moze ni da stane na Grbavicu...Bosnier je napisao/la:Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
na hayatu kazu da se za sutrasnju utakmicu do sad prodao rekordan broj karata ja ocekujem 10000
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.