nisam bolarodjenisa je napisao/la:Sto me @rodjak naruzirodjak je napisao/la:kako labo Rodjeni Sa nistarodjenisa je napisao/la:@SipakUlicar1922 znas i sam da je mrtvi dio sezone,sta ce nas to informisati ?
Nisam ni ja zadovoljan kao u ostalom i ogromna vecina navijaca,sa mnogo cime u klubu.Kasnjenje sa izgradnjom pomocnog i neadekvatan rezultat na kraju polusezone su svakako minus ove uprave,ali ako cemo biti realni i posteni hajmo se zapitati sta smo to mi navijaci uradili za nas klub u prosloj polusezoni.Nista osim sramotne posjete koja u historiji naseg Veleza nije bila losija.Kad se sve sabere i oduzme ovo je trenutno objektivno stanje,koje se pod hitno mora promjeniti.Ovakva letargija je nezapamcena i nista nam dobroga nece donijeti.Ja sam za radikalne akcije ili jednih ili drugih.![]()
-izvadio clansku
-kupio dres
-ucestovao u prikupljanju sredstava za pomocno igraliste
-ucestovao prilogom za crvenu vece
-poguro malo i RA u nekim akcijama
-uz klub sam na svakoj utakmici bilo da je to preko radija ili TV-a posto nisam u mogucnosti da ih gledam uzivo inace bi bio na svakoj domacoj utakmici i po kojoj gostujucoj.Od mene mislim da je dosta,ali uvjek moze bolje.![]()
Velez je zivot moj
Drug,kad sam spominjao navijace nisam mislio na malu grupu ljudi koji bezuvjetno pomazu Velez u svakoj akciji.Ti ljudi medju kojima si i ti imaju moj respect i veliko postovanje.Ponesto od gore pobrojanog sam i ja ucinio i kad sam spomenuo los odziv navijaca mislio sam i na sebe ali posebno na ogromnu vecinu Velezovaca koji nisu ni milimetar pogurali Rodjene u prosloj polusezoni.Vjerujem da ces se sloziti sa mojim misljenjem o posjeti na nasim domacim tekmama,lose,lose, lose
Pravi navijac ce uvijek ostati uz klub bez obzira u kojoj je ligi i koji je na tabeli,pomagati ga koliko ko moze ali ujedno biti i ostar u kritikama prema onome ko to zasluzuje.
Nije mi bila namjera da se nesto hvalim ili sebe promovisem,
Velez je zivot moj