Wenger
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne razumijem zasto ste negativni, bod sa Enfilda odlican rezultat. Mnogi ce da padnu tu do kraja sezone. Vratice se ovi njihovi promasaji u zadnje vrijeme, mi prezivismo na srecu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Čuj seamana drvene kite da ugođaj bude potpun

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Potrudili smo se maksimalno da dobijete i opet niste uspjeli. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Arteta najgori, ko je to napiso evo pisam se

Nemoj mi kapitena, glave otkidam.QUARTERBACK je napisao/la:Arteta najgori, ko je to napiso evo pisam se![]()
![]()
![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Sramotno nam se čuvaj korneri. Nek idu u mater vražiju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Panj je za 3 mjeseca primio golova iz prekida sto neki prosjecan klub ne primi za tri sezone kakav mentol i idiot sjedi na klupi, konta da je neki strucnjak sa igracem vise se brani jos vadi francuskog hrasta jedini koji moze skociti, vadi Sancheza hebo kontre Monreal ulazi i sa te strane Liverpool izbori korner

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- BeyKopites
- Kontakt:
Halal vam bod, bilo je zanimljivo od 1 do 99 minute
Giroud je kriv sto niste pobijedili, da nije nagazio Skrtela ne bi se ni igralo onda kad je Skrtel dao gol.
Giroud je kriv sto niste pobijedili, da nije nagazio Skrtela ne bi se ni igralo onda kad je Skrtel dao gol.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ljudi bili bolji, razbili Arsenal.
Ovaj bod je ogroman, zna svako ko je gledao tekmu.
Wenger je K-U-R-Č-I-N-A od trenera.
Ovaj bod je ogroman, zna svako ko je gledao tekmu.
Wenger je K-U-R-Č-I-N-A od trenera.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahaha konto sam da si ti, al nisam bio siguranbega_afc je napisao/la:Nemoj mi kapitena, glave otkidam.QUARTERBACK je napisao/la:Arteta najgori, ko je to napiso evo pisam se![]()
![]()
![]()
monreal krivac
haj ba raja opusteno samo, šega tekma bila, komentari standardno za piševa, bolje sto nismo pobjedili da se uzdignu, najgore je sto ovi nasi misle da znaju, a ne znaju, to je nas problem
idemo dalje, juriššš na qpr
-
BigBigBang
- Kontakt:
Otkako se vratio francuski hrast u vrh napada Alexis Sanchez je sve dalje i dalje od gola izgleda da je strucnjak vratio staru taktiku sa pocetka sezone nabijaj na Girouda. Jos jedan vrstan takticki potez je izbacivanje sa krila drugog najboljeg krilnog igraca Oxa i stavljanje u sredinu gdje je lik realno polovan igrac i tako dobijes nakaradnu sredinu Cazorla,-Ox-Flamini gdje nam mrtvi Liverpool dominira vecinu meca...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 dec 2014, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da li su ovo realnost, Mertesaker se sageo
Pa yebem ti život i fudbal
Pa yebem ti život i fudbal
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jadan smo mi klub jos jadniji trener i ovako ce ici u nedogled.
Imas li bar malo stida glupane, odlazi vise
Imas li bar malo stida glupane, odlazi vise

Jest nane mi eto i dokaza
E moj big floping german
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Cekam da topnik1 kaze da je bilo danas dobro, da smo kvalitetno igrali i da nismo imali srece..
Najopasniji smo bili od 98 do 99 minute
Nemoj tako, Giroud je prva zvijezda Arsenala a Alexis je samo vodonosa. Dok se vrate i ostali, zavrsit ce Alexis OPET na klupi jer mu ne valja pas igra.BigBigBang je napisao/la:Otkako se vratio francuski hrast u vrh napada Alexis Sanchez je sve dalje i dalje od gola izgleda da je strucnjak vratio staru taktiku sa pocetka sezone nabijaj na Girouda. Jos jedan vrstan takticki potez je izbacivanje sa krila drugog najboljeg krilnog igraca Oxa i stavljanje u sredinu gdje je lik realno polovan igrac i tako dobijes nakaradnu sredinu Cazorla,-Ox-Flamini gdje nam mrtvi Liverpool dominira vecinu meca...
Koji retard je ovaj Wenger u PM!
Inače sam ti to rekao i prvi put.Zip je napisao/la:Cekam da topnik1 kaze da je bilo danas dobro, da smo kvalitetno igrali i da nismo imali srece..
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.