New York Knicks
Re: New York Knicks
Ma loša odbrana na perimetru, nema Shumpa da se pobrine za to.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- invincible1921
- Kontakt:
ma gotovo je ovo.... ma nije samo to hem nemamo poena u rukama u napadu i jos ljudi nam skacu po 3 puta jednom napaduCarlo je napisao/la:Ma loša odbrana na perimetru, nema Shumpa da se pobrine za to.
jos faul u napadu mela...
=\_1921_/=
Zeznuo nas je početak četvrtine i loša odbrana tokom cijele četvrtine, ali dobro. Igramo bez dva startera, a ionako smo loši.
Ovo je postalo zalosno.
Nevjerovatno koliko se momcad srozala.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nema nam druge, idemo na top 3 pick
Ian Begley @IanBegley
Goran Dragic said before the game that he'd consider the #Knicks - and all other potential suitors - "an option" in free agency this summer.
Ian Begley @IanBegley
Goran Dragic also disagreed with Charles Barkley's theory that free agents wouldn't be attracted to play for Phil Jackson's #Knicks.
3 pick i obavezno novi trener.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ja bi dao sansu fisheru , mislim da ovako losi niksi nisu njegova krivica...jednostavno ne ide nas, plus povrede, plus puno poraza koji su lako mogli bit pobjede i jos bio je primoran da forisira trokut koji ocigledno igraci ne mogu/zele da prihvate
=\_1921_/=
ma tesko da od njega postane dobar trener.5 pobjeda bi Sabit Hadzic izvukao.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 20 dec 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
karlo imas li kakvih zeljaCarlo je napisao/la:Nema nam druge, idemo na top 3 pick![]()
Ian Begley @IanBegley
Goran Dragic said before the game that he'd consider the #Knicks - and all other potential suitors - "an option" in free agency this summer.Ian Begley @IanBegley
Goran Dragic also disagreed with Charles Barkley's theory that free agents wouldn't be attracted to play for Phil Jackson's #Knicks.
=\_1921_/=
Ima mnogo kvalitetnih igrača koji su free agenti sljedeće ljeto. Naravno, volio bih Marca Gasola. Ako ne on (što se big mana tiče) onda možda Monroe ili Millsapinvincible1921 je napisao/la:karlo imas li kakvih zeljaCarlo je napisao/la:Nema nam druge, idemo na top 3 pick![]()
Ian Begley @IanBegley
Goran Dragic said before the game that he'd consider the #Knicks - and all other potential suitors - "an option" in free agency this summer.Ian Begley @IanBegley
Ellis je dobra opcija, također Butler i Reggie Jackson su zanimljivi igrači, ali su oni restricted free agenti.
Što se drafta tiče, Jahlil Okafor je top igrač, nešto tipa Anthony Davis
O kakvim ti igračima razmišljaš?
- invincible1921
- Kontakt:
Ma agenti Gasol ili Millsap nema tu puno price. Sto se tice Ellisa
nez ako on i melo budu na terenu bojim se da ce nam trebat tri lopte .... mada mislim da je nam je ovaj Big glavni bleaj trenutno jer Amare je u godinama
Ovi draft igraci nez fkt nisam upucen, ne pratim toliko sad NCAA pogledam tekmu, al nisa upucen. Zadnja sezona koju sam pravo pratio je bila ona sa Burkom i THJ jer inace navijam za M.
tako da tu i neam neko misljenje
Ja bi od ostalih igraca volio vidjet Haywarda u Knicksima, al to je sad nemoguce potpiso je novi ugovor
Ovi draft igraci nez fkt nisam upucen, ne pratim toliko sad NCAA pogledam tekmu, al nisa upucen. Zadnja sezona koju sam pravo pratio je bila ona sa Burkom i THJ jer inace navijam za M.
Ja bi od ostalih igraca volio vidjet Haywarda u Knicksima, al to je sad nemoguce potpiso je novi ugovor
=\_1921_/=
Isti starteri kao i jučer. Amare odmara, JR povreda.
- invincible1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Ja gledam na nekom ruskom. Što se tiče tekme, uglavnom ovako nešto gledamo svaku utakmicu. Nije loš kraj poluvremena.
Mislim da je ove sezone tema o Knicksima najneposjećenija kako je foruma. To je dovoljan dokaz o kakvoj se igri radi odnosno neigri. Ovi porazi više nisu ni slučajnost, nemoguće da od ~20ak poraza 10 je sa par poena razlike. Tankiranje je u pitanju ide se na borbu za poziciju na draftu.
To mi je nešto najmrže kod američkih sportova!
Knickse malo pratim a ponekad okrenem i ne gledam. Sad malo bacim pogled, više gledam football. Nema se šta gledati kad je poraz u preko 80% utakmica zagarantovan.
Al da se malo javim na temu i na forum uopće
To mi je nešto najmrže kod američkih sportova!
Knickse malo pratim a ponekad okrenem i ne gledam. Sad malo bacim pogled, više gledam football. Nema se šta gledati kad je poraz u preko 80% utakmica zagarantovan.
Al da se malo javim na temu i na forum uopće
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 21 dec 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
pa ocami mog jedinog ako smo 10 napada odbranili a da nisu zavrsili sa of skokominvincible1921 je napisao/la:toronto 16 of skokova....sta da kazem
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
11 trojki do sad plus 6 igraca preslo 10 poena, mi smo za aba ligeinvincible1921 je napisao/la:pa ocami mog jedinog ako smo 10 napada odbranili a da nisu zavrsili sa of skokominvincible1921 je napisao/la:toronto 16 of skokova....sta da kazem
=\_1921_/=
Neka, dobro je sve ovo
Ne daj Bože da je gore hahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.