Ma gdje necu brate,pa lik ove sezone ne moze bazen pogoditi,pa kostao nas veceras pobjede,pa onda protiv Sampdorije isto tako da ne nabrajam jos mnoge.Da nema njega ne bi ni stvorili sansu al on da popravi realizaciju igrao bi u Realu a ne u Romi a vrijedio bi 100 miliona.Pa popravlja tu realizaciju citavu karijeru.Bas me zanima koliko puca na gol kad su treninzi u pitanju.Ima najvecu minutazu a nije zabio 5 golova a stalno u sansi,pa sta vise da kazem.Denno je napisao/la:Nemoj brate tako, najbolji igrac nam je uz Radju i Kostasa!Manuel je napisao/la:Ma debil frajer i to je to,jedva cekam da ode na taj Kup Nacija.Bar se necu nervirati zbog njegovih promasaja.
Samo da yebeno poradi na zavrsnici.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Najbolji igrac nam je Radja a vala i Pjanic,vidjelo se veceras koliko fali.Pa ne mozemo dva pasa sastaviti ako nema Miralema,ako ne igra jedan od njih dvojice ne mozemo nikoga dobiti.Chinaglia je napisao/la:pa jeste on vaš ponajbolji igrač, to je činjenica, vi ste bez njega slabiji za 40 %al' da je smotan u završnici, malo je reći
da ima tu završnicu (pasovi, asistencije, golovi), igrao bi sigurno u nekom od najvećih klubova na svijetu
mada, lično se ne slažem s tobom, ne može on popravit' završnicu kad je neinteligentan, ograničen k'o balkon
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ma da je bas toliko ogranicen ne bi igrace prolazio ko cunjeve, meni vise djeluje kao da nije siguran u sebe, da kad bi usao u neku seriju golova da bi to onda super islo, al ko ga yebe Roma ne bi trebala da ovisi samo o njemu.Chinaglia je napisao/la:pa jeste on vaš ponajbolji igrač, to je činjenica, vi ste bez njega slabiji za 40 %al' da je smotan u završnici, malo je reći
da ima tu završnicu (pasovi, asistencije, golovi), igrao bi sigurno u nekom od najvećih klubova na svijetu
mada, lično se ne slažem s tobom, ne može on popravit' završnicu kad je neinteligentan, ograničen k'o balkon
embrace the chaos
Derby della Scala, Stadio Marcantonio Bentegodi ispunjen
Laziali na tribini s Veronesima
Laziali na tribini s Veronesima
E nek se slikaju ti Laziali zajedno sa Veronesima. Već drugu sezonu zaredom Hellas "pomaže" Chievu da izađe iz opasne zone.
A Verona je kao nešto htjela u Evropu ove godine.
A Verona je kao nešto htjela u Evropu ove godine.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
yebem im mamicu obadvjema, lupise me na kladari, a i ja mamlaz igram keca na Veronu, oni ne znaju opucat po golu kad treba.
dabogda ispali i jedni i drugi hihiihih
dabogda ispali i jedni i drugi hihiihih
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gradski derbi se nikad ne igra na kladionicama, nikad ne znaš kako će ispasti (osim možda Juve-Torino zadnjih 20-tak i kusur godina).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- bianconeros
- Kontakt:
Chievo vazda dobiva ove gradske derbije i ako su slabiji individualno.. Ali imaju taj svoj timski duh sto i stalno spasava opstanak u ligi 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- korisnikforuma
- Kontakt:
Kakav gol Vazqueza
Sportiello
Sportiello
- L'Avvocato
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:kako ide ljudino?Tritolone je napisao/la:Pa kad smo prije primili gol
Slab Lazio nešto, nikako ih ne ide
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
rekoh ja kad je Felipe Anderson došao, da će se za njega tek čuti
tek ove sezone je pročepio i to skoro, imao je blokadu u glavi, al' kad je zabio jedan-dva gola, dozvao se
samo da ga Pioli ne zakuje za klupu kad se Candreva vrati
Felipe Anderson je veliki talenat sa strašnim fizičkim predispozicijama, al' samo se bojim da ga naši ne unište držeći ga na klupi 
tek ove sezone je pročepio i to skoro, imao je blokadu u glavi, al' kad je zabio jedan-dva gola, dozvao se
Felipeeeeeeee Andersonnn, bogotac 
Al dere Anderson. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
pišanje brate, rekoh da ih uzimamo ganolaL'Avvocato je napisao/la:Pu šta im frajko učini
trpaj levate
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
grande Laziooo 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
dobit' ćete i vi svoje, samo da nam ozdravi par igračaDenno je napisao/la:Opasne komsije vcrs.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
da se Biglia oporavi i karaj malu riommu

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jbt kako ove sezone ljudi lahko igraju kontre protiv Intera. Nadam se da će i Allegri vidjeti ono što su vidjeli mnogi.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.