Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
[youtube][/youtube]
Bili ste bolji, ali isto tako da su tu bili Ozil, Ramsey, Koscielny, Artetagaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
@bega brate samo citam tvoje komentarea onaj za Artetu je pobijedio
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Arteta je igrao ne seri kuknjavaanell je napisao/la:Bili ste bolji, ali isto tako da su tu bili Ozil, Ramsey, Koscielny, Artetagaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu(samo da ne gledam onog Flaminija više) bilo bi svega..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ja ja, moja greška, glavni krivac za remigaston je napisao/la:Arteta je igrao ne seri kuknjavaanell je napisao/la:Bili ste bolji, ali isto tako da su tu bili Ozil, Ramsey, Koscielny, Artetagaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu(samo da ne gledam onog Flaminija više) bilo bi svega..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Gdje si to gledo utakmicu pa nisi stigo komentarisat, falio si danas...gaston je napisao/la:Najjača forumska ekipa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg ljudi bili smo bolji i tacno da je bio Dani tu bilo bi svega, ali ipak kao sto neko napisa mozete biti zadovoljni ovim bodom (iako je ostao gorak ukus u ustima), jer ipak je ovo Anfield a vi niste Villa da nas dobijate tu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Al citam komentare i samo cekam jel Vedo gdje napisao da ode drkat da mu je dosta gledanja 
Ma kod rođaka ba gledao, jos sam cekao i 1x na kladionici
Kad ga onaj naš Imam zabi svrsio sam 
Ma kod rođaka ba gledao, jos sam cekao i 1x na kladionici
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Fali i nama pola ekipe pa se ne hvalimo 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
gaston je napisao/la:Al citam komentare i samo cekam jel Vedo gdje napisao da ode drkat da mu je dosta gledanja
Ma kod rođaka ba gledao, jos sam cekao i 1x na kladioniciKad ga onaj naš Imam zabi svrsio sam
Ova danasnja utakmica je ustvari pokazala gdje smo mi... Ja bih volio da nismo imali srece danas, pa bi bar znao razlog.. a ovo danas je toliko lose izgledalo, NEPOVEZANO, milion gresakaa u dodavanjima..
Ja sam rekao danas da je LIV vs ARS najefikasnija utakmica u 90+ minutama, i tako je bilo ovaj put... dosta cestoo se u tom periodu postizu golovi
Danas negdje do 25 min sam shvatioo da ovi igraci Ars su jadni, i da su CKAPIII praveee, bez mudaa.. tetkicee
A prosle godine smo vidjeli sta znaci imati raspolozene igrace, kad su nas rastocili s 5 komada...
Ja sam rekao danas da je LIV vs ARS najefikasnija utakmica u 90+ minutama, i tako je bilo ovaj put... dosta cestoo se u tom periodu postizu golovi
Danas negdje do 25 min sam shvatioo da ovi igraci Ars su jadni, i da su CKAPIII praveee, bez mudaa.. tetkicee
A prosle godine smo vidjeli sta znaci imati raspolozene igrace, kad su nas rastocili s 5 komada...
Nabijem ga zuta, ko da ga je osteoporoza safatala kod kornera.anell je napisao/la:![]()
Naš novi captain leader legend, kad se Arteta oprosti.bega_afc je napisao/la:Nabijem ga zuta, ko da ga je osteoporoza safatala kod kornera.anell je napisao/la:![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:![]()
treba ga preko p i čke transportirati rodi na dimnjak
Arteta ce da igra do 43. godine. Nakon toga ce da preuzme Arsenal kad Venger ode u penziju.anell je napisao/la: Naš novi captain leader legend, kad se Arteta oprosti.
A Pero će naslijediti Bouldabega_afc je napisao/la:Arteta ce da igra do 43. godine. Nakon toga ce da preuzme Arsenal kad Venger ode u penziju.anell je napisao/la: Naš novi captain leader legend, kad se Arteta oprosti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sutra na poslu gotiva neka..ide narudzba iz Sarajke za doručakbega_afc je napisao/la:gaston je napisao/la:Al citam komentare i samo cekam jel Vedo gdje napisao da ode drkat da mu je dosta gledanja
Ma kod rođaka ba gledao, jos sam cekao i 1x na kladioniciKad ga onaj naš Imam zabi svrsio sam
Da si mlatno cisti X sad bi bio bogat covjek.
Jok ba Vedo, presto je koristit desnicu, ganja neke zene po Austriji, grebe se za papire, lafo ljubav njegovog zivota.
Ionako od ove godine nema nista ni kod jednih ni kod drugih, nek si bar na kladionici proso da mozes suhovine pomezetit.
Arteta je nekad znao izvodit slobodne, cudi me da onaj zguzvani dopusta Alexisu tu čast
Njega ce pocasno ukopat umjesto jedne od stativa, jeb.em li ga nepokretna...anell je napisao/la:A Pero će naslijediti Bouldabega_afc je napisao/la:Arteta ce da igra do 43. godine. Nakon toga ce da preuzme Arsenal kad Venger ode u penziju.anell je napisao/la: Naš novi captain leader legend, kad se Arteta oprosti.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta kaze ublehas zadovoljan
Ma ja ba samo nek nije petak pao remi ko titula
U ovim derbi tekmama je voajercina nas navikao na takve ofiraze i bruke da je remi ko trofej a minimalan poraz ustvari pobjeda 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahhahaha a dajjjjbega_afc je napisao/la:Nabijem ga zuta, ko da ga je osteoporoza safatala kod kornera.anell je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.