kontam u potpis da stavim sa sve citatomDenno je napisao/la:I mala Roma je mnogo veca od Lazia
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- OnlyUnited
- Kontakt:
65 minuta bez poluprilike i onda ovakva golčina 
e moj Tagliavento, ovo je trebao bit' drugi žuti 
Ovo faul nije bio ne vjerujem da je ovo svirao
:lol::lol:
Marchetti spasava Lazio, sta samo odbrani Kovacicu
smiješno, gadi mi se fudbal zbog ovakvih stvari 
Jbga vas sudija, lik je hladno glavom u svoju ruku i savrseno asistiraChinaglia je napisao/la:smiješno, gadi mi se fudbal zbog ovakvih stvari
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Nevjerovatno je da je ova ekipa Lazia izvukla bod, nevjerovatno...Pa od triplete, ne pamtim ekipu koja se ovako branila u Milanu i drugom poluvremenu..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ruka d'ambrosia... smijesno... al eto, i pioli je kriv, vadi lulica koji je bio najbolji
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sissoko je napisao/la:Jbga vas sudija, lik je hladno glavom u svoju ruku i savrseno asistiraChinaglia je napisao/la:smiješno, gadi mi se fudbal zbog ovakvih stvari
ne vjerujem sta procita
ako je ono DAmbrosiju drugi zuti, onda je i Klose trebo ranije dobit isto drugi zuti zbog klizeceg sa ledja
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Da ponovim, lik glavom u svoju ruku i na kraju gol. Sve regularno 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
daj ne lupaj, života ti .. Felipe Anderson, Klose i Lule dobiju žute, a D'Ambrosio ne dobije drugi žuti za onaj prekršaj
taj faul Klosea što spominješ, inače moraš napravit' tri takva prekršaja da dobiješ žuti .. niko normalan ne bi poredio ta dva prekršaja
ne želim da te vrijeđam, al' ti druže vrijeđaš moju inteligenciju pišući to
prvo dambrosio je isao na loptu pa je udario i covjeka..al eto slazem se bio je faulChinaglia je napisao/la:daj ne lupaj, života ti .. Felipe Anderson, Klose i Lule dobiju žute, a D'Ambrosio ne dobije drugi žuti za onaj prekršajtaj faul Klosea što spominješ, inače moraš napravit' tri takva prekršaja da dobiješ žuti .. niko normalan ne bi poredio ta dva prekršaja
ne želim da te vrijeđam, al' ti druže vrijeđaš moju inteligenciju pišući to
Klose radi klizeci sa ledja i nije ni pipno loptu..kako je to manje start za zuti nego onaj?
@Sissoko
hand ball foul should not be called if: (1) a player is instinctively trying to protect himself from injury or (2) the player did not deliberately touch the ball but the ball hit his arm
mali milion put je bilo da ruka nije svirana nakon sto se odbije od tijela..nije bilo uopste namjere da se igra rukom
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 21 dec 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ambrosio je izbio loptu, ko god to ne vidi, neka posjeti ocnog pod hitnog, tako da ono faula ocima nije vidjelo..
Nevjerovatno je da je Lazio izvukao bod, ekipa koja je u prvom poluvremenu trebala ostati sa 10 igraca, ekipa koja sa 90 minuta izvede 0 kornera, ekipa koja za 90 minuta uputi 2 udarca u okvir gola i zabije 2 gola..Pa hebem ti fudbal koliko je neposten. Raduje bolja igra Intera, jos da je istjerati Kuzmanovica I Japanca iz prvih 11, moglo bi biti mnogo pozitivnih stvari u buducnosti.
Nevjerovatno je da je Lazio izvukao bod, ekipa koja je u prvom poluvremenu trebala ostati sa 10 igraca, ekipa koja sa 90 minuta izvede 0 kornera, ekipa koja za 90 minuta uputi 2 udarca u okvir gola i zabije 2 gola..Pa hebem ti fudbal koliko je neposten. Raduje bolja igra Intera, jos da je istjerati Kuzmanovica I Japanca iz prvih 11, moglo bi biti mnogo pozitivnih stvari u buducnosti.
čuj išao na loptu
to se druže svira, a intenzitet kod prekrašaja je bio veći, pa Felipe Anderson polijepo odleti nakon tog starta, a da nisu vaši igrači okružili pakšua Tagliaventa, možda bi pokazao drugi žuti
nije svaki prekršaj s leđa, žuti karton, ni klizeći, ni s nogu .. mislim, J**+ mi se, kad se sudi u korist Lazija, to ću i reći, al' kad ovakvi detalji znatno utiču na meč, onda ne mogu imun da ostanem
isao na loptu i dosao prvo do lopte, to sam zaboravio da napisem..znaci nije bilo namjere uopste da se udari igrac nego je to bila posljedica izbijanja lopte
ne znam drug mislim da si subjektivan..isto tako ja mogu govorit da je inter ostecen i da je Klose trebo dobit davno crveni karton..ne sviran crveni karton u prvom poluvremenu je sigurno vece ostecenje nego crveni pred kraj utakmice..ponavljam Klose nije bio ni blizu lopte, klizeci sa ledja i mogo mu je komotno dat crveni, al nije zato sto je Klose
ne znam, ponasas se isto ko da ste nas rasuli a zaprijetili ste samo tri puta..imate srecu sto je Mancini srao sa formacijom i eksperimentiso sa Kuzmanovicem na DM-u, zato je i bio propuh u prvom poluvremenu inace je moglo biti svasta
mislim razumijem tvoju ogorcenost, vodit 2:0 i onda ovakav inter da te stigne i ja bi bio skrhan
ne znam drug mislim da si subjektivan..isto tako ja mogu govorit da je inter ostecen i da je Klose trebo dobit davno crveni karton..ne sviran crveni karton u prvom poluvremenu je sigurno vece ostecenje nego crveni pred kraj utakmice..ponavljam Klose nije bio ni blizu lopte, klizeci sa ledja i mogo mu je komotno dat crveni, al nije zato sto je Klose
ne znam, ponasas se isto ko da ste nas rasuli a zaprijetili ste samo tri puta..imate srecu sto je Mancini srao sa formacijom i eksperimentiso sa Kuzmanovicem na DM-u, zato je i bio propuh u prvom poluvremenu inace je moglo biti svasta
mislim razumijem tvoju ogorcenost, vodit 2:0 i onda ovakav inter da te stigne i ja bi bio skrhan
nije isao, nego prvo izbio loptu pa onda srusio AndersonaChinaglia je napisao/la:čuj išao na loptuto se druže svira, a intenzitet kod prekrašaja je bio veći, pa Felipe Anderson polijepo odleti nakon tog starta, a da nisu vaši igrači okružili pakšua Tagliaventa, možda bi pokazao drugi žuti
nije svaki prekršaj s leđa, žuti karton, ni klizeći, ni s nogu .. mislim, **** mi se, kad se sudi u korist Lazija, to ću i reći, al' kad ovakvi detalji znatno utiču na meč, onda ne mogu imun da ostanem
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!