da zato i pitam jer neznam gdje je zapelomoranjak je napisao/la:Vidim svi nesto rade u vezi ovog projekta UEFE a mi nistanedžad je napisao/la:da li netko mozda zna kada bi se trebali nastaviti radovi na pomocnom igralistu tamo gdje bi trebala biti plasticna trava
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Imal sta nova
-
- Kontakt:
bilo bi lijepo da se naprave ponovo salovi i kape nk zvijezda,pa da se prodaje ispred stadiona,mislim da bi to bila dobra ideja,da se malo privuce raja,jer oni salovi sto su bili u prodaji prije 4,5 godina,su vec istrajali....a ni koja trenerka ni dux nebi bilo lose da se napravi,nko bi to i kuppio sigurno 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Vec kad smo kod dresova, jel ima neko da bi prodao noviji Zvijezdin dres velicina XL, moze u pp
- theboss_RD07
- Kontakt:
http://www.****/artikal/14678363/dres ... -gradacac/" onclick="window.open(this.href);return false;Brezovac je napisao/la:Vec kad smo kod dresova, jel ima neko da bi prodao noviji Zvijezdin dres velicina XL, moze u pp
⭐
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
kad vec niko nista ne objavljuje ev da ja objavim jedan klip
nadam se da vam se svidja izbor 
kad vec niko nista ne objavljuje ev da ja objavim jedan klip

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Čestit Božić i sretna Nova 2015. godina.
Prelijepo Božićno jutro donjelo nam je i novog direktora zvanično Amir Hamzić je novi direktor.
http://nkzvijezda.com/amir-hamzic-novi- ... -zvijezde/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelijepo Božićno jutro donjelo nam je i novog direktora zvanično Amir Hamzić je novi direktor.
http://nkzvijezda.com/amir-hamzic-novi- ... -zvijezde/" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas u 11:30 zvanicno predstavljanje Amir-a Hamzica
Imali još kakvih novosti vezano za pojačanja i sl.???Talenat je napisao/la:Danas u 11:30 zvanicno predstavljanje Amir-a Hamzica
Jel predstavljen hamza jel bio neki pressTalenat je napisao/la:Danas u 11:30 zvanicno predstavljanje Amir-a Hamzica
Jeste press cu objaviti u toku dana, trenutno o pojacanjima nista konkretno. Ali iz kluba sam cuo da dolaze samo provjereni igraci, tj. vec se znaju imena. Dolazi nam jos jedan inozemni igrac, a Segrt je kontaktirao Scolarija da mu kaze dali se radi o kvalitetnom igracu kao na snimkama sto je. Danas je Hamza predstavljen i on ce vjerovatno dovedi 2-3 talentovana mlada igraca, ali o tome ce se vise znati 11. Januara kada je zakazana prozivka. Sve u svemu dosta lijepih vijesti danas sam cuo, kvalitetna pojacanja dolaze tako da ce biti ovo fina polusezona za Zvijezdu u kojoj je najbitnije sacuvati premijerligaski status sto je i Hamza izjavio.
matori majstore

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
http://nkzvijezda.com/amir-hamzic-zvani ... ama-kluba/" onclick="window.open(this.href);return false;
jebote srce mi ko bundava kad vidim hamzu ,koja je ovo ljudina 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hamza je pravi momak,vođa...ako bude i upola dobar direktor kao što je bio fudbaler vjerujem da za nas dolaze bolji dani...astra1922 je napisao/la:jebote srce mi ko bundava kad vidim hamzu ,koja je ovo ljudina
Zmajevi Sretna Nova 2015 ,puno uspjeha nasoj Zvijezdi ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- theboss_RD07
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Edvin Novalic... Vlasnik firme EN STORAGE GMBH koja je trenutno nas sponzor..
Edvin Novalic... Vlasnik firme EN STORAGE GMBH koja je trenutno nas sponzor..
⭐
da li je prozivka 10 ili 11 januara
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.