nije isao, nego prvo izbio loptu pa onda srusio AndersonaChinaglia je napisao/la:čuj išao na loptuto se druže svira, a intenzitet kod prekrašaja je bio veći, pa Felipe Anderson polijepo odleti nakon tog starta, a da nisu vaši igrači okružili pakšua Tagliaventa, možda bi pokazao drugi žuti
nije svaki prekršaj s leđa, žuti karton, ni klizeći, ni s nogu .. mislim, **** mi se, kad se sudi u korist Lazija, to ću i reći, al' kad ovakvi detalji znatno utiču na meč, onda ne mogu imun da ostanem
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Super rezultat, bas sam bod i ocekivao.
cinaglija pljus pljus

cinaglija pljus pljus
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Odlicna tekma! Ja sam licno zadovoljan. Dobar tempo utakmice, dobri golovi, pravi derbi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
rope11 je napisao/la:Super rezultat, bas sam bod i ocekivao.![]()
cinaglija pljus pljus![]()
+1
Ponadao se nacijal, ali zayebato je to kad ti je najveci rezultat kluba za koji navijash, u poslednjih 10ak godina, 1 pushtanje Intera i proslavljanje uz "Oh, nooo" transparente. Karma is a bitch, ne
Ovakvi Inter i Lazio nemaju shta da trazhe u borbi za 3. mesto. Em bi brukali Italiju, em bi to bio krunski dokaz da je Benitez 1 fat spanish waiter ako dozvoli nekom od ova dva putujuca cirkusa (ili nekome trecem) da mu oduzme mesto koje vodi u LS.
ljut sam jer je po meni ovo nepravedno, Lazio je zaslužio pobjedu!arminz je napisao/la:ne znam, ponasas se isto ko da ste nas rasuli a zaprijetili ste samo tri puta..imate srecu sto je Mancini srao sa formacijom i eksperimentiso sa Kuzmanovicem na DM-u, zato je i bio propuh u prvom poluvremenu inace je moglo biti svasta
mislim razumijem tvoju ogorcenost, vodit 2:0 i onda ovakav inter da te stigne i ja bi bio skrhan
65 minuta niste poluprilike stvorili, ili jeste? onda uvalite onakvu golčinu, a drugi gol zabijete iz prekida, pa de ti sad meni reci kolika je to količina sreće? .. i de mi reci da l' bi ti bio frustriran da Inter prima takva dva gola, iz ničega? Lazio je zabio dva gola, oba iz akcije, branio se dobro, a vi ste stvorili dvije šanse iz igre(Icardi i Kovačić glavom), al' isto tako je imao i Felipe Anderson onaj volej
pobjeda jedne ekipe može bit' zaslužena, bilo da igra ofanzivno ili defanzivno, to nikad nije bilo mjerilo, kao ni broj šuteva, posjed lopte
ma ko je to nama ljut?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa koliko puta si vidio da sudija svira prekršaj i dodjeli žuti karton, bez da je bilo kontakta, to se zove prevencije radi, u fazonu, ohladi, nećeš viševrebac86 je napisao/la:nije isao, nego prvo izbio loptu pa onda srusio Andersona
Slazem se da pobjeda moze biti zalsuzena defanzivnom igrom, pa Inter je tako osvojio Ligu Prvaka. I svaka cast na vasim golovima. To je ono u cemu je inter slab i sto im fali, ja se ne ustrucavam to rec. Mazzari je dosta unazadio ovu ekipu bas sto se nije nista radilo na tom segmentu igre(kreiranjem sansi), al od kako je Mancini tu vidi se napredak. Da ne govorim o luzerskom mentalitetu kojeg je usadio igracima, cim primimo gol ekipa nenormalno pane. Al i to se mijenja sa Mancinijem. Vi ste dali dva brza gola i onda se zatvorili misleci da ste dobili utakmicu i to je vasa greska. Mi smo citavu utakmicu nesto pokusavali(jest da je to vecinom jalovo) i da nismo napravili toliki pritisak mislis da bi dosli u situaciju da damo gol iz prekida? I de mi reci koja to danas ekipa moze dat gol iz igre kad se ekipa brani sa svih 11 igraca? Rec da je ekipa nezasluzeno dala dva gola nakon gotovo citave utakmice nekog pokusavanja je basChinaglia je napisao/la:ljut sam jer je po meni ovo nepravedno, Lazio je zaslužio pobjedu!arminz je napisao/la:ne znam, ponasas se isto ko da ste nas rasuli a zaprijetili ste samo tri puta..imate srecu sto je Mancini srao sa formacijom i eksperimentiso sa Kuzmanovicem na DM-u, zato je i bio propuh u prvom poluvremenu inace je moglo biti svasta
mislim razumijem tvoju ogorcenost, vodit 2:0 i onda ovakav inter da te stigne i ja bi bio skrhan
65 minuta niste poluprilike stvorili, ili jeste? onda uvalite onakvu golčinu, a drugi gol zabijete iz prekida, pa de ti sad meni reci kolika je to količina sreće? .. i de mi reci da l' bi ti bio frustriran da Inter prima takva dva gola, iz ničega? Lazio je zabio dva gola, oba iz akcije, branio se dobro, a vi ste stvorili dvije šanse iz igre(Icardi i Kovačić glavom), al' isto tako je imao i Felipe Anderson onaj volej
pobjeda jedne ekipe može bit' zaslužena, bilo da igra ofanzivno ili defanzivno, to nikad nije bilo mjerilo, kao ni broj šuteva, posjed loptebudi iskren pa mi reci da l' biste nam zabili dva gola iz igre, akcija?
sto nije ohladio i KloseaChinaglia je napisao/la:pa koliko puta si vidio da sudija svira prekršaj i dodjeli žuti karton, bez da je bilo kontakta, to se zove prevencije radi, u fazonu, ohladi, nećeš višeu ovom duelu, jači intenzitet je bio, jeste dirao loptu, al' je pokupio i igrača, prema tome
uglavnom, neću više o tome, složimo se da se ne slažemo
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Apsolutno tacno. Podjela bodova je najrealniji ishod. Opet kazem dosta dobra tekma.
Ali opet sto @magica kaze, Napoli je daleko ispred ove dvije ekipe samo je pitanje sta onaj Benitez ima u glavi.
Njima fali jedan dobar stoper umjesto onog Koubalija.
Ali opet sto @magica kaze, Napoli je daleko ispred ove dvije ekipe samo je pitanje sta onaj Benitez ima u glavi.
Njima fali jedan dobar stoper umjesto onog Koubalija.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
čuj karma is a bitchMaGiCa je napisao/la:Ponadao se nacijal, ali zayebato je to kad ti je najveci rezultat kluba za koji navijash, u poslednjih 10ak godina, 1 pushtanje Intera i proslavljanje uz "Oh, nooo" transparente. Karma is a bitch, ne
a Napoli ima šta tražit' u borbi za LP? Lazio i Inter bi brukali Italiju? Napoli ne bi? onaj Napoli koji u kvalama ispadne od Ath.Bilbaoa, koji potom ispadne u grupnoj fazi LP? još je bilo evidentno da ljudima nije bio cilj prolazak dalje, mislim na grupnu fazu .. al' et', Lazio i Inter bi brukali Italiju, u najgorem slučaju, obrukali bismo je kao i Napoli, zar ne? ono što je još interesantnije, obje ekipe su slabije od NapolijaMaGiCa je napisao/la:Ovakvi Inter i Lazio nemaju shta da trazhe u borbi za 3. mesto. Em bi brukali Italiju, em bi to bio krunski dokaz da je Benitez 1 fat spanish waiter ako dozvoli nekom od ova dva putujuca cirkusa (ili nekome trecem) da mu oduzme mesto koje vodi u LS.
već smo ustanovili da ti baš tu Coppa Italiu ne shvataš, al' važno je da to shvataju Laziali i romatristi .. al' et', valjda jedan navijač Napolija zna bolje od navijača Lazija i riomme, odnosno od igrača riommeMaGiCa je napisao/la:
Magični, mrzim te i volim u isto vrijeme
ne znam koja ekipa, to nije moj problemarminz je napisao/la: I de mi reci koja to danas ekipa moze dat gol iz igre kad se ekipa brani sa svih 11 igraca? Rec da je ekipa nezasluzeno dala dva gola nakon gotovo citave utakmice nekog pokusavanja je bas. Tako da po meni Lazio nije nikako zasluzio pobjedu a nit je Inter. Remi je sasvim realan rezultat.
evo još jedan primjer, Lazio je pregazio Genou, igrom i šansama, ali pravim šansama, al' smo izgubili iz jedne šanse, e to je reć' nezaslužena pobjeda, a ne da Lazio nije zaslužio pobjedu
zato što nije bio takav prekrašaj, dosta jednostavnoarminz je napisao/la:sto nije ohladio i Klosea
Chinaglia je napisao/la:čuj karma is a bitchMagični, možeš ti mnogo bolje, iskreno, ovo ti je niđe veze

Jesi li se radovao Palaciu&Kovachicu, kao nekada Samuelu&TMotti
Napoli se jeste obrukao ove sezone, ali je u prethodna dva puta odigrao i iznad svojih mogucnosti i sasvim sigurno je bio najjprijatnije iznenadjenje i imao najkvalitetnije igre od svih italijanskih klubova nakon 2010.a Napoli ima šta tražit' u borbi za LP? Lazio i Inter bi brukali Italiju? Napoli ne bi? onaj Napoli koji u kvalama ispadne od Ath.Bilbaoa, koji potom ispadne u grupnoj fazi LP? još je bilo evidentno da ljudima nije bio cilj prolazak dalje, mislim na grupnu fazu .. al' et', Lazio i Inter bi brukali Italiju, u najgorem slučaju, obrukali bismo je kao i Napoli, zar ne? ono što je još interesantnije, obje ekipe su slabije od Napolijane skači sebi u stomak, bolan, bolan
Inter se od sezone triplete samo bruka, a vi ste mali provincijski klub. Za vas je i EL neshto shto vam prevazilazi okvire poslovanja.
Pokrij se ushima, napravio si chitavu rashomonijadu zbog kante koja nishta ne znachi. Vrijeme nakon toga je pokazalo koliko vam ta CI vrijedi. A vrijedi manje od #5 u Serie A.već smo ustanovili da ti baš tu Coppa Italiu ne shvataš, al' važno je da to shvataju Laziali i romatristi .. al' et', valjda jedan navijač Napolija zna bolje od navijača Lazija i riomme, odnosno od igrača riommemoram od sad pametovat' navijačima Intera i Milana kad igraju Derby della Madonnina, kolika je mržnja, koliko boli poraz, koliko raduje pobjeda, navijačima Intera i Juvea kad se igra Derby della Italia, to isto
moram pametovat' navijačima Viole kolika je mržnja prema Juveu i zašto je to tako! jebga, jednostavno moram, red je da ih edukujem, kao ti mene ovako
Ja tebe ne mrzim...Magični, mrzim te i volim u isto vrijeme
@Chinaglia
Ma razumijem sta pricas. Razmisljas navijacki i to je ok
Neutralni gledaoci ce rec kakvo je stvarno stanje i da li je remi najrealniji ishod
Ma razumijem sta pricas. Razmisljas navijacki i to je ok
Neutralni gledaoci ce rec kakvo je stvarno stanje i da li je remi najrealniji ishod
koji neutralci, Magični i Milanisti koji su navijali za remi? 
Kako neko ima obraza pljuvati na Beniteza, trenera koji je daleko najpodcjenjeniji
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Mozda je koji jubentino gledo utakmicu, mada sumnjam da ce i oni bit realni 
jedini kome vjerujem da će bit' objektivan je Advokat (bolje da pazi šta će reć', da ne bismo završili za sva vremena
)
Realno gledajuci,lazio je veceras bio dominantniji,samo u zutim kartonima
,ocekivo sam vise od ekipe Stefana Piolia 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
evo još jednog koji gleda dominaciju kroz prizmu posjeda lopte i šuteva (svugdje osim po golu)
apsolutna dominacija, konkretnost 10 % 
- Alen Škoro
- Kontakt:
Dva kluba koja su me najviše razočarala ove sezone su definitivno Napoli i Roma.
Više se očekivalo od njih uoči sezone. Džaba Romi što puše Juventusu za vratom, kad već sad svi vidimo da će to ispuhati. Svojim igrama i rezultatima u nekim ključnim i velikim utakmicama su pokazali da su oni ipak mali klub, kojem je vrhunac ova druga pozicija na tabeli.
Što se tiče Napolija, oni su pravi pokazatelj da bez obzira na velika ulaganja, možeš biti(ostaješ) prosječna ekipa.
Bez jakog Milana i Intera, nema ni Serie A!
Više se očekivalo od njih uoči sezone. Džaba Romi što puše Juventusu za vratom, kad već sad svi vidimo da će to ispuhati. Svojim igrama i rezultatima u nekim ključnim i velikim utakmicama su pokazali da su oni ipak mali klub, kojem je vrhunac ova druga pozicija na tabeli.
Što se tiče Napolija, oni su pravi pokazatelj da bez obzira na velika ulaganja, možeš biti(ostaješ) prosječna ekipa.
Bez jakog Milana i Intera, nema ni Serie A!
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.