Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Đaba milioni i silni igrači kad nema timskog duha i dugoročnog trenerskog rješenja, svake sezone drugi čovjek na klupi, drugi igrači nove akcije u ovoj ekipi ni Jordan u najboljim danima se ne bi snašao. 
Ja vas napustam veceras. Nemam ja zivaca za ove Netse. Kosu si cupam kad vidim Jacka.
Sretno Mirzi i da ih zatrpa u drugom
Sretno Mirzi i da ih zatrpa u drugom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la: Sretno Mirzi i da ih zatrpa u drugom
Kave to ima veze sa Mirzom?mirzateletovicc je napisao/la:Neznam da li ste ikada pratili Gorana Dragiča.Kako taj čovejk igra i koji pregled ima u igri i kako dodaje loptu.Svaka mu čast.
- Institut13
- Kontakt:
cura i ja smo prekinuli nakon dvije godine veze , a to mi nije najgora vijest danas... zamisli danaLampard8 je napisao/la:Ne dodaji nista, ma ne znam sta da ti je se desilo, budi zahvalan na tomeInstitut13 je napisao/la:+ 10000Lampard8 je napisao/la:Mirza ajde bar ti mi popravi najusraniju noć u mom životu
Ma ne radi se ovdje samo o pregledu. Ovaj Jack solira previse i nije da ne vidi sve igrace oko sebe. Ako si na to mislio.mirzateletovicc je napisao/la:Neznam da li ste ikada pratili Gorana Dragiča.Kako taj čovejk igra i koji pregled ima u igri i kako dodaje loptu.Svaka mu čast.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 dec 2014, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ono kad Anderson zeli zavrsiti napad od 3,5 sekundi do kraja poluvremena. 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nemoj zalit za curom ima ih kolko hoces a Mirza je jedan !
Koliko je dobio u prvom pol.,ako se ne varam 7-8 min jel tako?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Ma ne radi se ovdje samo o pregledu. Ovaj Jack solira previse i nije da ne vidi sve igrace oko sebe. Ako si na to mislio.mirzateletovicc je napisao/la:Neznam da li ste ikada pratili Gorana Dragiča.Kako taj čovejk igra i koji pregled ima u igri i kako dodaje loptu.Svaka mu čast.
Mislo sam na to do da je sebičan, nikome ne dodaje loptu, igra jedan na jedan, ne dodaje loptu i tako dalje
Rios je napisao/la:Koliko je dobio u prvom pol.,ako se ne varam 7-8 min jel tako?
08:08 Hollins imao štopericu na Nokia 3310 pa mu mjeri neće se taj zeznuti
Đek ne bi Allahu dodao
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
BosnaSTL je napisao/la:Kave to ima veze sa Mirzom?mirzateletovicc je napisao/la:Neznam da li ste ikada pratili Gorana Dragiča.Kako taj čovejk igra i koji pregled ima u igri i kako dodaje loptu.Svaka mu čast.
Ima veze sa Mirzom.Jer da ima Mirza ima pored igrača poput Gorana Dragiča, vidio bi tek tada kako Mirza cepa trice.
Navio alarmJanez je napisao/la:Rios je napisao/la:Koliko je dobio u prvom pol.,ako se ne varam 7-8 min jel tako?
08:08 Hollins imao štopericu na Nokia 3310 pa mu mjeri neće se taj zeznuti![]()
Valjda u drugom bude bar 12..Optimsticno ha..!?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tako sam te i ja razumio. Samo nije sve u pregledu. Npr. Jack ima dovoljno dobar pregled samo ga ne koristi jer je previse sebican. A Dragic nije ni sebican i jos ima bolji pregled.mirzateletovicc je napisao/la: Ima veze sa Mirzom.Jer da ima Mirza ima pored igrača poput Gorana Dragiča, vidio bi tek tada kako Mirza cepa trice.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 dec 2014, 01:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Hajmo Pistonsi 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Tako sam te i ja razumio. Samo nije sve u pregledu. Npr. Jack ima dovoljno dobar pregled samo ga ne koristi jer je previse sebican. A Dragic nije ni sebican i jos ima bolji pregled.mirzateletovicc je napisao/la: Ima veze sa Mirzom.Jer da ima Mirza ima pored igrača poput Gorana Dragiča, vidio bi tek tada kako Mirza cepa trice.
I narednih deset neće skupa više imatiLloriS je napisao/la:Johnson 5 asistencija carrier high
Mirza je u Netsima isto ko Rudez u Indinani ili Mitrotic u Bullsima niko ga ne yebe ni jedan posto !