2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Indijanac zasra sve zivo..Bas ce biti hebeno OKC, Durant def. mora biti na 100 % u PO jer su oni bez njega prosjecna ekipa..
Evo imaju priliku za OT ili pobjedu
Edit : Ma dzaba ne moze indijanac nista da pogodi kad treba, nek se mole Bogu za Durantovo zdravlje svakodnevno
Evo imaju priliku za OT ili pobjedu
Edit : Ma dzaba ne moze indijanac nista da pogodi kad treba, nek se mole Bogu za Durantovo zdravlje svakodnevno
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Instalises sebi onda na Chrome samo extenziju 'Browsec', i moci ces i ti. Extenzija sluzi da sakrije tvoj IP, i da pokaze da je iz neke druge zemlje, npr. u slucaju za tu utakmicu, samo izaberes Njemacku. Ja koristim tu extenziju kada je neki sadrzaj iz US blokiran kod nas u BH.invincible1921 je napisao/la:sto ti je evropa i streamovi im boljilumani je napisao/la:ok,onda vazi samo za Njemackuhahaha
Postovanje treba zaraditi.
Guarin14 je napisao/la:Gdje mi je Filip da prokomentarise Bradleyev broj asista u posljednje dvije tekme:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
tu sam,tu sam,ne da mi se
Holla Better Internet je jos laksa za upotrebukad_kako je napisao/la:
Instalises sebi onda na Chrome samo extenziju 'Browsec', i moci ces i ti. Extenzija sluzi da sakrije tvoj IP, i da pokaze da je iz neke druge zemlje, npr. u slucaju za tu utakmicu, samo izaberes Njemacku. Ja koristim tu extenziju kada je neki sadrzaj iz US blokiran kod nas u BH.

Since the beginning of last season, Kobe Bryant has shot 25.97% from 3-point range. Josh Smith has shot 26.33% over the same span.

They can't guard me

Kralj retarda
http://www.cbssports.com/nba/eye-on-bas ... -teammates
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
I sta bi, ko je bolji play?Greivis je napisao/la:Sve je to Nezalaganje govorio jos davno. Ali eto za momka se govori da ne zna.miki_92 je napisao/la:Hawksi izgledaju fenomenalno, gledao sam njihove zadnje 3-4 tekme
protok lopte odlican, odsustvo Jeff-a se kako treba i ne osjeti
ekipa koja je i inside i outside prijetnja, jako tesko braniti
Veceras Irving protiv Conleya da vidimo ko je bolji play.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
kada kazu za Irvinga play ????

- adriano_leite
- Kontakt:
Ako Irving nije play, onda ni Parker nije play...
Edit: Nego Micko da te pitam, kada Irving napusta Cleveland? Znam da si nesto govorio kako odlazi
.
Edit: Nego Micko da te pitam, kada Irving napusta Cleveland? Znam da si nesto govorio kako odlazi

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kyrie.adriano_leite je napisao/la: I sta bi, ko je bolji play?

Kobaja postaje zalostan. Ovako mu ni Dahantony ne bi dopustao da se ispucava. Koja kar.ina od ekipe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
sad bi ti potpisao da imas tog indijanca u ekipiGuarin14 je napisao/la: Edit : Ma dzaba ne moze indijanac nista da pogodi kad treba, nek se mole Bogu za Durantovo zdravlje svakodnevno
Irving i Waiters su izdominirali sinoc.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nakon dvije utakmice Knicksa, sljedeća utakmica koja će se (za promjenu) naći na repertoaru SK je: NYK - Washington Wizards.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
pa to su Bozicne tekme, sta ce drugo prenositi nego to + termin za Evropu odlicanjose je napisao/la:Nakon dvije utakmice Knicksa, sljedeća utakmica koja će se (za promjenu) naći na repertoaru SK je: NYK - Washington Wizards.
evo preostali raspored za decembar
WAS@NYK Sportklub Thu, 12/25/2014 6:00 PM
OKC@SAS Sportklub Thu, 12/25/2014 8:30 PM
CLE@MIA Sportklub Thu, 12/25/2014 11:00 PM
BKN@BOS Sportklub Fri, 12/26/2014 7:00 PM
TOR@LAC Sportklub Sat, 12/27/2014 9:30 PM
DET@CLE Sportklub Sun, 12/28/2014 10:30 PM
Koju ces, Rocketsi-Bllazersi il' Spursi-LAC?Head je napisao/la:Veceras bas utakmice za pozeljeti, sreca sutra ne moram raniti.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
adriano_leite je napisao/la:Ako Irving nije play, onda ni Parker nije play...
Edit: Nego Micko da te pitam, kada Irving napusta Cleveland? Znam da si nesto govorio kako odlazi.
polako decko videces

a ako Irving bude upola igrac kao Parker svaka cast

Adriano, cenim te kao forumasa, ali brate da si objektivan to svakako nisi

Pricas o objektivnosti i onda napises: "ako Irving bude upola igrac kao Parker svaka cast ".MickoSAS je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ako Irving nije play, onda ni Parker nije play...
Edit: Nego Micko da te pitam, kada Irving napusta Cleveland? Znam da si nesto govorio kako odlazi.
polako decko videces
a ako Irving bude upola igrac kao Parker svaka castda ne pricam o dostignucima
Irving ima potencijal da bude dosta bolji od Parkera, i ako se nastavi razvijati ovim tempom, ne sumnjam da ce ga ispuniti.
Titule su druga stvar, za njih treba i ekipa. Mada, sada sa LeBronom i Loveom, nije iskljuceno da ce uzeti koji kao mlad igrac.
Ma znam ja da su to božićni termini. Baš iz tog razloga se mogao bar sinoć preskočiti New York i staviti recimo Cavs-Međeds.miki_92 je napisao/la:pa to su Bozicne tekme, sta ce drugo prenositi nego to + termin za Evropu odlicanjose je napisao/la:Nakon dvije utakmice Knicksa, sljedeća utakmica koja će se (za promjenu) naći na repertoaru SK je: NYK - Washington Wizards.
evo preostali raspored za decembarWAS@NYK Sportklub Thu, 12/25/2014 6:00 PM
OKC@SAS Sportklub Thu, 12/25/2014 8:30 PM
CLE@MIA Sportklub Thu, 12/25/2014 11:00 PM
BKN@BOS Sportklub Fri, 12/26/2014 7:00 PM
TOR@LAC Sportklub Sat, 12/27/2014 9:30 PM
DET@CLE Sportklub Sun, 12/28/2014 10:30 PM
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- adriano_leite
- Kontakt:
Ti si rekao, ako me sjecanje sluzi, da Irving nece uzeti max ugovor i da ce ga biti primorani trejdati ili nesto u tom fazonu. Sad kazes polako, vidjecu, eh sta ce biti u narednih 10 godina? Vidjecu i tada? How yes noMickoSAS je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ako Irving nije play, onda ni Parker nije play...
polako decko videces
a ako Irving bude upola igrac kao Parker svaka castda ne pricam o dostignucima

"Ako Irving bude upola igrac kao Parker", vrijeme ce pokazati, a misljenja sam da nece biti pola Parkera, nego ce biti 2 Parkera. Iskustvo u ligi je cudo, Parker je veteran, Irving je zvijezda u usponu. Parkera sam naveo zato sto gledas asistencije i procjenjujes ko je play, a vala Parkera nikad nisu krasile brojke asistencija, pa je opet igracina i zamisli, nazivaju ga playom, kao i Kyriea. Sto se tice dostignuca, vec sada Irving ima vise individualnih nagrada od Parkera (MVP Svjetskog, MVP ASG, sampion u tricama, rookie godine, RSG MVP, USA Basketball Male Athlete of the Year-sinoc nagradu dobio, a Parker ima MVP finala-treba doci u finale da se ovo uzme, a Irving je bio u lottery timu, osvojio skill challenge, MVP Eura, igrac godine u Evropi, dakle 6 Irving Parker 4, ako sam propustio neku individualnu nagradu ispravi me), a za titulu je ipak potreban tim, a znamo u kakvom timu igra Parker, a u kakvom timu je igrao Irving 3 sezone. Da ne govorimo o tome kako Irving ima 22 godine, a Parker 32 godine.
Da li sam objektivan ili ne, naravno da nisam objektivan kada je u pitanju moj tim. Nadji mi forumasa koji voli neki tim, a da je objektivan. NEZALAGANJE je forumas kojeg izuzetno cijenim i postujem, ima kosarku u malom prstu, ali kada je njegov tim u pitanju, ni on ne moze biti objektivan, jer to je normalno, to je njegov tim. Nema navijaca na svijetu koji je objektivan kada je u pitanju njegov tim.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta ces to pitati jednog obicnog trolla!?Vidis da se javi samo kad treba gluposti pisati.Micko aka Quincy 7 feet.adriano_leite je napisao/la:Ako Irving nije play, onda ni Parker nije play...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.