KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

44Bertans
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la 44Bertans » 17 dec 2014, 11:59

Njegova izjava je dno dna, sve osim pristojne.... Godinama se blamira u javnosti i ne zna šta priča.... I nije vama toliko stalo do Žeravice, već organski ne možete Vujoševića....

Inače ni Pavlović nije otputovao u Rumuniju.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 dec 2014, 12:13

Ajde mi onda objasni sta je to onda dno dna u izjavi? Sta je neistinito? Sta je bezobrazno?

Ja dajem glavu da je nisi nigdje ni procitao nego slijepo slusas duhovnog vodju. Jer bi tom logikom i izjava Dantesa nakon meca bila dno dna jer je on isto napisao.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 17 dec 2014, 12:31

Ajde malo za.**** tu priču o duhovnom vođi,jel ok...

Šta je sramno? Ovaj dio prvenstveno!!! Mrzi me tražiti link novosti uglavnom... parafrarizam
Nedopustivi su onakvi promašaji slobodnih bacanja, kada budem imao kamp i predavanje služiću se primjerom očajnih bacanja Partizana....
:puke: :puke: :puke:

a potom i :puke: :puke: :puke: :puke:
- Slatko sam se nasmejao na njegove uvrede. Mi svi zavisimo od njegove bolesti. I dalje tvrdim da su Partizanovi promašaji u Zadru istorijski, rekao je Ranko Žeravica za “Blic”,
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2014, 12:34

@dscile, dzaba se nadash smislenom i racionalnom odgovoru, jerbo je nash drug Berta44 1 arhidervish per se.
Kompleksi ga biju, kao i onog ridjeg shto se seljachio onomad u debaklu Kuce na svom terenu protiv mrskih FMP placenika. To je taj mindset: kad KKP pobedi - pobedio je Zvezdu, a kad izgubi - izgubio je od FMPa. A poshto je KKP 1 institucija - e onda su svi ostali arhineprijatelji i mali klubovi koji ne mogu da imaju pravo da pobedjuju 1 instituciju. Takvim ljudima manipulisati - 3.14ckin dim. :kafa:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 17 dec 2014, 12:40

MaGiCa je napisao/la:@dscile, dzaba se nadash smislenom i racionalnom odgovoru, jerbo je nash drug Berta44 1 arhidervish per se.
Kompleksi ga biju, kao i onog ridjeg shto se seljachio onomad u debaklu Kuce na svom terenu protiv mrskih FMP placenika. To je taj mindset: kad KKP pobedi - pobedio je Zvezdu, a kad izgubi - izgubio je od FMPa. A poshto je KKP 1 institucija - e onda su svi ostali arhineprijatelji i mali klubovi koji ne mogu da imaju pravo da pobedjuju 1 instituciju. Takvim ljudima manipulisati - 3.14ckin dim. :kafa:
Nisam derviš. :kafa:

Što se ostalog tiče to koga kompleksi biju je odavno jasno i svako ima pravo na bavljenje prostitucijom. Institucije drugačije funkcionišu. A u ovom slučaju kada je država stala na stranu prostituciju i radi na rušenju institucije možemo konstatovati potpuno objektivno da narod Srbije neće živjeti bolje, jer elitna prostitucija traži mušterije sa punim džepom...

Ništa, uživajte u svojoj mržnji Duleta, Partizana, Grobara... vaše duše su uostalom godinama na sportskom borilištu doživljavale jake udarce,nije lako...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 17 dec 2014, 15:17

MaGiCa je napisao/la:@dscile, dzaba se nadash smislenom i racionalnom odgovoru, jerbo je nash drug Berta44 1 arhidervish per se.
Pa nisam ni ocekivao, niti sam se nadao racionalnom odgovoru. Samo sam zelio da vidim sta ce napisati.

Dovoljno je covjeku da udje na ovu temu i procita zadnjih 10ak upisa @Bertans44 (a i druge prije njih) i da vidi iz koga izbija mrznja i kompleks. Pa nema upisa da nije prokomentarisao nesto tipa: "Institucija", "Prostitucija", "Narod Srbije nece zivjeti bolje", i slicno.

Sa druge strane imas i pozitivne primjere tipa @Dantes i @Raul_44, sa kojima je, barem meni, zadovoljstvo raspravljati o Partizanu. Nadam se da je to obostrano.. jer bez obzira kakva su misljenja na neku temu, mora se zrelo odgovarati i posteno odnositi prema drugom licu. Ja zrelosti, a jos manje postovanja, nisam vidio kod trece navedenog. Mada, to meni ne smeta ali znam da kod nekih moze izazvati reakciju, ruznu ali zasluznu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 dec 2014, 17:32

44Bertans je napisao/la:Šta je sramno? Ovaj dio prvenstveno!!! Mrzi me tražiti link novosti uglavnom... parafrarizam
Nedopustivi su onakvi promašaji slobodnih bacanja, kada budem imao kamp i predavanje služiću se primjerom očajnih bacanja Partizana....
:puke: :puke: :puke:
Kad izgubiš od duplo slabije ekipe i to zbog 7/20 sl. bacanja, a kad u ekipi imaš tako iskusne igrače poput Pavlovića, Tepića, Mačvana, Bogdanovića... e to je :puke: :puke: Dulo zbog toga napada Žeravicu da bi skrenuo pažnju sa pravih problema KKP. Inače Žeravica ništa slagao nije. Da je nedopustivo, jeste, da je očajno, jeste, uostalom sa tim se slažu i mnogi grobari.

44Bertans je napisao/la:
- Slatko sam se nasmejao na njegove uvrede. Mi svi zavisimo od njegove bolesti. I dalje tvrdim da su Partizanovi promašaji u Zadru istorijski, rekao je Ranko Žeravica za “Blic”,

Ovo je druga izjava Žeravice, nakon što je napadnut od Dula. Očito si pročitao i prvu i drugu izjavu Žeravice, a šta je Vujošević izjavio?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2014, 19:12

Jeste i smorili **** vas Dule.
Otvorite temu o njemu i tamo opletite sta vam srce zeli.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 18 dec 2014, 11:51

U totalno nebitnoj utakmici bez 4 igrača demoliran Asesoft.

(za moraliste: Bilo je puno značajnijih primjera oko katastrofalnih bacanja kad su domaći klubovi u pitanju, pa nisam nešto vidio da se Žeravica zalagao da u svojim disertacijama posvećuje pažnju)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 dec 2014, 11:56

zeravica je star (iako mu je izjava 100% tacna), malo se onako staracki zluraduje, nista strasno
dule bolestan, nervozan i sta sad
nisu mi bitne te izjave ni kap
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 18 dec 2014, 11:59

DANTES

Nisu Žeravicine izjave nimalo slučajne. Sjećam se njegovog gostovanja na SOS kanalu i priče kako je Partizan ulaskom u ABA ubio košarku u Srbiji.... (zaboravljajući pri tome ko je prvi od srpskih klubova ušao u to takmičenje i praktično da povratka posle toga nije bilo) ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 dec 2014, 23:26

44Bertans je napisao/la:DANTES

Nisu Žeravicine izjave nimalo slučajne. Sjećam se njegovog gostovanja na SOS kanalu i priče kako je Partizan ulaskom u ABA ubio košarku u Srbiji.... (zaboravljajući pri tome ko je prvi od srpskih klubova ušao u to takmičenje i praktično da povratka posle toga nije bilo) ;)
neinformisan star, dementan, to je sigurno čuo od nekoga... iz poštovanja na njegove godine, karijeru ne treba se uopšte osvrtati ili to uraditi na cool i simpatičan način... dule samo sebe gore čini, a time partizanu... ide na ruku onima koji ga mrze i žele da ga maknu sa scene... vjeruj mi imaće podršku grobara još, ali kad krene izostanak rezultata brzo će se priča okrenuti. navijačka ljubav je vjetar, a pamćenje prah...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 19 dec 2014, 09:24

Na mjestu nekog drugog u Pioniru bi bilo 500 ljudi umjesto 5000 što se rezultata ove godine tiče ;) Pamte Grobari uspjehe, titule, zasluge, borbu i znoj. Slažem se da povremeno Dule nepotrebno reaguje ali jednostavno takav je, u sistemu poremećenih vrijednosti jedina je opozicija. Svi ostali iz SD-a poput običnih prostitutki ćute kako nebi zaglavili u ćuzi.

P.S. Nemanja Gordić najbolji sportista Republike Srpske za 2014. godinu. :clap:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 21 dec 2014, 10:28

Došlo je vrijeme velike odluke, veliki duel u trenutku kada najveći trener takmičenja ne može pomoći savjetima na terenu. Nema veze,to je što je i Budućnost mora biti pobjeđena, za mirniji san, za titule, za Partizan.

Biće teško, ali kad to nije protiv Podgoričana. Tvrda utakmica u kojoj broj grešaka moramo svesti na minimum i konrolisati defanzivni skok. Svi koji izađu na teren moraju dati 100% sebe, jer pobjeda znači da se mi pitamo o svojoj sudbini. Vjerujem da će nam lakše biti u drugom dijelu u Morači, ali nema potrebe ići tako daleko.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 dec 2014, 18:58

Pobjeda pod moranje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 dec 2014, 20:05

Uzas, ocajno
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 dec 2014, 21:02

dule bi mogao malo manje da se bavi komentarisanjem komentara a vise da smislja akcije napada
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 dec 2014, 22:31

Hoćete uhvatit PO?
Bit će borbe
A.F.C. Bournemouth!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 dec 2014, 23:12

44Bertans je napisao/la:Došlo je vrijeme velike odluke, veliki duel u trenutku kada najveći trener takmičenja ne može pomoći savjetima na terenu. Nema veze,to je što je i Budućnost mora biti pobjeđena, za mirniji san, za titule, za Partizan.

Biće teško, ali kad to nije protiv Podgoričana. Tvrda utakmica u kojoj broj grešaka moramo svesti na minimum i konrolisati defanzivni skok. Svi koji izađu na teren moraju dati 100% sebe, jer pobjeda znači da se mi pitamo o svojoj sudbini. Vjerujem da će nam lakše biti u drugom dijelu u Morači, ali nema potrebe ići tako daleko.

slika

Omazh simbiozi i suspenzijama od strane "ovakve" ABA lige. :kafa:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 22 dec 2014, 13:55

Težak poraz i potvrda Gašićeve idiotske taktike, po ko zna koji put.
Nismo imali dovoljno raspoloženog igrača, Milutinov se kretao kao invalid, a Sale definitivno nije potpuno zaliječen. Odrazilo se na partiju. Marinković prekasno dobio priliku, Gašiću pomenem svo žensko...

Suđenje :puke: :puke: :puke: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Kako vas bre nije sramota!!!

Ništa, težak udarac u srce šampiona, dići će se šampion u inat svima. :wave:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.