Pogledat cu onda sutra, hvala.OnlyUnited je napisao/la:Ja sam platio 30 g nekih 7 KM... Dodju u sprici, a moze ti biti i do dvi-tri godine. Znaci velicine graska naneses na procesor te ravnomjerno razmazes.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pogledat cu onda sutra, hvala.OnlyUnited je napisao/la:Ja sam platio 30 g nekih 7 KM... Dodju u sprici, a moze ti biti i do dvi-tri godine. Znaci velicine graska naneses na procesor te ravnomjerno razmazes.
Ja sebi skoro uzimao u sprici od nekog momka, 2.5 KM, jos govori ako cu vise moze i po 2 marke.akisarajevo92 je napisao/la:Pogledat cu onda sutra, hvala.OnlyUnited je napisao/la:Ja sam platio 30 g nekih 7 KM... Dodju u sprici, a moze ti biti i do dvi-tri godine. Znaci velicine graska naneses na procesor te ravnomjerno razmazes.
Guglo sam,skino neki program,kad je kao poceo da otkriva sifru zablokira mi kompijuter.OnlyUnited je napisao/la:Tesko... Probaj ovim programom http://www.openwall.com/john/" onclick="window.open(this.href);return false;
Guglaj malo, nesto tipa pasword for dati fajl...
Trazi sifru, a ne program za probijanje sifre. Ukoliko je taj file postavljen na nekom forumu, postoji mogucnost da ima napisana i sifra. Probijanje nekim brute force programom je sizifov posao.juanitomaravillaa je napisao/la: Guglo sam,skino neki program,kad je kao poceo da otkriva sifru zablokira mi kompijuter.
ista situacija ljetos, ja ostavio citavu noc upaljen kompmandraX je napisao/la:Ma druze ne zamaraj se bezzze, skoro pa nemoguće vjeruj mi. Ja sam se tako peglao nekoliko dana, dok nisam sve posl'o u 3 pm. Nema šta nisam pokušao...
Takodjer u command prompt kucaj sfc/scannow te pritisni enter... Mozda tu nadje problem..Press the ‘Windows + W’ key on the keyboard.
Type troubleshooter in the search box and then press enter.
Select Troubleshooting. Click on view all and select Power.
Click next and follow the on-screen instructions.
Click on the Power Options icon,
Click on Change advanced power settings,
Select the option “Restore default settings for this plan”.
Pazi, postoji li i dalje isti problem ? Mislim da odredjeni update nije pravilno odradjen. Probaj prvo ova dva programa sto sam preporucio, a ono verbosestatus, iskljuci, tj. uradi sve isto, i postavi mu vrijednost 0.JHam je napisao/la:Sad kako sam to ubacio, kad gasim izbaci mi da gasi neki proces Hyper V virtual machine manager, i opet "ugasi" al ova lampica sto lici na jelku da kazem, opet upaljena...lijevo od baterije mi ona stoji, nezz od ceg je to :S
OnlyUnited je napisao/la:Ja sam platio 30 g nekih 7 KM... Dodju u sprici, a moze ti biti i do dvi-tri godine. Znaci velicine graska naneses na procesor te ravnomjerno razmazes.
Trenutno korisnika/ca: filip13, MaroonBjelave, RacioEmocionalan i 7 gostiju.