FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da tri miliona km moze Jedino ogradu oko stadiona I travu plus papire I dug Pajin...(to je prve tri god) prodajemo recimo jednog igraca za 5miliona km ili grupica neka od tog uzet 2miliona I napravit zgradu I tako svake tri godine pomalo...mislim da se nece iskesirat nista vise od 3 miliona u cugu..Posto prepostavljam da je amidza bacijo 3miliona € al da pola IDE u akademiju pola u klub tako da I on I mi imamo pokrice..NAMAJE spas sto je adzo najavijo kupovinu jos pet klubova srednje kvalitete pa cemo moci njima prodavat direktno igrace ...
Za varesanovica znal se jesmol ista zaradili ili je to Ono Samo za treniranje sirotinjski
Za varesanovica znal se jesmol ista zaradili ili je to Ono Samo za treniranje sirotinjski
nemaAmca007 je napisao/la:Ima u njemu jos talenta sigurno, a kad je mogao u Jagodini moze i kod nas. Jbg Benfika, Monako, nije mala stvar...
http://****.ba/vijesti/sjacate-li-se-freddyja-adua/84929" onclick="window.open(this.href);return false;
frajer je provaljen, stariji je 8 godina nego što mu stoji u pasošu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@pitar
Za Varešanovića će biti sigurno samo nešto sirotinjski, i to kad potpiše profi ugovor. :/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za Varešanovića će biti sigurno samo nešto sirotinjski, i to kad potpiše profi ugovor. :/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ide ti grijanje i navodnjavanje ispod terena, rasvjeta za bolji rast/oporavak terena, onda popratne prostorije(osnovne prvo) šta sve stoji na papiru da se uradi , da se čovjeku zamantaperodeformero je napisao/la:18 mil. je smijesno zaista, ne bih zelio da me neko pogresno shvati. I ta 3 mil. mi izgledaju premalo uzimajuci u obzir sve ono sto je dole najavljeno da se pravi, mislim da bi neki optimum mogao da bude izmedju 6-8 mil. Znam otprilike kako se krecu cijene grad. materijala jer mi je to fah, zato sam i postavio to pitanje, ne znam koliko mogu kostati travnate podloge
18 sa svim zgradama,parkingom, itd. (možda je i kupovina terena u tome)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ma pitam onako, svakako je sad dosadno pa neka se o necemu pise. Koliko sam uspio vidjeti, po medijima je bas malo informacija ponudjeno, ili mozda znate vi nesto vise koji sve to pratite malo bolje, ne znam fakat. hocu da kazem da izgradnja one glavne velike zgrade koja se pominje moze biti milion i nesto, zavisno od unutrasnjosti, ostali sadrzaj ne moze biti pretjerano skup. Cijenu travnatih povrsina ne znam, a ta pikanterija vezano za tu nekakvu rasvjetu i grijanje mi je isto tako novost ne znam gdje si to procitaoide ti grijanje i navodnjavanje ispod terena, rasvjeta za bolji rast/oporavak terena, onda popratne prostorije(osnovne prvo) šta sve stoji na papiru da se uradi , da se čovjeku zamanta
18 sa svim zgradama,parkingom, itd. (možda je i kupovina terena u tome)
planovi projekta se neće davati u javnost jer su plaćeni(tačnije određeni stručni djelovi, većina Bordo prijatelji uradili pro bono naravno), koliko sam vidio ništa slično nema na ovim prostorima tj. sa toliko detalja, tačno je da se čini jednostavnim opaliti 4 zida i krov pored terena, ali ima tu jako puno detalja i sadržaja koji se moraju uraditi prije same izgradnje objekata, sasvim sigurno kada se sve završi bit će najmoderniji kamp i tereni u BiH(uključujući Zenicu) a i šire...perodeformero je napisao/la: Ma pitam onako, svakako je sad dosadno pa neka se o necemu pise. Koliko sam uspio vidjeti, po medijima je bas malo informacija ponudjeno, ili mozda znate vi nesto vise koji sve to pratite malo bolje, ne znam fakat. hocu da kazem da izgradnja one glavne velike zgrade koja se pominje moze biti milion i nesto, zavisno od unutrasnjosti, ostali sadrzaj ne moze biti pretjerano skup. Cijenu travnatih povrsina ne znam, a ta pikanterija vezano za tu nekakvu rasvjetu i grijanje mi je isto tako novost ne znam gdje si to procitao

Nejc Pecnik, dobio raskid ugovora za zvezdom. Kod njih bio jedan od boljih...nebi nam lose dosao kad bi se mogao dovesti. Mislim da igra veznog ofanzivnog...ako se ne varam. Sad dali je skup to neznam.
- Evolution87
- Kontakt:
u zvezdi igro za 10 000eado-hz je napisao/la:Nejc Pecnik, dobio raskid ugovora za zvezdom. Kod njih bio jedan od boljih...nebi nam lose dosao kad bi se mogao dovesti. Mislim da igra veznog ofanzivnog...ako se ne varam. Sad dali je skup to neznam.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Puno brate onda...Evolution87 je napisao/la:u zvezdi igro za 10 000eado-hz je napisao/la:Nejc Pecnik, dobio raskid ugovora za zvezdom. Kod njih bio jedan od boljih...nebi nam lose dosao kad bi se mogao dovesti. Mislim da igra veznog ofanzivnog...ako se ne varam. Sad dali je skup to neznam.
Nisam bio toliko aktivan iako pratim dosta vašu temu a i sami klub Sarajevo. Može li neko da me citira i kaže ima li ikakvih novosti u vezi kluba, Stevanović, Borjan, Kelava? Neko drugi možda itd. Pozdrav 

Stevanovic otiso u Madjarsku,a za ovu dvojicu nista novo.shaman7 je napisao/la:Nisam bio toliko aktivan iako pratim dosta vašu temu a i sami klub Sarajevo. Može li neko da me citira i kaže ima li ikakvih novosti u vezi kluba, Stevanović, Borjan, Kelava? Neko drugi možda itd. Pozdrav
Sarajevo ljubavi moja.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
XXII Novogodišnji turnir u malom fudbalu "Asim Ferhatović-Hase"
UČESNICI:
Grupa "A":
FK Sarajevo, FK Željezničar. Selecija "Avaz - Sport", FK Vratnik.
Grupa "B":
MNK Stari Grad, MNK Centar, Selekcija "Max-Bet", Selekcija "Austrija".
RASPORED:
Subota, 27.12.2014.
**10h - FK Sarajevo - FK Vratnik
11h - MNK Stari Grad - MNK Centar
12h - FK Željezničar - Selekcija "Avaz - Sport"
13h - Selekcija "Max-Bet" - Selekcija "Austrija"
14h - Revijalni susret
14.45h - FK Vratnik - Selekcija "Avaz - Sport"
15.45h - MNK Stari Grad - Selekcija "Max-Bet"
16.45h - 17h - Otvaranje turnira
**17h - FK Željezničar - FK Sarajevo
18h - MNK Centar - Selekcija "Austrija"
Nedjelja, 28.12.2014.
**10h - FK Sarajevo - Selekcija "Avaz - Sport"
11h - MNK Stari Grad - Selekcija "Austrija"
12h - FK Željezničar - FK Vratnik
13h - MNK Centar - Selekcija "Max-Bet"
ZAVRŠNICA:
Utakmica za 3. mjesto - 15h
**Veterani FK Sarajevo - FK Željezničar - 16h
FINALE - 17h
Podjela pehara i priznanja - 18h
UČESNICI:
Grupa "A":
FK Sarajevo, FK Željezničar. Selecija "Avaz - Sport", FK Vratnik.
Grupa "B":
MNK Stari Grad, MNK Centar, Selekcija "Max-Bet", Selekcija "Austrija".
RASPORED:
Subota, 27.12.2014.
**10h - FK Sarajevo - FK Vratnik
11h - MNK Stari Grad - MNK Centar
12h - FK Željezničar - Selekcija "Avaz - Sport"
13h - Selekcija "Max-Bet" - Selekcija "Austrija"
14h - Revijalni susret
14.45h - FK Vratnik - Selekcija "Avaz - Sport"
15.45h - MNK Stari Grad - Selekcija "Max-Bet"
16.45h - 17h - Otvaranje turnira
**17h - FK Željezničar - FK Sarajevo
18h - MNK Centar - Selekcija "Austrija"
Nedjelja, 28.12.2014.
**10h - FK Sarajevo - Selekcija "Avaz - Sport"
11h - MNK Stari Grad - Selekcija "Austrija"
12h - FK Željezničar - FK Vratnik
13h - MNK Centar - Selekcija "Max-Bet"
ZAVRŠNICA:
Utakmica za 3. mjesto - 15h
**Veterani FK Sarajevo - FK Željezničar - 16h
FINALE - 17h
Podjela pehara i priznanja - 18h
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Prijedlog ovde za momke sa tribine i koji su u toj prici, da im nebi slao po fb bezveze jer ih vecinu ne znam licno: Da se ove godine ide organizovano na Hasetov turnir, da se objavi raji svi na hasetov, okupljanje tad i tad, raja se pozelila navijanja i siguran sam da bi se ponovo napravila ludnica, bas kao na klipu ispod. Taman u subotu u 5 sa stumfovima
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1946
shaman @ Kelava je najbliži da potpiše.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*

http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/u ... -haad/2022" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Pa nije ni Adolf Dassler odmah carstvo stvorio, neka je krenulo a to je vaznije od toga sta se kome svidja
Lik je prvi put napravio nesto ovako, a vala ima i odvratnijih po Skenderiji za iste pare

Lik je prvi put napravio nesto ovako, a vala ima i odvratnijih po Skenderiji za iste pare
Meni se svidjaju, nema sta.
Valjda ovu selekciju "Avaz Sporta" razvalimo zbog pisanja u istom.

Valjda ovu selekciju "Avaz Sporta" razvalimo zbog pisanja u istom.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
malo liče na bokserske??? nisu mi nešto iskreno, da su starke s grbom prije bi ih uzeoVanBasten je napisao/la:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/u ... -haad/2022" onclick="window.open(this.href);return false;

kad na svakakve stvari bacaam pare, halalit cu i za ovo stoju, paaa pronosat malo ebgVanBasten je napisao/la:

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Jadnimi, Kyle88, misstianopenaldo, mma_hz, mnon46, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco i 105 gostiju.