Sapce je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Sapce je napisao/la:Ne treba reagovati na ovo pismo.
Nema potrebe
Prica sad zasad zavrsena. Ako ima nesto, nek ide preko suda i cao.
Pusti **** da smrdi.
Ako selektor odluci da pozove juku nek to uradi. On ce ili doci ili nece..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne bih ja ostavio ovo nedorecenim, jer gospodin Trnocevic javno poziva KS BiH da izda saopcenje.
Ja bih na njhovom mjestu kratko saopstio da protiv Juke ne postoji nikakav disciplinski spor niti bilo kakav drugi animozitet, a o ostalim se stvarima ne bih izjasnjavao.
@Space, na sta ti aludiras, da Sportsport.ba izmislja izjave?
Ma ne bih ni to. Ignoriso bih i ćao.
Nisam mislio sad iskljucivo na ss.ba, nego uopsteno na portale i novine..
Taman je npr. Juka dostupan u svako doba da da neki komentar na neku izjavu izvicenu iz konteksta...
Jes ako sam i ja. Sve su to supljaci.
Izuzetak, dzazira, pa mozda i fejs..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Niti jedna izjava na SportSport.ba nije izmišljena, to što govoriš je apsolutna glupost, a i krajnje je uvrjedljivo. Eto, savez tuži Enesa za klevetu, Enes tuži savez, a niko ni da spomene da nekakvi novinari izmišljaju njihove izjave. Razmisli malo o onome što pišeš, ako već ne vjeruješ drugima, vjeruj zdravoj pameti.
Juka nije uvijek dostupan, ali se ponekad javi novinarima koji prate njegove igre već haman pet godina.
Molim te, objasni mi šta i kojim tekstom smo mi razjebali? jesmo li mi pisali eseje na Facebooku? Osim što se nismo apriori stavili na stranu saveza, ne mogu da dokučim u čemu smo to bili neobjektivni? U tome što smo sedam igrača opisali kao "dio reprezentativaca", umjesto "svi najvažniji igrači osim Nihada Đedovića" (što bi bilo opet krajnje uvrjedljivo za sve ostale članove ekipe, a iskreno to smatram i netačnim)... Da smo željeli biti zlonamjerni, mogli smo napisati "Svi igrači BeoBasketa u reprezentaciji BiH" i to bi bilo sasvim tačno.