Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Unofficialpage » 22 dec 2014, 16:47

nerminh74 je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:napokon jedna pametna od Haruna... Eno izjavio je kratko da ce se sa Trnocevicem popitati na sudu, a za Juku je kratko ponovio da je dobrodosao...

Bas onako kako sam se i nadao da ce uraditi...
napokon, tako je trebalo od pocetka
Gdje je to izjavio? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 dec 2014, 17:02

Sapce je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Sapce je napisao/la:Ne treba reagovati na ovo pismo.
Nema potrebe
Prica sad zasad zavrsena. Ako ima nesto, nek ide preko suda i cao.
Pusti **** da smrdi.
Ako selektor odluci da pozove juku nek to uradi. On ce ili doci ili nece..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ne bih ja ostavio ovo nedorecenim, jer gospodin Trnocevic javno poziva KS BiH da izda saopcenje.

Ja bih na njhovom mjestu kratko saopstio da protiv Juke ne postoji nikakav disciplinski spor niti bilo kakav drugi animozitet, a o ostalim se stvarima ne bih izjasnjavao.

@Space, na sta ti aludiras, da Sportsport.ba izmislja izjave?
Ma ne bih ni to. Ignoriso bih i ćao.

Nisam mislio sad iskljucivo na ss.ba, nego uopsteno na portale i novine..
Taman je npr. Juka dostupan u svako doba da da neki komentar na neku izjavu izvicenu iz konteksta...
Jes ako sam i ja. Sve su to supljaci.
Izuzetak, dzazira, pa mozda i fejs..

Niti jedna izjava na SportSport.ba nije izmišljena, to što govoriš je apsolutna glupost, a i krajnje je uvrjedljivo. Eto, savez tuži Enesa za klevetu, Enes tuži savez, a niko ni da spomene da nekakvi novinari izmišljaju njihove izjave. Razmisli malo o onome što pišeš, ako već ne vjeruješ drugima, vjeruj zdravoj pameti.

Juka nije uvijek dostupan, ali se ponekad javi novinarima koji prate njegove igre već haman pet godina.

Molim te, objasni mi šta i kojim tekstom smo mi razjebali? jesmo li mi pisali eseje na Facebooku? Osim što se nismo apriori stavili na stranu saveza, ne mogu da dokučim u čemu smo to bili neobjektivni? U tome što smo sedam igrača opisali kao "dio reprezentativaca", umjesto "svi najvažniji igrači osim Nihada Đedovića" (što bi bilo opet krajnje uvrjedljivo za sve ostale članove ekipe, a iskreno to smatram i netačnim)... Da smo željeli biti zlonamjerni, mogli smo napisati "Svi igrači BeoBasketa u reprezentaciji BiH" i to bi bilo sasvim tačno.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 22 dec 2014, 17:16

admin je napisao/la:Da smo željeli biti zlonamjerni, mogli smo napisati "Svi igrači BeoBasketa u reprezentaciji BiH" i to bi bilo sasvim tačno.
You've been served ;)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 dec 2014, 17:25

nerminh74 je napisao/la: mislim da je itekako svijestan i da bi mu više odgovaralo nego naudilo
a nama navijačima bi itekako škodilo
Ipak mislim da nije svijestan, odgovara to njemu samo kad dobije nekog kao Nurkic sto je i kojem nije vise potrebna promocija preko reprezentacije.

Ne odgovara mu ni to , sto mu ni talente koje bi mogao preko reprezentacije progurati, mogli iz saveza ignorisati.
Vec sam gore u tekstu napisao. Ovdje samo reprezentacija ispasta, a na to niko ne obraca paznju. Ni Trnovcevic, ni Harun, ni mediji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 22 dec 2014, 17:28

admin je napisao/la:
Sapce je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Ne bih ja ostavio ovo nedorecenim, jer gospodin Trnocevic javno poziva KS BiH da izda saopcenje.

Ja bih na njhovom mjestu kratko saopstio da protiv Juke ne postoji nikakav disciplinski spor niti bilo kakav drugi animozitet, a o ostalim se stvarima ne bih izjasnjavao.

@Space, na sta ti aludiras, da Sportsport.ba izmislja izjave?
Ma ne bih ni to. Ignoriso bih i ćao.

Nisam mislio sad iskljucivo na ss.ba, nego uopsteno na portale i novine..
Taman je npr. Juka dostupan u svako doba da da neki komentar na neku izjavu izvicenu iz konteksta...
Jes ako sam i ja. Sve su to supljaci.
Izuzetak, dzazira, pa mozda i fejs..

Niti jedna izjava na SportSport.ba nije izmišljena, to što govoriš je apsolutna glupost, a i krajnje je uvrjedljivo. Eto, savez tuži Enesa za klevetu, Enes tuži savez, a niko ni da spomene da nekakvi novinari izmišljaju njihove izjave. Razmisli malo o onome što pišeš, ako već ne vjeruješ drugima, vjeruj zdravoj pameti.

Juka nije uvijek dostupan, ali se ponekad javi novinarima koji prate njegove igre već haman pet godina.

Molim te, objasni mi šta i kojim tekstom smo mi razjebali? jesmo li mi pisali eseje na Facebooku? Osim što se nismo apriori stavili na stranu saveza, ne mogu da dokučim u čemu smo to bili neobjektivni? U tome što smo sedam igrača opisali kao "dio reprezentativaca", umjesto "svi najvažniji igrači osim Nihada Đedovića" (što bi bilo opet krajnje uvrjedljivo za sve ostale članove ekipe, a iskreno to smatram i netačnim)... Da smo željeli biti zlonamjerni, mogli smo napisati "Svi igrači BeoBasketa u reprezentaciji BiH" i to bi bilo sasvim tačno.
pa brate ako su svi beobasket, napisite da su. Pa cemo mi da kritikujemo savez.
Nije problem.
Kako onda to izgleda?
Nazove taj neki novinar juku i kaze mu:
'Haj procitaj na brzinu clanak na tom i tom portalu ili cak na vise njih, (posto rijetko se objavljuju izjave u cijelosti) pa nam daj izjavu, koju cemo u potpunosti prenijeti'
I onda to juka sve procita pa razmisli i onda da izjavu na to?
Sumnjam da je tako..
Da je jasno, ne poznajem niti celne ljude iz saveza niti juku, a niti bilo koga sa vaseg portala..
Samo sam navijač i to iskreni... I volio bih u francuskoj gledat nasu repku koja je kompletna i jaca nego ikad

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 22 dec 2014, 17:37

firefirefirely je napisao/la:
admin je napisao/la:Da smo željeli biti zlonamjerni, mogli smo napisati "Svi igrači BeoBasketa u reprezentaciji BiH" i to bi bilo sasvim tačno.
You've been served ;)
I Djedovic je igrac Beobasketa, tako da to ne bi bilo sasvim tacno.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 dec 2014, 19:13

Pa eto, gore djedovic ispade nebitan, nije u redu bilo staviti 'dio igraca'...

A niko ne konta u kako nezgodnu poziciju su stavljeni mediji. Mozda niste primjetili, ali ss.ba nije kontaktirao niti jednog igraca oko ove price, baš jer uvlacenje ostatka ekipe moze znacajno narusiti atmosferu. A kad stigne ovako pismo, hajde neobjavi ga, odmah si neprihatelj reprezentacije (kad objavis, opet ne valja).

A pravo pitanje je ko je organizovao zajednicko pismo koje zaista moze narusiti hemiju. Ko je to spreman rizikovati hemiju da bi podebljao poziciju sekretara u ovom sukobu? Mediji nisu. Ja iskreno sumnjam da iza svega stoje igraci, da su oni u jeku svojih sezona sjedili, diskutovali šta treba uraditi, pa odlucili da se petljaju. Možda griješim, ali to su profesionalci, momci koji se bave sportom, ne politikom i pismima...

jedino rješenje je da stavimo minimalnu cijenu objave takvih pisama, pa ćemo barem znati ko je platio fakturu...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 dec 2014, 19:58

"Isključivi krivac za sva dešavanja je Nurkićev menadžer i ne želim da dozvolim da nam jedan menadžer drži moralne pridike i priča da smo lopovi. Oni koji ne igraju za BiH, ne vole je, pa nismo mi ovce. Iza svega ovoga stoji režirana priča Enesa Trnovčevića, a dokaz je slučaj sa Omićem kada je optužio Mateja Avanza da je uzeo 300.000 eura i da Omić neće doći u reprezentaciju dok je Avanz direktor," kaže Mahmutović.

istu foru je Enes pokušao prodati slovenačkom košarkaškom savezu i njihovoj javnosti.

samo treba zamjeniti slijedece pojmove:
KS Slovenije - KS BiH
Omić - Nurkić
Avanz - Mahmutović

samo što su slovenci pametniji od bosanaca, pa nisu popušili tu pricu....ni njihov KS, a ni njihova javnost

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 dec 2014, 20:15

Treba malo spustiti lopticu ovdje i da se i jedni i drugi dogovore privatno, u oka, bez novinara koji u nasoj drzavi vaze kao pljuvaci svega sto valja. A ne svaku jutro na sabahu da citamo sta je u pismu danas rekao Juka, sta njegov menadzer, sta Harun itd. Ovi Facebook ratovi samo soljevaju ulje na vatru. Ne branim Juku (iako smatram da je najmanji krivac a kriv je zato sto je dobri Bosnjo i naivcina koja ne vidi dalje od nosa) ali Harun je dovoljno ozbiljan covjek i odrastao (bar sam tako mislio) da nasjeda na ove Facebook ratove. Ako sta imas za reci, reci mu preko telefona a ne Facebook gdje svaki mamlaz moze vidjeti sta pises. Jukin menadzer je prica za sebe. Obicni pokvarenjak koji samo gleda svoje dupe i svoj interes. Boli njega neka stvar i za Juku i za Bosnu, a ponajmanje za reprezentaciju iste.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 dec 2014, 20:19

soccerfan je napisao/la:Treba malo spustiti lopticu ovdje i da se i jedni i drugi dogovore privatno, u oka, bez novinara koji u nasoj drzavi vaze kao pljuvaci svega sto valja. A ne svaku jutro na sabahu da citamo sta je u pismu danas rekao Juka, sta njegov menadzer, sta Harun itd. Ovi Facebook ratovi samo soljevaju ulje na vatru. Ne branim Juku (iako smatram da je najmanji krivac a kriv je zato sto je dobri Bosnjo i naivcina koja ne vidi dalje od nosa) ali Harun je dovoljno ozbiljan covjek i odrastao (bar sam tako mislio) da nasjeda na ove Facebook ratove. Ako sta imas za reci, reci mu preko telefona a ne Facebook gdje svaki mamlaz moze vidjeti sta pises. Jukin menadzer je prica za sebe. Obicni pokvarenjak koji samo gleda svoje dupe i svoj interes. Boli njega neka stvar i za Juku i za Bosnu, a ponajmanje za reprezentaciju iste.
pa Mahmutović je vec najavio da ce se menadžerom Enesom odsad pricati samo na sudu ;) jer ih je ovaj javno oklevetao nazvavši ih lopovima i privatnim savezom.

nema više Facebooka :nene:

Mahmutović: Nurkić je dobrodošao, tužba protiv Trnovčevića
http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... ica/148160" onclick="window.open(this.href);return false;

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 22 dec 2014, 20:30

let3 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Treba malo spustiti lopticu ovdje i da se i jedni i drugi dogovore privatno, u oka, bez novinara koji u nasoj drzavi vaze kao pljuvaci svega sto valja. A ne svaku jutro na sabahu da citamo sta je u pismu danas rekao Juka, sta njegov menadzer, sta Harun itd. Ovi Facebook ratovi samo soljevaju ulje na vatru. Ne branim Juku (iako smatram da je najmanji krivac a kriv je zato sto je dobri Bosnjo i naivcina koja ne vidi dalje od nosa) ali Harun je dovoljno ozbiljan covjek i odrastao (bar sam tako mislio) da nasjeda na ove Facebook ratove. Ako sta imas za reci, reci mu preko telefona a ne Facebook gdje svaki mamlaz moze vidjeti sta pises. Jukin menadzer je prica za sebe. Obicni pokvarenjak koji samo gleda svoje dupe i svoj interes. Boli njega neka stvar i za Juku i za Bosnu, a ponajmanje za reprezentaciju iste.
pa Mahmutović je vec najavio da ce se menadžerom Enesom odsad pricati samo na sudu ;) jer ih je ovaj javno oklevetao nazvavši ih lopovima i privatnim savezom.

nema više Facebooka :nene:

Mahmutović: Nurkić je dobrodošao, tužba protiv Trnovčevića
http://sportsport.ba/bh_kosarka/mahmuto ... ica/148160" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa et lijepo je da je doso na tobe. Mislim da je Jusuf jako bitan igrac i da se trebamo potruditi i napraviti sve da zaigra za nas. Medutim ako pocne postavljati neke svoje uslove i pocne kvariti hemiju u timu, halali sine al jedini nisi. Sretno ti bilo. :salut: :salut: Iako, moje skromno misljenje je da ce se ovo sve dobro zavrsiti i da ce Juka nositi dres BiH. Zivim u Denver i isao sam i na par tekmi gdje je i Juka igrao i decko zaista dobro igra. Kad sam ga gledao da uci fatihu na parketu prije tekme, meni srce ko Bosna. Bice ovo dobro ako Bog da. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 dec 2014, 00:51

Idemoo Jukaaaaaaaa :opaopa: :bih:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 23 dec 2014, 00:56

Ima li neki dobar link?

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 23 dec 2014, 00:59

Ramirez5 je napisao/la:Ima li neki dobar link?
http://brfutebol.org/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.hot.ee/strompl/?channel=strompl2" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: armin, dana/u 23 dec 2014, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 dec 2014, 00:59

http://www.ifeed2all.eu/watch/308323/4/ ... ggets.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje mi je slika super ;)

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 dec 2014, 01:00

Sretno Jusufe veceras,samo igraj i ne obracaj paznju na izdajnike.Molit ce oni tebe da se vratis,jer si vrijedan moljakanja :mrgreen:

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 23 dec 2014, 01:06

autogol je napisao/la:Sretno Jusufe veceras,samo igraj i ne obracaj paznju na izdajnike.Molit ce oni tebe da se vratis,jer si vrijedan moljakanja :mrgreen:
Imam neki filing da bi ovo mogla biti njegova najbolja partija u NBA :D

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 23 dec 2014, 01:14

Nasa zastava na tribinama :D :D :D

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 23 dec 2014, 01:25

Bice minutaaa :D :D mozgov mora na sivanje

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.