naravno, do ta doba moram da se javim ribi sa kućnogedotm87 je napisao/la:da moze covjek u grad, mozda je izlaz do 10...Seyo_TM je napisao/la:Sto bi ranije? Ima negdje poetsko vece poslije?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
naravno, do ta doba moram da se javim ribi sa kućnogedotm87 je napisao/la:da moze covjek u grad, mozda je izlaz do 10...Seyo_TM je napisao/la:Sto bi ranije? Ima negdje poetsko vece poslije?
[youtube][/youtube]emchoz je napisao/la:naravno, do ta doba moram da se javim ribi sa kućnogedotm87 je napisao/la:da moze covjek u grad, mozda je izlaz do 10...Seyo_TM je napisao/la:Sto bi ranije? Ima negdje poetsko vece poslije?
Stole iz Bora je napisao/la:Na danasnjem treningu, poslije pocetnog trcanja, pucanja i zagrijavanja, krenuli su sa nekom utakmicom na pola terena. Standardno za Amara i njegove treninge. Podjelio ih je u dvije grupe i to prvih 11 (najvjerovatnije) i ostali. Prvotimcima je drzao predavanje nekih 15 minuta a onda su krenuli sa tom utakmicom, tj. uigravanjem napada. Nekako mi se u tih 15 minuta onaj drugi tim, ako ga tako mogu nazvati, cinio puno boljim i konkretnijim. Nakon nekih 15 minuta ih je malo izmjesao i onda su tek "prvotimci" dali go. Nisam dugo nakon toga ostao jer sin vise nije mogao izdrzati.
"Prvotimci": Sehic, Mesic, Kerla, Bajic, Radovanovic, Culum, Bekric, H. Beslija, M. Beslija, Bucan i Popovic.
"Rezerve": Radosevic, Mulalic, Bogicevic, Faric, Visca, Stanic, Spahic, Simic, Kovacevic, Rovcanin i Selimovic (ili Svraka, nisam dobro vidio).
nemas pojma kolko si se osevapioBiHSoccer je napisao/la:Prenos utakmice ko prati online:
3/27/2010
Željezničar - Slavija
http://www.justin.tv/juzni25
Seyo_TM je napisao/la:usikavanje je vrlo vazan segment sutrasnjeg dana
malo prije postavili ja bio i postavljo hahahha nemoj bit smjesanLiMvOtElJoZe je napisao/la:Sad mi jaran javlja da je na grbavici bila dojava o bombi na zapadnoj tribini :S
Znal neko vise o ovome ?
možda misle na petardu koju cemo veceras slaviji uvaliti...LiMvOtElJoZe je napisao/la:Sad mi jaran javlja da je na grbavici bila dojava o bombi na zapadnoj tribini :S
Znal neko vise o ovome ?
nemoze sigurnijehordas77 je napisao/la:Može li mi ko reć kakve su šanse da LJOŽE dobije igro sam 1 na kladari
fenomeenalnehordas77 je napisao/la:Može li mi ko reć kakve su šanse da LJOŽE dobije igro sam 1 na kladari
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:fenomeenalnehordas77 je napisao/la:Može li mi ko reć kakve su šanse da LJOŽE dobije igro sam 1 na kladari
zaokruzi da si prosaohordas77 je napisao/la:Može li mi ko reć kakve su šanse da LJOŽE dobije igro sam 1 na kladari
hocemo hocemo aBd zaokruzi taj par odma sadhordas77 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:fenomeenalnehordas77 je napisao/la:Može li mi ko reć kakve su šanse da LJOŽE dobije igro sam 1 na kladari
HVALA![]()
![]()
![]()
SRETNO UBIJTE IHHHHHHHHH
povuci to za lazulottdogg je napisao/la:opet kisa veceras i opet ce sjever biti ispunjen onim "suhim" navijacima![]()
![]()
nadam se da ce rovcanin zaigrat jer vidi se da momak ima silnu zelju da se dokaze i garant ce dati sve od sebe da zabije ukoliko dobije priliku , meni je popovic vise igrac koji u napadu moze uraditi ness kad igramo sa dva napadaca neg on onako sam.bilo kakva pobjeda pa i ona minimalna bi bila odlicna , samo me strah da navijaci ne budu ocekivali barcu koja ce natrpat 5 komada , pa onda pocnu vrsiti bespotreban pritisak sa tribina svojim dobacivanjima
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.