Ne bi trebali ovo ispustiti, iako ako se bude igralo ovako defanzivno do kraja Napoli će zabiti gol, iako da se malo više stisne lako bi zabili još jedna-dva gola, jer ova njihova odbrana je više nego nesigurna.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Nekako mi djeluje kao da su već na odmoru, jedino Vidal pokazuje znakove života, iako je imao par grešaka, počeo je klizati kao prije izgleda da polako prelazi to barijeru u glavi
Ne bi trebali ovo ispustiti, iako ako se bude igralo ovako defanzivno do kraja Napoli će zabiti gol, iako da se malo više stisne lako bi zabili još jedna-dva gola, jer ova njihova odbrana je više nego nesigurna.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Juventus F.C.
Djelomicno zadovoljan. Dio utakmice igramo ok, a onda dio nas nema.
Svaka nasa ozbiljnija akcija je bila dobra prilika, pogotovo preko Teveza gdje smo mogli zabiti jos jedan, ali i nazad rizikujemo previse.
Bonnuci jednostavno sa ovakvim manjkom agresivnosti nikada nece biti ni blizu klasnog stopera, u prvom koraku ispada, bez ikakve agresive na primaoca lopte.
Pogba tanak, previse forsira neki potez kada je puno produktivnije ici na nesto jednostavno, Vidal i Pirlo isto tako poklonili 2 rizicne lopte.
Llorente standardno, jedno dobro spustanje lopte i ostatak nevidljiv, Licht i centriranje vec ispricano. Evra dobar.
Protivnik igra kako sam i ocekivao, 4 ofanzivna igraca i nije ih lahko sve zaustaviti.
Mislim da je Hamsik igrao rukom kod one stative.
Suma sumarum, nelose, ali moze puno bolje, treba neka izmjena, prije svega Pereyra i Morata u nekoj 60-toj minuti.
Svaka nasa ozbiljnija akcija je bila dobra prilika, pogotovo preko Teveza gdje smo mogli zabiti jos jedan, ali i nazad rizikujemo previse.
Bonnuci jednostavno sa ovakvim manjkom agresivnosti nikada nece biti ni blizu klasnog stopera, u prvom koraku ispada, bez ikakve agresive na primaoca lopte.
Pogba tanak, previse forsira neki potez kada je puno produktivnije ici na nesto jednostavno, Vidal i Pirlo isto tako poklonili 2 rizicne lopte.
Llorente standardno, jedno dobro spustanje lopte i ostatak nevidljiv, Licht i centriranje vec ispricano. Evra dobar.
Protivnik igra kako sam i ocekivao, 4 ofanzivna igraca i nije ih lahko sve zaustaviti.
Mislim da je Hamsik igrao rukom kod one stative.
Suma sumarum, nelose, ali moze puno bolje, treba neka izmjena, prije svega Pereyra i Morata u nekoj 60-toj minuti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma oni su vec na pauzi, u glavama odmaraju.
Pereyra i Morata unutra da malo osvjezimo ekipu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pereyra i Morata unutra da malo osvjezimo ekipu.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kad tad ga primamo. Nevjerovatno kakav odvratan mentalitet. 
- HeavensWonder
- Kontakt:
Llorente OUT, Morata IN. Može isto i sa Marchisiom i Comanom. Potrebno je svježine jer ovi sad izgledaju kao oni igrači Cagliarija u četvrtak, 60ta minuta, polumrtvi !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus F.C.
Vidal i Pirlo ocajni.
Apsolutno se slazem Strancem.
Ne mogu vise da hodaju.
Izmjene pod hitno.
Llorente vise ne smije biti starter izmedju ostalog.
Apsolutno se slazem Strancem.
Ne mogu vise da hodaju.
Izmjene pod hitno.
Llorente vise ne smije biti starter izmedju ostalog.
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa mjenjaj nešto mamu ti **** ratardiranu, dere se ko debil sa strane, ne mogu da se sastave. 
Pa opet petom igraj mamu ti **** retardiranu.
Juventus F.C.
Potpuno zasluzeno.
Odbrana uzasna, Chiellini ne cuva jedinog covjeka, Bonnuci pluta negdje.
Odbrana uzasna, Chiellini ne cuva jedinog covjeka, Bonnuci pluta negdje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Iz utakmice u utakmicu sve gora i gora igra.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- masteRofPoker
- Kontakt:
Koja glupost od takmicenja i od utakmice?
Zasto mi ovo uopste igramo? Glupost i to zesca. Slomilili se
da prodemo grupu u LP i da bude na prvoj poziciji u Seria A prije pauze i sada moramo opet putovati milijardu kilometara da igramo ovu glupost!!!
I jos se vi nasli komentarisati nesto protiv njih, pa ne igra se ljudima, ne bi se nikome normalnom igralo.
Trebalo je izvesti B tim plus primaveru.
Zasto mi ovo uopste igramo? Glupost i to zesca. Slomilili se
da prodemo grupu u LP i da bude na prvoj poziciji u Seria A prije pauze i sada moramo opet putovati milijardu kilometara da igramo ovu glupost!!!
I jos se vi nasli komentarisati nesto protiv njih, pa ne igra se ljudima, ne bi se nikome normalnom igralo.
Trebalo je izvesti B tim plus primaveru.
samo vas Morata od €20 mln može spasit' 
Juventus F.C.
Llorente mora igrati 90 minuta, kao da mu je Max nesto u rodu. 
Nevjerovatno da frajer ne vidi pad u igri koji traje od 20te minute i ne mijenja nista.
Mertens ulazi i zabija.
Nevjerovatno da frajer ne vidi pad u igri koji traje od 20te minute i ne mijenja nista.
Mertens ulazi i zabija.
#MaxOUT
#MaxOUT
Da je Conte tu,igrači bi trčali kao ludi,s druge strane dobro znate kakvu spremu su imali igrači Milana imali dok je ovaj amater bio na klupi.
Lik je nula od trenera i samo individualci vuku ovaj Juventus,kao onomad Ibra što je vukao Milan.Nikakav plan i sistem Allegri nema.
Lik je nula od trenera i samo individualci vuku ovaj Juventus,kao onomad Ibra što je vukao Milan.Nikakav plan i sistem Allegri nema.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
treba tebe za trenera, kad već sve znaš 
Kakva priprema i postavka utakmice.
Nikad od ovog gmaza ozbiljnog trenera.
Nešto na moj račun tebra?Chinaglia je napisao/la:treba tebe za trenera, kad već sve znaš
@francobaresi
- masteRofPoker
- Kontakt:
Svaka cast, doktorirao si ovaj pasus. Ustao sam i aplaudiram ti, toliko inteligencije na jednomAgentttB je napisao/la:Da je Conte tu,igrači bi trčali kao ludi,s druge strane dobro znate kakvu spremu su imali igrači Milana imali dok je ovaj amater bio na klupi.
mjestu. Jeste eto, nespremna ekipa je prosla grupu LP i prva je u Seria A, bravo decko.
jeste, ne pametujAgentttB je napisao/la:Nešto na moj račun tebra?Chinaglia je napisao/la:treba tebe za trenera, kad već sve znaš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.