Muzika - Arhiva postova
Moderator/ica: insider
Re: Muzika
Ženetina
[youtube][/youtube]
Svrš
Svrš
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BlueBosnian
- Kontakt:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U posljednje vrijeme sve ih se vise proziva,sa pravom naravno.rio_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
dosli su nam dojce , dojce
placaju nas masnom lovom
da kukamo za prosek , prosek
Trista dana ove godine
radimo turneju , ...eju
budjavoj smo studenjavi
rovarili po dzepu , ...epu
Pricacemo o sistemu
pevacemo k'o slavuji
recicemo drzava ne radi
sve to sto niste znali
Izvestaje pisacemo
o narodu bez para i srece
keshovinom lozimo kamine
mazimo vam usi magarece
Tesko je u Bosni i u Srbiji
tesko je u Hrvatskoj i Sloveniji
tesko je u Makedoniji
u Crnoj Gori tesko je
a to niste znali
Posteni smo ska-rodnjaci
malo rege malo narodnjaci
odvojite od uzine
da nam se pridruzite
najveci papci na sceni.
Pa moraju ih prozivati kad su im pjesme price u prazno.
Kad su tek poceli bili su neko osvjezenje i oni koji kao dizu narod no onda su se uhljebili i poceli samo pjevati kako je tesko narodu bez neke snazne poruke.
No et pjesme su im nekako pjevne pa ih i narod slusa. Mislim i ja ih tu i tamo poslusam jer su im pjesme pjevne al kad malo promislis o tekstovima sve je to poprilicno plitko za neku grupu koja se kao bori protiv vlade. Na Dubiozu, misllim.
Kad su tek poceli bili su neko osvjezenje i oni koji kao dizu narod no onda su se uhljebili i poceli samo pjevati kako je tesko narodu bez neke snazne poruke.
No et pjesme su im nekako pjevne pa ih i narod slusa. Mislim i ja ih tu i tamo poslusam jer su im pjesme pjevne al kad malo promislis o tekstovima sve je to poprilicno plitko za neku grupu koja se kao bori protiv vlade. Na Dubiozu, misllim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Muzika
Dubioza s početka i ova sada su 2 svijeta. Smeće. Ne slušam taj komercijala shit 
A znaš sto su pjevljivi ? Zato sto u svakoj pjesmi imaju taj balkanski šund zvuk. To samo slušaju latentni cobani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A znaš sto su pjevljivi ? Zato sto u svakoj pjesmi imaju taj balkanski šund zvuk. To samo slušaju latentni cobani
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Meni je njihovo najvece ostvarenje Firma Illegal a sve ovo novo je pa 90% losije od te pjesme.
A pjevni su zbog rime i onako lako udju u usi i onda pjevaju u prazno.
Ali da, pocetak grupe i ovo sad su razlika nebo i zemlja.
A pjevni su zbog rime i onako lako udju u usi i onda pjevaju u prazno.
Ali da, pocetak grupe i ovo sad su razlika nebo i zemlja.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Dubioza s početka i ova sada su 2 svijeta. Smeće. Ne slušam taj komercijala shit
Likovi koje je stid otic na narodnjake jer su previse "urbani" pa onda to svoje zadovoljstvo pronalaze u pjesmama dubioze.
Idite ljudi na narodnjake sto se mucite.
Ionako su narodnjaci mainstream danas,dok su svi ostali zanrovi **** underground.
Mene bi bilo stid propovjedat ovo sto propovjeda dubioza,i onda doc na koncert i napalatit 10+ maraka istoj toj raji koja ih slusa i kojima je marka ko tepsija.**** licemjeri.
Pišam ih.
Meni se od početka djelovali licemjerno
Ja ionako imam čudan ukus za muziku, al dubiozu nikad nisam volio. Nema tu jake poruke u njihovim pjesmama, kao što već vi prethodno rekoste. Onako, pjesme se ubile za naš narod, malo zadovolje svoje sitne duše i nastave dalje bespoličarit' svaki dan.
A što se tiče muzike, sevdah pa onda sve ostalo
Ja ionako imam čudan ukus za muziku, al dubiozu nikad nisam volio. Nema tu jake poruke u njihovim pjesmama, kao što već vi prethodno rekoste. Onako, pjesme se ubile za naš narod, malo zadovolje svoje sitne duše i nastave dalje bespoličarit' svaki dan.
A što se tiče muzike, sevdah pa onda sve ostalo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Muzika
@Dzoni i @topnik1 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Did they get you to trade
your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
Did you exchange
a walk on part in the war
for a lead role in a cage?
Teško da postoji nešto bolje!
your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
Did you exchange
a walk on part in the war
for a lead role in a cage?
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 13 gostiju.