nisam gledo produzetke...bistrikboy je napisao/la:Sinoc vala ih je Bayern ubio trkom,sad jel' to slucajnost ili ne,ne znam,ali Bayern je u produzecima nadigrao S04...Hamo je napisao/la:i smijesno mi je to za fizicku spremnost pa ako iko ima fizicku spremnost to je S 04 i to daleko najjacu...geronimo je napisao/la:schalke je skupo prodao svoju kozu. odlucila je veca fizicka spremnost bayerna, za divno cudo.
igra schalkea je procitana, samo sto se tome slabo koja ekipa moze suprostaviti. naravno, osim nekih![]()
teren je stvarno bio los, osim u "golmanovom dijelu".
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- sarajlija89
- Kontakt:
nedostatak kvalitetnih izmjena uradio je svoje
sigurno je da je bayern mnogo kvalitetnija ekipa al bgm schalke to zna nadomjestit borbenoscu i zalaganjem....al dzaba..jos jednom ponavljam..ova ekipa moze i do titule cak al to bi bilo ogromno iznenadjenje..mozda i najvece....wolsburg je prosle godine uzeo titulu,bio je iznenadjenje ali ta ekipa je imala par sjajnih igraca...s druge strane....treba bit realan..pa pogledat schalke...bar 5 ekipa je jace po imenima tamo ako ne i vise.......ovo je cudo kako schalke drzi prikljucak,jos ako osvoje...senzacija nevidjena.....
drugo poluvrijeme,bar onaj pocetak dobro je djelovo..i mislim da kada bi ponovili tu igru ...bar 60 minuta da igraju onako ili jedno poluvrijeme u prvenstvenom mecu sa bayernom da mozemo dobit.....bice tu jos svasta

drugo poluvrijeme,bar onaj pocetak dobro je djelovo..i mislim da kada bi ponovili tu igru ...bar 60 minuta da igraju onako ili jedno poluvrijeme u prvenstvenom mecu sa bayernom da mozemo dobit.....bice tu jos svasta
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pokazali smo kvalitet, te da smo bolji od Schalke-a. Vama je i polufinale uspjeh bio. Ko bi to rekao na početku sezone da ćete sa takvim igračkim kadrom ovako dobri biti.
E jbg ako to tebi moram objasnjavati. Nisam rekao da je Bayern fizicki jaca ekipa, ono u smislu da citavu sezonu dominiraju sa tim kvalitetama. Schalke je, po meni, najjaci po tom pitanju. Osjeti se Felixova ruka na svakom koraku, ali je Schalke najvise pokazivao pred kraj utakmice, kada se protivnici umore, oni igraju kao navijeni.Zdena04 je napisao/la: Ne znam na osnovu čega dolaziš do zaključka da Bayern ima veću fizičku spremnost?
Ja sam sinoć vidio dvije loše ekipe na terenu. Bayern nije imao nikakvu ideju u igri osim što su nekad uputili dugu loptu ka Robbenu.
Sinoc je S04 i u tom segmentu igre bio inferioran.
...za divno cudo.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa dobro, primili su pogodak pa se dođe do tog zaključka. Problem je bio taj, što su dopustili Bayernu 80% vremena da oni kreiraju igru a da sami k'o levati trče za loptom i igračima. Jbg, morao je Rafinha zasrati pred ovu utakmicu pa ga Quälix kazni. Da je on igrao, bilo bi pune više impulsa u napad za Knappen.geronimo je napisao/la:E jbg ako to tebi moram objasnjavati. Nisam rekao da je Bayern fizicki jaca ekipa, ono u smislu da citavu sezonu dominiraju sa tim kvalitetama. Schalke je, po meni, najjaci po tom pitanju. Osjeti se Felixova ruka na svakom koraku, ali je Schalke najvise pokazivao pred kraj utakmice, kada se protivnici umore, oni igraju kao navijeni.Zdena04 je napisao/la: Ne znam na osnovu čega dolaziš do zaključka da Bayern ima veću fizičku spremnost?
Ja sam sinoć vidio dvije loše ekipe na terenu. Bayern nije imao nikakvu ideju u igri osim što su nekad uputili dugu loptu ka Robbenu.
Sinoc je S04 i u tom segmentu igre bio inferioran.
...za divno cudo.
Bil Hajr.
Šteta zbog ispadanja u kupu. Sada se samo skoncentrirati na prvenstvo, gdje treba pobijedit Bayerna kući ali prije toga i Bayera. Fale Schalkeu 2-3 igrača, recimo jedan jaki veznjak tipa Misimović i napadač recimo Cacau
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Evo čitam neke moguće transfere na ljeto. Među najzvučnijim imenima su i naši Neuer, Rafinha i Höwedes. Naravno, radi se o mogućim pojačanjima klubova iz BL. Neki fotumaši "stručnjaci" tvrde da je Schalke ekipa na nivou naše lige pa interesuje zašto su naši igrači onda toliko traženi?
e sada si me prepo najvise za Neuera kolike su šanse da on ostane ako se prica da ce iciZdena04 je napisao/la:Evo čitam neke moguće transfere na ljeto. Među najzvučnijim imenima su i naši Neuer, Rafinha i Höwedes. Naravno, radi se o mogućim pojačanjima klubova iz BL. Neki fotumaši "stručnjaci" tvrde da je Schalke ekipa na nivou naše lige pa interesuje zašto su naši igrači onda toliko traženi?
Howedes u HSV , ako ode Boateng. Ipak , financijski je HSV daleko ispred Schalkea.
Sportska perspektiva je u S04 veća nego u HSV. Btw, ko bi to otišao od Magath-a do Labbadije?Neutral je napisao/la:Howedes u HSV , ako ode Boateng. Ipak , financijski je HSV daleko ispred Schalkea.
Živimo u dobu u kojem je nažalost novac veoma bitan, ustvari za mnoge jedino za što znaju. Nažalost je tako, tako da pomoću novca se određuju neke stvari. Nema sada veze gdje je šta, nego ko ima više love da dovedu boljeg igrača. Mislim da je Hamburg financijski dosta bolje stoji od Schalke-a, tako da mogu recimo dovesti ovoga Howedesa ako im ode Boateng. No, u gradu zvanom Gelsenkirchen je trenutno sve lijepo. Na tabeli su dosta dobri, iako to skoro niko nije očekivao, i odlazak u Ligu prvaka bi im bio financijska inekcija, tako da bi sigurno zadržale najbolje igrače, osim golmana koji će ako Bog da u Bayern. 
Nisam znao da među forumašima imamo i nekoga ko ima uvid u finansijsku sliku klubova iz BL. Svaka čast Neutral.
Mene baš zanima tvoj stav o interesovanju Bayerna za Rafinhu i Neuera. Ti si jednom napisao da je Schalke momčad na nivou naše lige. Zašto je onda Bayern zainteresovan za te igrače? U kojem to oni pravcu idu?
Mene baš zanima tvoj stav o interesovanju Bayerna za Rafinhu i Neuera. Ti si jednom napisao da je Schalke momčad na nivou naše lige. Zašto je onda Bayern zainteresovan za te igrače? U kojem to oni pravcu idu?
Kad sam to ja napisao da je Schalke na nivou naše lige
Mislim da si me zamjenio sa nekim.
Čitajući medije , naravno Njemačke, lahko je zaključiti ko je u dugovima, i ko je primoren da prodaje svoje zvijezde. No , pozicija na tabeli, te moguće učešće u Ligi prvaka vraćaju nadu Plavima. Ne sjećam se da sam to ja napisoa nekad.
Hamburg godinama evo dobro posluje, i logičkim razmišljanjem sam došao do tog zaključka.
Edit: Mislio sam na Schalke na na Bayern
Čitajući medije , naravno Njemačke, lahko je zaključiti ko je u dugovima, i ko je primoren da prodaje svoje zvijezde. No , pozicija na tabeli, te moguće učešće u Ligi prvaka vraćaju nadu Plavima. Ne sjećam se da sam to ja napisoa nekad.
Hamburg godinama evo dobro posluje, i logičkim razmišljanjem sam došao do tog zaključka.
Edit: Mislio sam na Schalke na na Bayern
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 mar 2010, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
procitaj malo bolje sta je napisao;)Neutral je napisao/la:Kad sam to ja napisao da je Bayern na nivou naše lige![]()
![]()
![]()
zasto ljudi moraju navijati za tako neke velikane a kada navijas za osrednji klub svi ti se smiju i u Njemackoj im niko nevalja osim Bayerna ostali su im smijesni i nisu dostojni nicemu...ljudi IDIOTI...
Jbg, tako ti je to Hamo. Živimo u ovakvoj državi gdje nema puno uspjeha i glamura. Ljudi to moraju nekako kompenzirati pa navijaju za najjače klubove. Isto ti je to sa ovim sapunicama koje naš narod masovno prati. Ljudi to najviše gledaju upravo zbog tog nekog bogatstva koji se tu pokazuje.
Da se vratimo na temu, pred nama je danas jedna teška utakmica. Apotekari kod kuće još nisu pobijedili no dabas će, najvjerovatnije, igrati bez Kiesslinga. Mislim da je današnja utakmica pravi test za našu ekipu.
Da se vratimo na temu, pred nama je danas jedna teška utakmica. Apotekari kod kuće još nisu pobijedili no dabas će, najvjerovatnije, igrati bez Kiesslinga. Mislim da je današnja utakmica pravi test za našu ekipu.
ma sada mi je S 04 još draži...pobjedit ćemo danasZdena04 je napisao/la:Jbg, tako ti je to Hamo. Živimo u ovakvoj državi gdje nema puno uspjeha i glamura. Ljudi to moraju nekako kompenzirati pa navijaju za najjače klubove. Isto ti je to sa ovim sapunicama koje naš narod masovno prati. Ljudi to najviše gledaju upravo zbog tog nekog bogatstva koji se tu pokazuje.![]()
Pročitao sam ja šta je napisao, samo što sam umjesto Schalke napisao Bayern. Neka nađe post gdje sam to ja napisao da je Schalke na nivou naše lige. Hvala.
Nemoj bolan lagati.Neutral je napisao/la:Pročitao sam ja šta je napisao, samo što sam umjesto Schalke napisao Bayern. Neka nađe post gdje sam to ja napisao da je Schalke na nivou naše lige. Hvala.
Bilo je još komentara ovog tipa ali mi se sad ne traži. Jesi li zadovoljan?Neutral je napisao/la:Jesu se svezali onoga napadača iz Arsenala što promašuje gore od Gomeza, lol.
Danke Ruud.
Bravo Bayern vodi Schalke sa ekipom koja je po vrijednosti i klasi ispod naše. To je to kada imaš normalnog trenera.
Sistem marseljeza
,inace ruku na srce ostala vecina bayernovaca je vrlo realna u dobrim i losim susretima.
Kritikama i pohvalama tako da se tu nema sta prigovoriti.
Pojedinaca vazda bilo.
Samo jedno je sigurno bez ovog trenera Schalke bi se sad sa Hofenhaimom i Vukovima borio zasto bolju poziciju.
P.S U lazi su kratke noge

Kritikama i pohvalama tako da se tu nema sta prigovoriti.
Pojedinaca vazda bilo.
Samo jedno je sigurno bez ovog trenera Schalke bi se sad sa Hofenhaimom i Vukovima borio zasto bolju poziciju.
P.S U lazi su kratke noge
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.