Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Susic to nije mogao uciniti, jer je zivot skup u Parizu
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bolje gledat psg nego ici tamo po poljskoj i njemackoj gledati potencijalne reprezentativce m, e srrni safete dokle si nas doveo
Slazem se sa tobom. Ja sam ga podrzavao do Nigerije i tu je za mene zavrsio (mada je i ranije bilo naznaka da ne ide bas sve najbolje ali nekkao smo se drzali). Ali sta je taj covjek uspio napraviti i uraditi od Nigerije ovamo, nebi neko ko u zivotu nikad loptu vidio, a kamoli sutno nije. Znaci maksimalno se zado da sve upropasti. Vjerovatno nesvjesno al to vise nije vazno. Meni se svida kod Mese ova ogromna zelja, vidi se i da je covjek radnik. Dal je to ljubav prema domovini, sta li, al dok radi niko ga nece ni pitati. Mesa ce imati pune ruke posla al stvarno mislim da on moze sve lijepo posloziti i bar nas vratiti na pravi put, ako nista. Trenutno se nalazimo u Tunguziji da prostis.edoo3 je napisao/la:Šta je nama Sušić radio,to je nevjerovatno.soccerfan je napisao/la:Kako procitah negdje na Faceu, Mesa je vec poceo raditi. Naime juce ili kad je vec igrao, je isao da gleda Mujdzu i njegov Freiburg. Iskreno se nadam da je istina, jer to bi znacilo da je u tome vec napravio vise od Safeta.
Doveo nas do toga da se mi sada radujemo kada vidimo da selektor obavlja stvari i obaveze koje rade svi selektori na kugli zemaljskoj.Nesto sto se u svim zemljama podrazumijeva kao selektorska dužnost i obaveza kod nas je duži vremenski period predstavljalo nesto nedostižno.Bogu hvala dočekasmo da se to promjeni.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sa tim sa mislio da ispadne iz konkurencije za reprezentaciju. Jer nemozemo imati toliko veznjaka kao kod Papeta. Ili Stilic ili TSS ili Prcic jedan od ovih igraca je visak. Posebno jer dolazi i Vranic. Ovo je vjerovatno zadnja prilika za Stilica da pokaze sta zna dok ne zaigra Vrancic.Neandertalac je napisao/la: Stilicu prilika da se pokaze ili "propadne" . Sta si mislio sa ovim propadne ?
edoo3 je napisao/la:Šta je nama Sušić radio,to je nevjerovatno.soccerfan je napisao/la:Kako procitah negdje na Faceu, Mesa je vec poceo raditi. Naime juce ili kad je vec igrao, je isao da gleda Mujdzu i njegov Freiburg. Iskreno se nadam da je istina, jer to bi znacilo da je u tome vec napravio vise od Safeta.
Doveo nas do toga da se mi sada radujemo kada vidimo da selektor obavlja stvari i obaveze koje rade svi selektori na kugli zemaljskoj.Nesto sto se u svim zemljama podrazumijeva kao selektorska dužnost i obaveza kod nas je duži vremenski period predstavljalo nesto nedostižno.Bogu hvala dočekasmo da se to promjeni.

-
SjeverniVjetar
Fakat Pjanic, Medunjanin, Misimovic, Salihovic, Prcic, Stilic, Vrancic, TSS, Ibricic... Sve neki ofanzivni vezni, desetke, sto je najgore, Pjanic je u ovom drustvu Usain Bolt, a ni on nije neke brzine.
- Ljiljani87
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jest se uzjeb'o kad je ugled'o ovu trebu 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Ljiljani87
- Kontakt:
ne zna gdje će sa očima hahPapastathopoulos je napisao/la:jest se uzjeb'o kad je ugled'o ovu trebu
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne znam ni ja druze, gledam emisiju sa starcima i sestrom, a najradije bih sam 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mesa kod Bikica u As Exkluzivu
O reprezentaciji u drugom dijelu emisije. O sadasnjim igracima, novim, o raspodjeli obaveza
[youtube][/youtube]
O reprezentaciji u drugom dijelu emisije. O sadasnjim igracima, novim, o raspodjeli obaveza
[youtube][/youtube]
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Zapara mi uši ova njegova rečenica da reprezentaciju čine mladi igrači osim par njih koji su su najavili odlazak, da li je pod tim mislio na Misketa i Spahu ili su još neki najavili oproštaj. Prosvjetlite me 
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Uh psihologinje brate mili, sifoni

Što selektor slaga za kapitensku traku u Kalamati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta, sto?Virtu4l je napisao/la:Što selektor slaga za kapitensku traku u Kalamati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa gore u ovom razgovoru sa Bikićem kaže da su se igrači složili da on bude kapiten, da su vidjeli njegovu želju, bla, bla. Prava istina je to da je selektor već ranije kapitensku dodijelio Mehi Kodri, da bi Baždarević okupio igrače u svlačionici i bukvalno oteo traku Kodri. Kodro je tada bio najveća zvijezda, igrao u Barceloni i sve to mu je mnogo teško palo da smo ga zamalo izgubili.harishp je napisao/la:Sta, sto?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mesa smradina ipo na hinjski nacin Kodri uzeo traku buuuaaaaaaa...
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Tako kaze Sinan Sinanovic a sto on kaze to mora da je tako..........Virtu4l je napisao/la:Pa gore u ovom razgovoru sa Bikićem kaže da su se igrači složili da on bude kapiten, da su vidjeli njegovu želju, bla, bla. Prava istina je to da je selektor već ranije kapitensku dodijelio Mehi Kodri, da bi Baždarević okupio igrače u svlačionici i bukvalno oteo traku Kodri. Kodro je tada bio najveća zvijezda, igrao u Barceloni i sve to mu je mnogo teško palo da smo ga zamalo izgubili.harishp je napisao/la:Sta, sto?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne. Tako kaže Muzurović.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mesa je zayeban, i dan danas se nasmijem nakon onog njegovog crvenog i face Osima.U smislu ja budale majko draga.Ipak ne treba mu odmah sjeci granu na kojoj sjedi.Jer mi je drazi od ovih imaginanih trenercina , kojima nikad da doJde ''pravo vrijeme za selektora''.Virtu4l je napisao/la:Pa gore u ovom razgovoru sa Bikićem kaže da su se igrači složili da on bude kapiten, da su vidjeli njegovu želju, bla, bla. Prava istina je to da je selektor već ranije kapitensku dodijelio Mehi Kodri, da bi Baždarević okupio igrače u svlačionici i bukvalno oteo traku Kodri. Kodro je tada bio najveća zvijezda, igrao u Barceloni i sve to mu je mnogo teško palo da smo ga zamalo izgubili.harishp je napisao/la:Sta, sto?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Drum i 36 gostiju.