Upravo to, ali čovjek je otišao na pregovore samo, nije još potpisao za taj klub, vidjet cemo šta će odlučiti..sarajlija je napisao/la:Komsije amar radi pametan potez i ide da covjek zaradi pare koje ovdje nazalost ne moze, i to bi svaki normalan covjek uradio da je na njegovom mjestu i da mu se pruzi ovakva prilika da se razumijemo, prvi bi ja to uradio sa na njegovom mjestu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
katar kupi svjetsko prvenstvo. i svi znaju da su ga kupili, ali im ne mogu ništa. pa ako to stvarno hoće, kupiće i amara osima na dvije godine, ništa tu čudno i neobično nema.
-
- Kontakt:
Pogledajte to malo vedrije. Jesam pitar ali probajte ovako razmišljati. Do ječeste govorili šta ako ode Amar na mjesto trenera repke- Govorili ste da je isplanirano da dođe neki tip što voli Želju pravo a veliki je stručnjak. E Eto ga!!!
ili- Ode Amar u Qatar i upozna mnogo bogatih ljudi koji vole sport i spremni su da ulažu- čak i više od "utrpanog Tana"-Zar to nije super. MENADŽER OTIŠAO I QATAR I UPOZAO NAJBOGATIJE LJUDE NA SVIJETU PA JELI LOGIČNO I DA ĆE DOVESTI NEKOG DA NAPRAVI STADION. Meni jeste, ali vi vidite svugdje neprijatelje. Amar će donijeti pare... vidjet ćete.
ili- Ode Amar u Qatar i upozna mnogo bogatih ljudi koji vole sport i spremni su da ulažu- čak i više od "utrpanog Tana"-Zar to nije super. MENADŽER OTIŠAO I QATAR I UPOZAO NAJBOGATIJE LJUDE NA SVIJETU PA JELI LOGIČNO I DA ĆE DOVESTI NEKOG DA NAPRAVI STADION. Meni jeste, ali vi vidite svugdje neprijatelje. Amar će donijeti pare... vidjet ćete.
Iskreno vise volim Amara u klubu nego 5 miliona u zamjenu za njega.meme pitar je napisao/la:Pogledajte to malo vedrije. Jesam pitar ali probajte ovako razmišljati. Do ječeste govorili šta ako ode Amar na mjesto trenera repke- Govorili ste da je isplanirano da dođe neki tip što voli Želju pravo a veliki je stručnjak. E Eto ga!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To i jest razmišljanje koje je unazadilo Želju.pile87 je napisao/la:Iskreno vise volim Amara u klubu nego 5 miliona u zamjenu za njega.meme pitar je napisao/la:Pogledajte to malo vedrije. Jesam pitar ali probajte ovako razmišljati. Do ječeste govorili šta ako ode Amar na mjesto trenera repke- Govorili ste da je isplanirano da dođe neki tip što voli Želju pravo a veliki je stručnjak. E Eto ga!!!
Zato ste se vi ispalili tamo 92.-93. na turneju po Saudijskoj Arabiji.januar071 je napisao/la:Kada brod tone uvijek se prvo ispale miševi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Pare budu i prodju, postoje ljudi koji rade srcem i imaju znanje.Onaj ko ima pare moze sebi platiti takvog covjeka mi nemamo i nemoguce je zamjeniti tako nekoga.Nekad imas vise koristi od takvog covjeka nego od novca.marooni87 je napisao/la: To i jest razmišljanje koje je unazadilo Želju.
Da ne bude suplja prica evo uzmes vas pitare za primjer ulozeno vise nego sto su ostali ulagali da bi bili prvaci i opet nista iz jedinog razloga nema covjeka koji poznaje fudbal kako funkcionise.
Ne bi bilo lose da Amar dole "upozna" neke lovatore koji su spremni na saradnju sa Zeljeznicarom.
Amar je puno doprinjeo klubu a sada vjerovatno ima priliku da nastavi trenerski posao u drugoj sredini, na drugom nivou i da usput zaradi sto nije lose.
Amar je puno doprinjeo klubu a sada vjerovatno ima priliku da nastavi trenerski posao u drugoj sredini, na drugom nivou i da usput zaradi sto nije lose.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da ce se to i desiti , ovdje nema hajra sto bi se reklo pametnom dostaŽeljooooo je napisao/la:Upravo to, ali čovjek je otišao na pregovore samo, nije još potpisao za taj klub, vidjet cemo šta će odlučiti..sarajlija je napisao/la:Komsije amar radi pametan potez i ide da covjek zaradi pare koje ovdje nazalost ne moze, i to bi svaki normalan covjek uradio da je na njegovom mjestu i da mu se pruzi ovakva prilika da se razumijemo, prvi bi ja to uradio sa na njegovom mjestu.

Bar po meni koji sam ovdje neutralan mislim da ce to biti 80% gotov posao i da ce potpisat mozda grijesim komsije.

04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Samo se vi tjesite da je ovaj Amarov odlazak krivac za eventualno srozavanje kluba u buducnosti, sve dok mi budemo tako razmisljali nema nama na zelenu granu
- bordoakapitar
Mala ispravka! Tek se pocelo ulagati a to "nista" cemo tek da vidimo, ali to ionako vama nije vazno jer vidim imate svojih problema... Pozz...pile87 je napisao/la:Pare budu i prodju, postoje ljudi koji rade srcem i imaju znanje.Onaj ko ima pare moze sebi platiti takvog covjeka mi nemamo i nemoguce je zamjeniti tako nekoga.Nekad imas vise koristi od takvog covjeka nego od novca.marooni87 je napisao/la: To i jest razmišljanje koje je unazadilo Želju.
Da ne bude suplja prica evo uzmes vas pitare za primjer ulozeno vise nego sto su ostali ulagali da bi bili prvaci i opet nista iz jedinog razloga nema covjeka koji poznaje fudbal kako funkcionise.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
A on voli vise pare nego da je tu da zavrsi ono sto je fol kao poceo. Ako si covjek ako si obecao nesto i sklonio se u stranu onda to zavrsi ili nemoj pocinjati nikako. Prvo se zasitio da bude trener hoce da bude menadzer, pa onda odjednom odlucio da hoce reprezentaciju da vodi, pa sad fol ima ponudu koja se ne odbija. A sve je to preko nasih ledja. Odlazi i dolazi kad mu je ku.rcu cejf, radi sta on hoce. Pa nije Zeljo nicija privatno hebalist. Ima Zeljo valjda toliko navijaca koji nisu zaludeni Amarom.pile87 je napisao/la:Iskreno vise volim Amara u klubu nego 5 miliona u zamjenu za njega.meme pitar je napisao/la:Pogledajte to malo vedrije. Jesam pitar ali probajte ovako razmišljati. Do ječeste govorili šta ako ode Amar na mjesto trenera repke- Govorili ste da je isplanirano da dođe neki tip što voli Želju pravo a veliki je stručnjak. E Eto ga!!!
-
- Kontakt:
Pretjerujes malo je reci, kazem ti ako ovaj klub zavisi od jednog covjeka onda ne zasluzujemo nista pozitivno. Ako nismo u stanju za sve ove godine da izgradimo sistem na kome ce sve funkcionisati onda ne znam zasto se bilo cemu nadati u buducnosti. Evo vidim da vec neki ocekuju da nam on trazi lovatore po Kataru, mislim da nije smijesno bilo bi zalosnoA on voli vise pare nego da je tu da zavrsi ono sto je fol kao poceo. Ako si covjek ako si obecao nesto i sklonio se u stranu onda to zavrsi ili nemoj pocinjati nikako. Prvo se zasitio da bude trener hoce da bude menadzer, pa onda odjednom odlucio da hoce reprezentaciju da vodi, pa sad fol ima ponudu koja se ne odbija. A sve je to preko nasih ledja. Odlazi i dolazi kad mu je ku.rcu cejf, radi sta on hoce. Pa nije Zeljo nicija privatno hebalist. Ima Zeljo valjda toliko navijaca koji su zaludeni Amarom.
Mislio sam na igracki kadar pa vi ste na forumu pisali da cete svima na polusezoni bjezati 20 bodova.Ali ti nisi i onako shvatio sta sam pisao...bordoakapitar je napisao/la:
Mala ispravka! Tek se pocelo ulagati a to "nista" cemo tek da vidimo, ali to ionako vama nije vazno jer vidim imate svojih problema... Pozz...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
E sad će krenuti najezda novih nick-ova sa pričom sličnoj gore napisanoj. Ovih sa ovom pričom je bilo masa u i oko kluba i da ništo drugo nije uradio Amar je bio majstor za rastjerivanje ovakvih "dušebrižnika" koji nikad prstom nisu makli, ali su se vrlo ugodno kitili Amarovim rezultatima.
-
- Kontakt:
E to je to, to je najveci problem Zelje, svi ostali su mizerni u odnosu na taj. Ostao Amar ili otisao, taj problem nikako da rijesimokoji nikad prstom nisu makli, ali su se vrlo ugodno kitili Amarovim rezultatima.
Ne kažem ja da vi nemate koristi od Amara, daleko od toga. Ali je isto tako pošteno reći da u posljednje vrijeme jako loše posluje i da bi i samom Želji možda godila promjena, a da ne kažem kakav bi zaokret 5 miliona KM donjelo.pile87 je napisao/la:Pare budu i prodju, postoje ljudi koji rade srcem i imaju znanje.Onaj ko ima pare moze sebi platiti takvog covjeka mi nemamo i nemoguce je zamjeniti tako nekoga.Nekad imas vise koristi od takvog covjeka nego od novca.marooni87 je napisao/la: To i jest razmišljanje koje je unazadilo Želju.
Što se tiče nas i titule, tu ne možeš još ništa reći jer smo na polusezoni tek.
-
- Kontakt:
Nema tu nikakvih zasluga niti kicenja perijem ako ispadnes ovo sto jesi. Lako je kad ti kane od Dzeke dva miliona da budes trener. Onda kad sve spiskas odmaknes se kao da se bavis drugim stvarima koje su jako bitnije i onda ne dodes ni do pola odes. Pa mislim jesmo mi navijaci ovce ali nismo tolike. On ce sad otici neka je istina da su to 2 miliona, klepit ce pare a mi cemo ovdje krepavat da li cemo naci igraca ili ne.
I sad treba biti nezahvalan za ono sto je bilo proteklih 5 godina , jesi to htio da kazes. Da mu sad psujemo kao sto pitari svojima rade , e pa bgm mnogi nece jer smo zahvalni na onome sto nam je dao. A svemu mora doci kraj nekada, da i tebe pitam kao sto sam jednog na prosloj bil ti promijenio svoj sadasnji posao da ti se ponudi bolji ili bi ostao na sadasnjem zbog kolega ?rajkoVelicanstveni je napisao/la:Nema tu nikakvih zasluga niti kicenja perijem ako ispadnes ovo sto jesi. Lako je kad ti kane od Dzeke dva miliona da budes trener. Onda kad sve spiskas odmaknes se kao da se bavis drugim stvarima koje su jako bitnije i onda ne dodes ni do pola odes. Pa mislim jesmo mi navijaci ovce ali nismo tolike. On ce sad otici neka je istina je da su to 2 miliona, klepit ce pare a mi cemo ovdje krepavat da li cemo naci igraca ili ne.
Gdje je onaj Mico Kuzmanovic sto se s vama nesto povezivao ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3