Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Virtu4l » 23 dec 2014, 18:13

Cartman je napisao/la:Jok, Suarez ce nam bit na klupi. Koga bi ti? I Djuric je apsolutno koristan igrac.
Dakle, nemamo dovoljno kvalitetnih igrača i sasvim je jasno da se hvatamo za slamke sa ovim poluigračima. Milan Đurić ne može da se nametne u klubu koji je već na polusezoni ispao iz nikad lošije Serije A. Zar da sa takvim igračem ganjamo rezultat protiv Velsa ili Izraela? O Belgiji neću ni da pričam.

Trebamo prihvatiti činjenicu da je taj roster od 30-35 igrača o kojem Meša priča samo bajka, jer mi te igrače NEMAMO. Ne možemo ih roditi, sve se zna ko je u konkurenciji.

Imamo pet vrhunskih igrača, Džeko, Pjanić, Begović, Bešić, Kolašinac, nekoliko solidnih tipa Spahić, Ibišević, Lulić i Šunjić, polovnjake kao Mujdža i Medunjanin, a ne znam gdje da uvrstim Zukanovića, Hajrovića i Bičakčića. Dakle ovdje se spisak završava, to je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Zamjene za ove igrače nemamo, govorim o približno kvalitetnim zamjenama. Meša ih ne može naći, jer ne postoje. Jedina šansa je da Prcić, Radovac, Zolotić i još neki momci napokon eksplodiraju, da se Stevanović vrati u formu, ali to ne zavisi od selektora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 dec 2014, 18:14

Greivis je napisao/la:
Head je napisao/la: Kakve veze Tino Susic ima sa Sarajevom, ispade da branim samo igrace Sarajeva.
Ja govorim o cinjenicama, ako sam sta slagao u gore navedenom ispravi me.
Mislio sam na to da je Stilic bivsi igrac Sarajeva a ne Zelje da bi drugaciju pricu vrtio. Kao sto si hvalio Saida ovdje mjesecima. To kazem.

A Stilica nisam gledao dovoljno da mogu dati sud o kakvom se igracu radi.
Ja sam Saida hvalio kad je bio najbolji igrac ove lige, kad je sam izbacio Levski i kad je napravio transfer u Dinamo i tamo igra standardno do povrede. Dakle, spominj'o ga kad je i po igrama zasluzio poziv.
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 dec 2014, 18:15

Mozambik je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Tino ima 22 godine i u svakom segmentu igre je bolji od 28 godisnjeg Stilica.

Na stranu ostavite klubove, i budite realni.
Na SP-u napravio gol Pjanicu, protiv Belgije u Zenici odlicno pronasao Pjanica koji je asistirao Dzeki za gol. Sto pokazuje da odlicno saradjuje na terenu sa Miralemom. Ustvari njegov se ucinak vidi i pamti, od Stilica nista.

Neko ko je uvrsten u idealni tim polusezone hrvatske lige ,a ima 22 godine zasluzuje svaku paznju. Niko ne trazi da bude standardan, ali svakako ima mjesta medju 23 igraca. I DOBIJACE POZIV OD MESE!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako on saradjuje vidimo iz nasih rezultata.
Momak nije ni igrao protiv Izraela, prati malo reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 dec 2014, 18:16

Mislim da je i Djuric trenutno bolji od Ibisevica. Vedad ako ovako nastavi mogao bi u cvajti za neki klub igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 dec 2014, 18:17

Igrao je protiv Egipta, Nigerije, Kipra, Velsa

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 dec 2014, 18:18

Head je napisao/la:
Ja sam Saida hvalio kad je bio najbolji igrac ove lige, kad je sam izbacio Levski i kad je napravio transfer u Dinamo i tamo igra standardno do povrede. Dakle, spominj'o ga kad je i po igrama zasluzio poziv.
Said je i povrijedjen pojam za Stilica.

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 23 dec 2014, 18:18

Mozambik je napisao/la:Igrao je protiv Egipta, Nigerije, Kipra, Velsa
igrao je i dzeko, vedo, medo, miske..zasto svu krivicu na covjeka prebacujete

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2014, 18:20

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jok, Suarez ce nam bit na klupi. Koga bi ti? I Djuric je apsolutno koristan igrac.
Dakle, nemamo dovoljno kvalitetnih igrača i sasvim je jasno da se hvatamo za slamke sa ovim poluigračima. Milan Đurić ne može da se nametne u klubu koji je već na polusezoni ispao iz nikad lošije Serije A. Zar da sa takvim igračem ganjamo rezultat protiv Velsa ili Izraela? O Belgiji neću ni da pričam.

Trebamo prihvatiti činjenicu da je taj roster od 30-35 igrača o kojem Meša priča samo bajka, jer mi te igrače NEMAMO. Ne možemo ih roditi, sve se zna ko je u konkurenciji.

Imamo pet vrhunskih igrača, Džeko, Pjanić, Begović, Bešić, Kolašinac, nekoliko solidnih tipa Spahić, Ibišević, Lulić i Šunjić, polovnjake kao Mujdža i Medunjanin, a ne znam gdje da uvrstim Zukanovića, Hajrovića i Bičakčića. Dakle ovdje se spisak završava, to je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Zamjene za ove igrače nemamo, govorim o približno kvalitetnim zamjenama. Meša ih ne može naći, jer ne postoje. Jedina šansa je da Prcić, Radovac, Zolotić i još neki momci napokon eksplodiraju, da se Stevanović vrati u formu, ali to ne zavisi od selektora.
Sunjic je polovnjak, Medunjanin je solidan, Spahic je vrhunski. Ostalo ok. 30 igraca je naravno pizdarija i to sam odma rekao. Isto sam rekao i za pozivanje igraca iz PL BiH, njih treba bit sto manje. Jedan ili nijedan.

Igrac tipa Djurica je jedinstven, ima visinu koja svaku ekipu moze izbacit iz takta. I moze biti vrlo koristan. To moze i Stilic, jer ima udarac, ima kreativnost. Igramo protiv katastrofalnih ekipa, Izrael i Vels su vrlo, vrlo lose ekipe. Izrael prakticki nema igraca da valja, Vels ima Ramseya, Balea i kloceve. Imamo ekipu koja je za klasu bolja od te dvije.

Ako Bazdarevic osvoji manje od 15 bodova, mora se ozbiljno razmislit o otkazu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 dec 2014, 18:20

Igrao je i Spahic i Dzeko i Pjanic i Begovic i i i i i i i i i.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 dec 2014, 18:20

turku je napisao/la:
igrao je i dzeko, vedo, medo, miske..zasto svu krivicu na covjeka prebacujete
hodao.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 dec 2014, 18:20

Virtu4l je napisao/la: Imamo pet vrhunskih igrača, Džeko, Pjanić, Begović, Bešić, Kolašinac, nekoliko solidnih tipa Spahić, Ibišević, Lulić i Šunjić, polovnjake kao Mujdža i Medunjanin, a ne znam gdje da uvrstim Zukanovića, Hajrovića i Bičakčića. Dakle ovdje se spisak završava, to je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine.
Mujdza i Sunjic bi odma pristali da igraju za klub kakav je jedan Hoffenheim standardno kao sto igra Bicakcic i nadam se da ce i Salihovic poslje povrede opet biti starter. Nepravedno je jednog Salihovica cak ni ne spomenuti cak ni kao polovnog igraca. Ibisevic sa svojih nula golova od Januara bi isto bio presretan da igra za Hoffenheim i da zabije bar 10 golova po sezoni. Ovo je trenutna situacija a proslost je proslost.

Djuric naravno sa svoja dva gola trenutno nebi bio od neke koristi ni na klupi i za njega bi bilo korisno da pocne standardno igrati za svoj klub pa tek onda za reprezentaciju. Mada ako se bas mora birati ili Djuric ili Visca i Kvrzic kao lazni napadaci onda bi i Djuric u ovako losoj formi bio premija.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 dec 2014, 18:24

Cartman je napisao/la:Sunjic je polovnjak, Medunjanin je solidan, Spahic je vrhunski. Ostalo ok. 30 igraca je naravno pizdarija i to sam odma rekao. Isto sam rekao i za pozivanje igraca iz PL BiH, njih treba bit sto manje. Jedan ili nijedan.
Ma raspored je najmanje bitan, bitna je poenta koju smo pogodili, a to je da NEMAMO igrače. Što je najgore ni ovi koje imamo nisu spremni i načekaćemo se dok ponovo svi budu na okupu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2014, 18:29

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sunjic je polovnjak, Medunjanin je solidan, Spahic je vrhunski. Ostalo ok. 30 igraca je naravno pizdarija i to sam odma rekao. Isto sam rekao i za pozivanje igraca iz PL BiH, njih treba bit sto manje. Jedan ili nijedan.
Ma raspored je najmanje bitan, bitna je poenta koju smo pogodili, a to je da NEMAMO igrače. Što je najgore ni ovi koje imamo nisu spremni i načekaćemo se dok ponovo svi budu na okupu.
Nemamo ih 30 i nemamo da konkurisemo sa Belgijom. Ali imamo da na proste faktore razbijemo Izrael i Vels, i to bi i uradili da Safet nije unistio reprezentaciju maksimalno. Imamo vrlo dobrih prvih 11 i to bi trebalo bit dovoljno.

Limitiran trener poput Bazdarevica mora bit u dobrim odnosima sa najvaznijim igracima, a sigurno da bi bila pozitivna reakcija da se Tincek otjera. To bi bio jasan signal.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 dec 2014, 18:30

Koliko gluposti u par zadnjih stranica, Hebala vas hrvatska liga jos ce ispasti da je top 5 liga Europe i da je ova ubleha i pokusaj od fudbaleta tino igrac svjetske klase i jedan od glavnih kandidata uz Ronalada i Messia za najboljeg igraca svijeta :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 dec 2014, 18:32

Cartman je napisao/la:Nemamo ih 30 i nemamo da konkurisemo sa Belgijom. Ali imamo da na proste faktore razbijemo Izrael i Vels
Zašto onda ta Belgija ne razbi Vels :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhsport » 23 dec 2014, 18:35

emir79 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Gdje će Tino na kraju, Chelsea ili Arsena? Šuška se i o Tottenhamu :hmmmmm:
Pitaj Stilica.
Kakve veze Stilic ima sa ovim? Spineru!
Kako vas iskusni spiner emir79 skloni pa sa prelaska u celski ili arsenal se prica o Stilkeu.
Stilkea je tražio Dinamo prije 7 godina koji je za truli ajduk Barsa i Stinki bi se ubio od radosti da ga Dinamo traži.
Davno sam rekao. Dečko je lijep na Sušice a igra fudbal na mamu.
Naravno kod Mese nema mjesta. Mesa mirise Prcica. Ovaj panj nema ni poziciju Jel defenzivni ili ofanzivni ili krilo?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 23 dec 2014, 18:44

propuh je napisao/la:Koliko gluposti u par zadnjih stranica, Hebala vas hrvatska liga jos ce ispasti da je top 5 liga Europe i da je ova ubleha i pokusaj od fudbaleta tino igrac svjetske klase i jedan od glavnih kandidata uz Ronalada i Messia za najboljeg igraca svijeta :urnebes: :urnebes: :urnebes:
momak je mrtvi prosjek kao i stilic, nema nista posebno da bi se isticao, ali navodjenje stilica kao njegovu zamjenu u repki i poredjenju poljske lige i hrvatske zaista nije uredu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2014, 18:45

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nemamo ih 30 i nemamo da konkurisemo sa Belgijom. Ali imamo da na proste faktore razbijemo Izrael i Vels
Zašto onda ta Belgija ne razbi Vels :hmmmmm:
Razbit ce ih po poenima nakon 10 utakmica. U jednoj utakmici moze i Alcorcon Reala pobjedit.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 dec 2014, 18:49

emir79 je napisao/la:
Igrao je i Spahic i Dzeko i Pjanic i Begovic i i i i i i i i i.
Igrali su i ranije, pa smo osvojili 25 bodova u grupi. A onda je došao Tino i sve je otišlo u vražju mater. 2 boda u 4 utakmice. Ili ako brojimo SP, 5 bodova iz 7 utakmica, znam da vam je duša brojati revijalnu utamicu protiv Irana.

Već u prvoj utakmici u kojoj je zaigrao smo doživili debakl. A najbolje dvije utakmice koje smo odigrali ove godine, Meksiko i Slonovača, Tino je naravno presjedio na klupi (ušao u jednoj 10, 15 minuta).

I zlatnim ribicama bi bilo očigledno da je Tino razlog katastrofe koja je zadesila reprezentaciju ove godine. Ne vidim zašt je ovo upitno uopšte, svakome ko zna sabirat i oduzimat prirodne brojeve ovo je jasno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 dec 2014, 18:56

Smijesno je optuziti ovog momka koji nije ni standardan u reprezentaciji da je krivac za lose rezultate. Seo zabije autogol, kriv je Tino. Bico izvodi egzibicije, kriv je Tino. Begovicu lopta prolazi kroz ruke, kriv je Tino. Spahic asistira nigerijcima, kriv je Tino. Lulic promasi zicer, kriv je Tino.... Stvarno pretjerujete.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.