Sirovino je li ti nesto nije jasno?plavipatriota je napisao/la: nije to ništa koliko godina zaostaješ u razmišljanjima o nekim stvarima..
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
hollins i previse daje minuta mirzi,realno mirza je prosjecan igrac koji od 20 utakmica odigra jednu dobro.
- plavipatriota
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Sirovino je li ti nesto nije jasno?plavipatriota je napisao/la: nije to ništa koliko godina zaostaješ u razmišljanjima o nekim stvarima..

i da ima nešto, ne bih garant tražio od tebe da objašnjavaš

Eto nevalja Plumlee 

Ma tanki su i juka i mirza. ovaj drugi pogotovo. plumlee pojede juku u ovih par napada. Boze dragi, necu ja ovo vise gledati...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ti se drogiras sine , nemas pojmaaaaa, zaluto si , idi se umij itdcrni89 je napisao/la:hollins i previse daje minuta mirzi,realno mirza je prosjecan igrac koji od 20 utakmica odigra jednu dobro.
Imas cacu, trazi od njeg, ocito te nije kulturi naucio.plavipatriota je napisao/la: i da ima nešto, ne bih garant tražio od tebe da objašnjavaš
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trener drzi Juku jos uvijek u igri iako je uradio par pogresaka i to u cetvrtoj cetvrtini
Nisam ocekivao ovoliku minutazu njegovu. Eno izvadi ga **** ga samo svejedno solidno.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 dec 2014, 03:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Plumlee MVP

Hoce li Mirz adobit jos koji mniut
Ode, ne mogu ja vise. Moram se dici za 2h opet
Bit ce bolje protiv Bostona

Bit ce bolje protiv Bostona

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sumnjam brate šut 1-7 nema za Mirze više minutaBosnaSTL je napisao/la:Hoce li Mirz adobit jos koji mniut

Kad bi Mirza imao suteva ko Chandler hladno bi imao 20+
Tesko prije ce Garnetta ubaciti. Nadam se da grijesim.BosnaSTL je napisao/la:Hoce li Mirz adobit jos koji mniut
Jbg ocekivo sam vise od Mirze veceras I imo neki dobar osjecaj pa nista.Kad niko od njega nista ne ockuje on odigra najbolje.
- plavipatriota
- Kontakt:
drago mi je kad ti i slični me uvrijedite.. ne bi valjalo da me hvalite, to bi značilo da ima nešto kod mene da se vama sviđa.. a to ne bi valjalo stvarno.. znači, samo pljuj što više možeš rumenige!emir79 je napisao/la:Imas cacu, trazi od njeg, ocito te nije kulturi naucio.plavipatriota je napisao/la: i da ima nešto, ne bih garant tražio od tebe da objašnjavaš
inače, kad smo kod ćaće, matere, braćale i seke, naš BABO baš zakazo večeras

J Johnson prekuco 

-
- Kontakt:
Nemam vise zivaca gledati Netsa i sa ovim Jarrettom Jackom pa ama bas nikada neda lopte svaki napad sam rijesava neznam kako protivnici nekontaju da on nezna za asistenciju i da samo gleda prema kosu i tako ga zatvore nego ga oni jos pustaju u reket i rasire odbranu da nebi bio propust i asistencija a ovaj nista nevidi osim kosa smijesno. A ovaj Plumlee je obicna kanta imao danas dobar dan a inace je katastrofa ako Mirza odigrao svaku drugu onda Plumlee odigra svaku 20etu.
- plavipatriota
- Kontakt:
on sebi kroz utakmicu obezbijedi da ga krene.. na uštrb ostalih..Ajax je napisao/la:J Johnson prekuco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.